RAKAN PEJUANG

04 January 2011

UMNO ADALAH KAMBING HITAM PEMBANGKANG!

PUAK PENYOKONG PEMBANGKANG SUKA MENABUR FITNAH! ADA SEORANG PENCACAI PAKATAN HARAM NI MENUDUH BAHWA DALAM FB HANYA ADA UMNO BAHAGIAN DAN INDIVIDU YANG DIBAYAR OLEH UMNO SAHAJA YANG MEMPERTAHANKAN UMNO. INI SATU PEMBOHONGAN YANG JELAS. RAMAI LAGI YANG BERJUANG KERANA ALLAH UNTUK MENYELAMATKAN MARUAH AGAMA DAN BANGSA BUKAN KERANA WANG, JAUH SEKALI KERANA PROJEK. 


MENGAPALAH PUAK PEMBANGKANG NI SUKA MENGAITKAN SOKONGAN RAKYAT KEPADA UMNO DAN BN DENGAN RASUAH DAN PROJEK? ADAKAH MEREKA MENGATA PENYOKONG UMNO ATAU ITU ADALAH REFLEKSI SIKAP MEREKA SENDIRI YANG HENDAK KUASA KERANA ADA HABUAN YANG DIBERI OLEH PAKATAN HARAM SEBAGAI TANDA SOKONGAN MENYOKONG PAKATAN HARAM INI?


KITA SESAMA ISLAM TELAH BERJAYA DILAGAKAN OLEH DAP. SEGALA KEPINCANGAN HATTA DALAM KELUARGA SENDIRI PUN DISALAHKAN KERAJAAN. INGATLAH SAUDARA, INGATLAH SAHABAT, INGATLAH BAHAWA UMNO LAH YANG TELAH MEMBAWA BANYAK KEJAYAAN PADA NEGARA. SIAPA KATA RAKYAT MENDERITA? YANG MENDERITA ADALAH PEMBANGKANG YANG TIDAK DAPAT KUASA! YANG BUAT KITA MENDERITA ADALAH KERANA KURANG AJARAN PEMBANGKANG YANG SELALU MENIPU KITA DENGAN DAKYAH JAHAT MEREKA!YANG JAHAT ADALAH PEMBANGKANG YANG DIKETUAI OLEH ORANG-ORANG YANG JAHAT! DAP DAN PKR ADALAH DUA PARTI POLITIK ANAK BERANAK YANG MEMANG SANGAT BENCI PADA KEMAKMURAN NEGARA. KERANA ITULAH MEREKA AKAN SENTIASA MENCARI PASAL UNTUK MEMBURUKKAN UMNO DAN BN. ANAK KURANG AJAR DAN KELUARGA KACAU BILAU PUN MENYALAHKAN UMNO! KENAPA TIDAK SALAHKAN DIRI SENDIRI YANG TAK PANDAI JAGA ANAK?


TERNYATA PEMBANGKANG MENJADIKAN UMNO SEBAGAI KAMBING HITAM UNTUK MELEMPAR SEGALA TUDUHAN JAHAT. SEBENARNYA YANG BANYAK RASUAH DAN BERNIAT JAHAT ADALAH PEMBANGKANG KHUSUSNYA DAP LAKNATULLAH!!!!!

No comments: