RAKAN PEJUANG

05 January 2011

INI AMAH YANG MENDAKWA DIROGOL

DATUK SERI UTAMA RAIS YATIM DIKAITKAN DENGAN KES ROGOL TERHADAP SEORANG AMAH DARIPADA INDONESIA. APABILA CERITA INI MELETUS, PUAK-PUAK PENYOKONG PEMBANGKANG PUN SEKONYONG-KONYONG LAH MEMPERCAYAINYA SEOLAH-OLAH CERITA TERSEBUT TELAH DISAHKAN BENAR DAN INDIVIDU YANG MEMBAWA CERITA TERSEBUT SEOLAH ORANG ALIM YANG PERLU DIPERCAYAI BERITANYA.


PELIK SUNGGUH! INILAH PEMIKIRAN PEMBANGKANG! BILA FITNAH KENA PADA UMNO, BERPAKAT RAMAI-RAMAI TERUS JATUH HUKUMAN. TIDAK ADA SATU BUKTI SAHIHPUN YANG MENUNJUKKAN BERITA INI TEPAT. MALAHAN DATUK RAIS YATIM SENDIRI TELAH MENAFIKAN BERITA INI SEKERAS-KERASNYA DAN TELAH MENYERAHKAN SEGALANYA DI SIASAT! TIDAK SEPERTI ADUN SELINSING YANG MENYEPIKAN DIRI DAN HANYA BERANI BERCAKAP DI BELAKANG TABIR!


CUMA ANAK SUFI NAK TANYA PEMBANGKANG, KENAPA KES ANWAR IBRAHIM DAN SELINSING PERLU TUNGGU BUKTI 4 ORANG SAKSI BARU NAK PERCAYA SEDANGKAN KES MEREKA CUKUP BUKTI YANG DIBUAT SECARA SAH OLEH INDIVIDU YANG TERANIAYA. SEDANGKAN KES RAIS YATIM, HANYA SEKADAR CAKAP MULUT KERANA KONONNYA AMAH TERSEBUT TAKUT IDENTITINYA TERSIAR TELAH PUN  DIJATUH HUKUMAN OLEH PENYOKONG PEMBANGKANG NI DAN TERUS MENUDUH DATUK SERI UTAMA BERSALAH!


INGATLAH, ALLAH TELAH MENGINGATKAN KITA, JIKA DATANG KEPADA KITA ORANG FASIK MEMBAWA BERITA, MAKA SIASATLAH DULU!!!!!!JANGAN DITERIMA MEMBABI BUTA!


AMAH YANG DIDAKWA TELAH DIROGOL OLEH RAIS YATIM 
YANG TAKUT IDENTITINYA TERBUKA TAPI BERANI PULAK TAMPIL BERPOSING!
BOLEH PERCAYA KE????3 comments:

blogenstarz said...

Minah Indon ni telah dibayar dengan sejumlah wang untuk membuat fitnah.
Laknat sungguh..... mereka semua !

UjangRanggi said...

takde selera aku nengoknya pun..tengok rupa pun dah tau hangiiit!!
ni mesti kes nak mengepau...ataupun diupah dek puak2 yang kempunan...alaa...sapa taknak duit....

Anonymous said...

....kalau setakat macam nei...nampak kemaruk sangatlah si Raiz yatim nei berbanding muslimah dalam keretapi....kah..kah..kahhhhhhh