RAKAN PEJUANG

19 January 2011

DAP BUKA PINTU NERAKA UNTUK PAS!!!!!!

SEDIH...SANGAT MENYEDIHKAN...KELANTAN DAH ADA CHINA TOWN!
"Kita tidak pernah menyekat bukan Islam daripada minum arak kerana kita mengawal penggunaan minuman keras itu di kalangan mereka, malah sedia menambah pengeluaran lesen premis mengikut keperluan mereka,” katanya kepada pemberita selepas merasmikan Hotel Crown Garden, di Kota Bharu hari ini.

Takiyuddin berkata, di sekitar bandar Kota Bharu sahaja, kerajaan negeri mengeluarkan 28 lesen premis minuman keras, termasuk di kawasan Jalan Kebun Sultan yang dikenali sebagai “China Town”. (MALAYSIA KINI).BANGGANYA PAS MENGUMUMKAN BAHAWA LESEN ARAK DITAMBAH UNTUK KEPERLUAN KAFIR LAKNAT DI SANA! MENGAPA PERLU ARAK DI SANA? SEDANGKAN MAJORITI BESAR DI SANA ADALAH ORANG ISLAM DAN IA DIPERINTAH OLEH PARTI YANG MENGANGKAT ISLAM SEBAGAI MATLAMAT PERJUANGANNYA. 

AKHIRNYA TUMPAS DI KAKI DAP! PAS MEMANG SUDAH DIPIJAK OLEH DAP! DAP TELAH BERJAYA MENUNDUKKAN PAS UNTUK MENJILAT KAKI MEREKA! DAP TELAH BERJAYA MENAWAN PEMIKIRAN ISLAMIK ALA PAS! DAP TELAH MEMPERBODOHKAN PAS! DAP TELAH MENGHINA PAS! 


PAS KATA DAP TELAH SEMAKIN HAMPIR PADA ISLAM! PAS KATA DAP SEMAKIN MEMAHAMI ISLAM! PAS KATA DAP LEBIH ISLAM DARIPADA ORANG UMNO YANG BERAGAMA ISLAM! PAS KATA DAP LEBIH MULIA DARIPADA ORANG UMNO YANG ISLAM! 

TAPI SEBENARNYA DAP TELAH MENGHANYUTKAN PAS! DAP YANG TELAH MEMBUKA PINTU-PINTU NERAKA UNTUK PAS! DAP YANG TELAH MENJAUHKAN PAS DARIPADA PRINSIP ISLAM! DAP YANG TELAH BERJAYA MENJATUHKAN MARUAH PAS YANG MENJULANG AGAMA ISLAM SEBAGAI PERJUANGAN MEREKA! DAP CELAKA LAKNATULLAH INI TELAH BERJAYA DENGAN CEMERLANGNYA MENGABURI MATA PAS DENGAN BACAAN ALQURAN DAN TERJEMAHAN MEREKA DALAM CERAMAH! DAP TELAH BERJAYA MENGABURI MATA PAS DENGAN BERCERAMAH DAN BERSENAM ROBIK DALAM MASJID! PAS TELAH SEMAKIN JAUH TERSASAR! BUKANKAH ALLAH TELAH MENGINGATKAN KITA AGAR TIDAK MENJADIKAN KAFIR HARBI ITU SEBAGAI TEMAN?

No comments: