RAKAN PEJUANG

05 January 2011

ANTARA KHALID DAN ISTANA - DAP YANG BERKUASA????????

PKR SABAH DAH TIDAK PERCAYA PADA PKR LAGI! MEREKA BERAMAI-RAMAI MELETAKKAN JAWATAN KERANA MELIHAT PKR BUKANLAH PARTI YANG MEMPERJUANGKAN NASIB RAKYAT SABAH KHUSUSNYA DAN RAKYAT MALAYSIA AMNYA. PKR HANYA LAH PARTI YANG PENUH DENGAN NILAI NEPOTISME, SEKUTU DAN NILAI PILIH KASIH YANG SANGAT TEBAL DAN TINGGI.


KERANA PKR YANG KORUP DAN PENUH DENGAN PENYELEWENGAN INI, MAKA PEMIMPINNYA TELAH SANGGUP BERMUSUH DENGAN ISTANA. MALAHAN PKR SANGGUP PULA MENUDUH SULTAN BERAJA DI MATA BERSULTAN DI HATI! AKIBATNYA ORANG-ORANG BESAR JAJAHAN SENDIRI TERPAKSA TURUN PADANG MEMBUAT LAPORAN POLIS DI ATAS KEBIADABAN PKR INI. 


ANAK SUFI SANGAT SAKIT HATI MELIHAT WAKIL DAP BERDIRI DI SEBELAH SI KHALID SEMASA KHALID MEMBUAT SIDANG MEDIA TADI. NAMPAK SANGAT MACAM KHALID DI REMOTE KONTROL KAN! ADUH! APA NAK JADI DENGAN BANGSA MELAYU DAN ORANG ISLAM SEKARANG NI! KENAPA TIDAK SEDAR-SEDAR LAGI! 


NILAI LAH SENDIRI PERMAINAN JIJIK DAP NI. YANG TIDAK SUKA DATUK KHUSRIN BUKAN PKR! YANG TIDAK SUKA DATUK KHUSRIN BUKAN KHALID! JAUH DI SUDUT HATI KHALID PASTINYA TIDAK MAHU MENDERHAKA KEPADA SULTAN! SEBENARNYA KHALID ADALAH MERUPAKAN CONTOH MELAYU YANG TELAH HILANG JATI DIRI SEHINGGA SANGGUP MENJADI BONEKA DAP! SANGGUP MENDERHAKA KEPADA SULTAN! YANG TIDAK SUKA DATUK KHUSRIN ADALAH DAP! 


DAP TAKUT DATUK KHUSRIN MENJADI PENGHALANG NIAT JAHAT MEREKA UNTUK MENGUASAI SHAH ALAM! DAP NAK MENAKLUK SHAH ALAM YANG TELAH DIWARTAKAN UNTUK MENJADI TEMPAT YANG DIKUASAI OLEH 70% MELAYU. DAP LAH YANG MENJADI PENENTU DI BELAKANG KEKALUTAN INI!


DAP LAH YANG MENJADI PENCETUS KEMARAHAN ORANG MELAYU TERHADAP TINDAKAN KHALID! KHALID HANYALAH BUDAK SURUHAN DAP! DAP SUNGGUH-SUNGGUH MENGAMBIL PELUANG DI ATAS KELEMAHAN KITA ORANG MELAYU!


SAMBIL MENUANG ARAK DAN MELAPAH BABI YANG DIPANGGANG, DAP CELAKA INI GELAK BESAR, KETAWA BERDEKAH-DEKAH, BERTEPUK SORAK SAMBIL MELAGAKAN GELAS YANG DIPENUHI ARAK KERANA TELAH BERJAYA MEMBODOHKAN BANGSA MELAYU TERMASUK PAS! MEREKA BERGEMBIRA KERANA SATU PERSATU UMPAN MEREKA MENGENA DAN MATLAMAT MEREKA UNTUK MENJADIKAN NEGARA INI REPUBLIK SEPERTI SINGAPURA HAMPIR TERCAPAI!


DI MANA KITA MELAYU? KITA SEMAKIN LEMAS DALAM PERTELINGKAHAN SESAMA SENDIRI DAN CEDERA DITIKAM OLEH FITNAH SESAMA SAUDARA SEISLAM!


ADAKAH BENAR MELAYU INI BODOH DAN MUDAH DIPERBODOHKAN? APA YANG PASTI UMNO TIDAK MUDAH DIPERBODOHKAN!!!!!

No comments: