RAKAN PEJUANG

19 January 2011

UNDI PAS BERMAKNA UNDI KETUANAN DAP!

DI TENANG SUDAH TIDAK LAGI TENANG. DI TENANG SUDAH KEDENGARAN SUARA-SUARA PAKATAN HARAM YANG BERTEMPIK MENABUR JANJI DAN MULA MENYALAK MENABUR FITNAH DAN MENGHASUT MASYARAKAT TENANG UNTUK MENENTANG KERAJAAN SEDIA ADA. PASTINYA PEMIMPIN DAP KETIKA INI SEDANG BERHEMPAS PULAS UNTUK MENGATUR STRATEGI BAGI MEMASTIKAN CIKGU MALA (CALON PAS) MENDAPAT KEMENANGAN! PAS DAN PKR PASTI HANYA MENGIKUT BAGAI LEMBU DITARIK HIDUNG!

TAPI...
BN TIDAK GENTAR! BN TIDAK PERNAH TAKUT PADA FITNAH PAKATAN HARAM! BN TIDAK PERLU RISAU TENTANG KEPETAHAN BICARA CIKGU MALA! BN TIDAK KISAH DENGAN STRATEGI DAP UNTUK MENGHANCURKAN ORANG ISLAM UMNO! 

KERANA...
BN TAHU MASYARAKAT TENANG SUDAH NAMPAK JELAS BETAPA PINCANGNYA PAKATAN HARAM! BN TAHU MASYARAKAT TENANG SUDAH NAMPAK JELAS BAHAWA PAS HANYA LAH KUDA TUNGGANGAN DAP! BN TAHU MASYARAKAT TENANG SUDAH NAMPAK JELAS BAHAWA ISLAM PAS SEMAKIN TERSASAR DARI LANDASAN KEBENARAN!BN TAHU MASYARAKAT TENANG SUDAH NAMPAK JELAS BAHAWA BN TELAH BANYAK MEMBAWA KEMAKMURAN PADA RAKYAT BERBANDING PAS YANG HANYA TAHU MEMBANGKANG TAPI GAGAL MEMERINTAH!

JADI, DI TENANG, YANG TIDAK TENANG HANYALAH PAKATAN HARAM! BN TETAP TENANG MENGHADAPI CIKGU MALA YANG PASTINYA SEMAKIN BERDEBAR UNTUK MENERUSKAN FITNAH TERHADAP BN YANG DISUSUN ATUR OLEH DAP LAKNATULLAH!

BN AKAN TERUS MENCAPAI KEJAYAAN DI TENANG! INSYAALLAH! BN YAKIN MENANG!

2 comments:

JKKK Kota Sarang Semut said...

Salam Tuan, saya dah link dan follow blog Tuan..TQ

karl said...

mohon link http://wicararumi.bolgspot.com