RAKAN PEJUANG

30 January 2011

ALLAH BERSAMA ORANG YANG BENAR.

ALHAMDULILLAH, BN MENANG DENGAN MAJORITI YANG BESAR. SYUKUR KE HADRAT ALLAH KERANA MEMBERIKAN KEMENANGAN PADA BN YANG IKHLAS MEMPERJUANGKAN HAK RAKYAT. 

WALAUPUN PAS MENDOAKAN KEKALAHAN DAN KEHANCURAN UMNO DAN BN NAMUN DOA MEREKA TERNYATA TIDAK DITERIMA OLEH ALLAH KERAN ALLAH MEMBENCI DOA YANG MENGHANCURKAN UMAT ISLAM. 

TAHNIAH KEPADA TOK AI. JADILAH SEORANG YB YANG BERTANGGUNGJAWAB KERANA MENJADI YB BUKAN HANYA UNTUK DIHORMATI MALAHAN MEMBAWA AMANAH RAKYAT YANG LEBIH BESAR. AMANAH INI KELAK AKAN DITANYA DIHADAPAN ALLAH S.W.T DI PADANG MAHSYAR NANTI. SETIAP BANTUAN YANG DIHULUR DAN DIBERIKAN KEPADA RAKYAT TENANG AKAN DIBALAS OLEH ALLAH PAHALA YANG TIDAK TERNILAI. HANYA ALLAH YANG DAPAT MELETAKKAN SETIAP AMALAN KITA. 

BIARLAH PAS MABUK DENGAN FATWA MEREKA, TAPI KITA ORANG UMNO DAN ORANG BN TETAP MEMPERTAHANKAN AGAMA DAN NEGARA MENGIKUT PERATURAN YANG DITURUNKAN ALLAH. PERBAIKILAH  MANA YANG KURANG, TERUSKAN DAN MANTAPKAN APA YANG TELAH SEDIA ADA.

KAMI RAKYAT SENTIASA MENYOKONG USAHA UMNO DAN BN UNTUK MENTADBIR NEGARA ASAL SAHAJA TIDAK MENGHALANG KE ARAH PEMBANGUNAN UMAT ISLAM DI NEGARA INI. 

TAHNIAH TOK AI! TAHNIAH UMNO! TAHNIAH BN! TERNYATA RAKYAT BERPIHAK KEPADA KITA DAN SUDAH SEMAKIN MUAK DENGAN PERMAINAN KOTOR PEMBANGKANG! SESUNGGUHNYA ALLAH BERSAMA ORANG YANG BENAR! BUKAN KE BEGITU NIK AZIZ?

3 comments:

Mohd said...

Di PRU 13 nanti, letaklah calon Melayu sahaja di kawasan majoriti Melayu. Biarkan MCA berentap dgn sesiapa saja di kawasan majoriti Cina.
Nampak sungguh ada pakatan yg jahat di antara MCA, Gerakan, PKR dan DAP utk memenangkan calon bukan Melayu sahaja.
Kalaulah UMNO dan PAS bersatu, boleh mamposlah kaum Cina dan India di Malaysia ini!
Orang Melayu berharap Najib akan bertegas utk kepentingan orang Melayu.

DANA JASMAN said...

UMNO ,jika rakyat dah beri kepercayaan pada anda semua,tolong buat kerja yg betul dan di restui Allah...jg bagi muka pada MCA/GERAKAN/MIC...joinventure boleh tapi jgn tunai permintaan gila gila mereka.Islam NO1

Anonymous said...

heh,UMNO benar?lgpn dpt mne ayt ni?x pna ak dgar dlm al-Quran,"Allah bersama orang yang benar".nabi pn x pna ckp cmtu..yg ak pna dgar,"Allah bersama org yg sabar".yg ni ade lah.lgpn ahli BN ade yg ragu2 ngan hukum Allah,hukum hudud,mcm dr Masyitah..ragu dgn hukum Allah,ragu dgn Allah itu sendiri..klu blaja Syariah Islamiah,salah satu sbb murtad ialah ragu2 dgn hukum Allah."(50) Apakah dalam hati mereka ada , penyakit ? Apakah mereka ragu-ragu ? Ataukah mereka takut kalau-kalau hukum Allah itu akan merugikan mereka ? Demikian juga hukum Rasul ? Tidak ! Yang terang ialah bahwa mereka adalah orang-orang yang zalim aniaya",Suroh An-Nuur,ayt 50..sape2 ragu dgn hukum hudud die MURTAD!wa iyazabillah intaha..nauzubillah,hidup PAS!