RAKAN PEJUANG

12 January 2011

AURA ANWAR SANGAT KUAT SEHINGGA........


AURA ANWAR IBRAHIM SANGAT BESAR! KEKUATAN AURA ANWAR INI TELAH MEMBUATKAN SI PENGKHIANAT INI SENTIASA DI JULANG, DIJILAT, DISANJUNG OLEH PENGIKUT TAKSUBNYA. SEBELUM SI PENGKHIANAT NI DIBEBASKAN OLEH PAK LAH, RAKYAT TIDAKLAH SEKACAU INI. 
 SAKIT SANGAT!!!! MACAM DAH NAZAK BERIYA!
TERNYATA PENIPUAN YANG NYATA...SIIHAT PULAK..ADA MUKA ORANG SAKIT KE?

SEJAK SI PENDAJAL INI KELUAR, AURA YANG SANGAT KUAT INI TELAH BERJAYA MENGKAHWINKAN PAS YANG TELAH MENGELUARKAN FATWA HARAM HUKUMNYA MENJALINKAN HUBUNGAN DENGAN ORANG BUKAN ISLAM, KINI TELAH TIDUR SEBANTAL DAN SESELIMUT DENGAN KAFIR DAP LAKNATULLAH!


KERANA INDAHNYA PEMBOHONGAN DAN MAINAN KATA-KATA ANWAR IBRAHIM, PAS YANG DULU BERPEGANG PADA PRINSIP PERJUANGAN NEGARA ISLAM SECARA TOTAL DI MALAYSIA INI TELAH LAYU MENYERAH PRINSIP DAN MENUKAR HALA TUJU PANDANGAN TERHADAP ORANG KAFIR. KERANA AURA ANWARLAH, NIK AZIZ SANGGUP MELANGGAR JANJI TERHADAP SULTAN MIZAN APABILA MEMBERITAHU LIM KIT SIANG DAN ANWAR TENTANG ISI PERBINCANGAN MAKAN MALAM BERSAMA DS NAJIB DI ISTANA NEGARA! APAKAH MELANGGAR JANJI ITU DIBENARKAN DALAM ISLAM? BUKANKAH SIFAT SEORANG MUNAFIK ADALAH TIDAK MEMENUHI JANJI?
AURA ANWAR YANG MEMBUATKAN TOK GURU PUN HANYA MENGIKUT TANPA BANTAHANDENGAN AURA YANG BEGITU KUAT OLEH ANWAR IBRAHIM, TOK-TOK GURU PUN GAGAL UNTUK MEMBACA GERAK LAKUNYA YANG SUMBANG ITU. KERANA AURANYA YANG KUAT ITU JUGALAH ANWAR TELAH BERJAYA MEMBUATKAN NIK AZIZ MENGISYTIHARKAN SEMUA AGAMA ITU BERSAUDARA! KERANA SAYANGKAN ANWAR DAN KERAKUSAN BERKUASA, PAS SANGGUP MENGANGGAP DAP ITU ADALAH SAUDARA MEREKA! 
BERSAUDARA...

CARILAH MANA AYAT QURAN YANG MENUNJUKKAN BAHAWA SEMUA MANUSIA ITU BERSAUDARA TANPA MENGIRA AGAMA! KERANA AURA ANWAR YANG KUAT, PAK SHEIKH DALAM PAS PUN TUNDUK DAN KINI BERSETUJU DENGAN PRINSIP BERSATU DAN BERSAUDARA DENGAN DAP LAKNATULLAH SEDANGKAN ORANG ISLAM YANG TIDAK SEIRAMA DAN SENADA DENGAN MEREKA DIKATAKAN KAFIR, DILAKNAT, DICACI, DIBENCI, DIFITNAH, MENUTUP SEGALA KEBAIKAN, MEMBUKA SELUASNYA SEKELUMIT KEJAHATAN MENJADI ISU YANG SANGAT BESAR SEOLAH MEREKA LAH TUHAN YANG MENGHUKUM HAMBA-HAMBA ALLAH INI PADA AKHIR PERJALANAN MEREKA DI AKHIRAT KELAK!


KERANA AURA ANWAR,KINI PAS SUDAH DIPENGARUHI OLEH KONSEP KESAMARATAAN BERAGAMA! INILAH MAKNYANYA PLURALISME AGAMA YANG TELAH MASUK DALAM SARAF PEMIKIRAN PEMIMPIN PAS! DAP KETAWA BERDEKAH2 MELIHAT KEBODOHAN PAS TERPENGARUH DENGAN SESUMPAH ANWAR! 

SALAH SATU KESAN PLURALISME AGAMA

PLURALISME AGAMA ANWAR BUKAN SATU PERKARA YANG BARU. IA TELAH TURUT DIDEDAHKAN OLEH Pensyarah Kulliyah Undang-Undang Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), Dr. Yusri Mohamad DAN tokoh cendekiawan Islam, Dr. Muhammad ‘Uthman El-Muhammady DALAM PERBINCANGAN MEREKA BERTAJUK "MEMBENTERAS GERAKAN PLURALISME AGAMA DAN KEMURTADAN UMMAH".

KENYATAAN NIK AZIZ BAHAWA MEREKA BERSAUDARA DENGAN ORANG BUKAN ISLAM SANGAT SINONIM DENGAN GERAKAN PLURALISME INI. GERAKAN INI SANGAT BAHAYA DAN BOLEH MENGGUGAT AKIDAH UMAT ISLAM. JIKA PAS SIBUK DENGAN ISU MORAL YANG ROSAK DI KALANGAN ANAK-ANAK MUDA YANG TIDAK TERBIMBING OLEH IBU BAPA, ANAK SUFI DAN SEBAHAGIAN BESAR UMAT ISLAM DI NEGARA INI SANGAT BIMBANG TOK-TOK GURU INI MELAKUKAN DOSA YANG LEBIH BESAR YAKNI PELANGGARAN AQIDAH DAN SYIRIK KEPADA ALLAH S.W.T.MANAKAH YANG LEBIH BESARNYA DOSANYA WAHAI TOK GURU? ADAKAH ISU MORAL ATAU ISU AQIDAH? ANAK SUFI MENGHARAPKAN AGAR TOK GURU PAS TAPIS-TAPISLAH SIKIT PENGARUH ANWAR YANG SEMAKIN BERHANTU ITU! TAKUT NANTI RAMAI YANG MUFLIS DI AKHIRAT KELAK!
  
BANYAK BUKTI ANWAR SAHABAT YAHUDI TETAPI PAS TETAP MENGIKUT 
MEMBUTA TULI 

ANAK SUFI AKAN CUBA UNTUK MEMBAWA BANYAK LAGI PERLAKUAN SUMBANG ANWAR YANG AKAN DIDEDAH DAN DIULANG TAYANG OLEH ANAK SUFI. INI KERANA ANAK SUFI BIMBANG, ANWAR YANG MELACURKAN AGAMA DAN BANGSANYA INI AKAN MEROSAKKAN IMAN DAN AQIDAH ANAK-ANAK MUDA ISLAM YANG SEMAKIN GANAS TERPEDAYA DENGAN PESONA FATAMORGANA PERLAKUAN ANWAR YANG LURUS DI LUAR SANGAT RENCONG DI DALAM! 

BIARLAH APA PENYOKONG TEGARNYA NAK KATA! BIAR LAH ANAK SUFI MUNGKIN DICACI. ANAK SUFI HANYA INGIN MENYATAKAN SATU PERKARA, APA YANG ANAK SUFI LAKUKAN BUKAN KERANA UMNO, BUKAN KERANA DS NAJIB, BUKAN KERANA KRONI (ANAK SUFI TIDAK PERNAH MENDAPAT KONTRAK APAPUN DPD UMNO!), TAPI KERANA ALLAH S.W.T, DEMI AGAMANYA DAN UMATNYA YANG KIAN TERSASAR KERANA TAKSUB PADA PEMIMPIN!

No comments: