RAKAN PEJUANG

29 January 2011

MALA HANYALAH ALAT PERJUDIAN PAKATAN

KESIAN SUAMI NORMALA, ISTERINYA SENDIRI KATA DIA KEMURUNGAN! KENAPA MURUNG? KERANA DITUKARKAN KE JOHOR BAHRU. TAPI KENAPA MURUNGNYA SI MAAROF NI SEBELUM PENAMAAN CALON? KALAU DIA BENAR MURUNG MENGAPA MALA SANGGUP MENERIMA PENCALONAN SEBAGAI WAKIL PAS BERTANDING DI TENANG? 


BIASALAH BILA DAH TERHANTUK BARU NAK TERNGADAH! MULALAH CARI PUNCA UNTUK MENYALAHKAN ORANG LAIN. MALA MINTA SUPAYA DOKTOR YANG KELUARKAN SIJIL SAKIT TU DITANYA MENGAPA BAGI CUTI PADA MAAROF. ADUH! DAH LAH MENOLONG MAAROF SEHINGGA MEMBELAKANGKAN ETIKA PEGAWAI PERUBATAN DAN MELAKUKAN KESALAHAN, KINI TERPAKSA PULA MENERIMA TERJAHAN DARIPADA MALA! HARAPKAN PAGAR, PAGAR MAKAN PADI!


TAPI TAK PA LAH, MEMANG TUJUAN PAS MELETAKKAN MALA JADI CALON UNTUK TIDAK MENANG SEBAB TUJUAN MEREKA HANYA UNTUK MENGURANGKAN UNDI BN JE. MAKNANYA MEREKA SAJA NAK TEST POWER! NAK TEST BERAPA RAMAI PENGIKUT MEREKA YANG BARU DI TENANG! KALAU ADA PERTAMBAHAN BERMAKSUD ADA PENYOKONG BARULAH. BILA ADA PENYOKONG BARU, BERMAKNA USAHA MEREKA MENANAM KEBENCIAN RAKYAT PADA KERAJAAN MEMBUAHKAN HASIL. 


  HANYALAH ALAT PERJUDIAN PAS DAN DAP TERHADAP PENGUNDI TENANG

IA BAGAIKAN SEBUAH PERJUDIAN! JADI YANG MENJADI MANGSA ADALAH MALA DAN LEBIH PARAH LAGI MAAROF! ANAK SUFI TAKUT LEPAS NI, BETUL-BETUL SI MAAROF TU MURUNG DAN LEBIH PARAH JADI PESAKIT SKIZO (HALUSINASI DAN MEROYAN)!


UNTUK BACAAN LANJUT DI SINI

1 comment:

UjangRanggi said...

LEPAS NI, KE MANA LE SI MALA DAN LAKI BARUNYA NAK PEGI YAA?? KESIAN DIORANG DIPERALATKAN OLEH PAS DAN PEKATAN SYAITONIRROJIM....