RAKAN PEJUANG

03 January 2011

KAFIR HARBI YANG MENYESATKAN...

1 MALAYSIA BERMAKNA, SELURUH RAKYAT MERASAKAN PAHIT GETIRNYA KEHIDUPAN KETIKA NEGARA BARU DITUBUHKAN. SELURUH RAKYAT TIDAK KIRA APA BANGSA MERASAKAN KEHIDUPAN YANG TIDAK SESEMPURNA MASA KINI. TIADA ELEKTRIK, TIADA JALAN RAYA, SEKOLAH TIDAK BANYAK, RUMAH MASIH BERATAP NIPAH, AIR MASIH KERUH, TELAGA MASIH MENJADI PUNCA UTAMA BEKALAN AIR, ANAK-ANAK BERJALAN KAKI KE SEKOLAH, TIDAK ADA KENDERAAN AWAM YANG SELESA, CUMA ADA BAS YANG HANYA SINGGAH 1 ATAU 2 JAM SEKALI, BASIKAL MENJADI PENGANGKUTAN UTAMA.1 MALAYSIA BERMAKNA, SELURUH RAKYAT TURUT MERASAKAN DENYUTAN CEMAS KETIKA DETIK 13 MEI 1969, KETIKA API PERKAUMAN DITIUP DENGAN BEGITU KENCANG SEKALI HINGGA BERLAKU PERTUMPAHAN DARAH YANG DAHSYAT. SEMUA RAKYAT RASA KEKECOHANNYA, SEMUA RAKYAT RASA KEBENCIANNYA, SEMUA RAKYAT RASA KEHANGATANNYA, SEMUA RAKYAT RASA GETARANNYA, SEMUA RAKYAT RASA KETAKUTANNYA!1 MALAYSIA BERMAKNA, KINI, SELURUH RAKYAT MALAYSIA MERASA KEMAKMURAN NEGARA, PEMBANGUNAN YANG SEMAKIN PESAT DI BANDAR DAN DI LUAR BANDAR, KEMISKINAN TEGAR SUDAH SEMAKIN BERKURANG SABAN TAHUN. YANG ADA HANYALAH SEGELINTIR MEREKA YANG MISKIN YANG TERUS DIBANTU OLEH KERAJAAN MELALUI SKIM PERNIAGAAN INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA DAN PELBAGAI LAGI BANTUAN YANG DIBERI. SEMUA RAKYAT MERASAINYA, YANG KAYA TERUS KAYA KERANA USAHANYA, YANG MISKIN TERUS MENIKMATI KEHIDUPAN YANG LEBIH BAIK KERANA GIGIHNYA.  
1 MALAYSIA BERMAKNA BERSATUNYA RAKYAT MALAYSIA TANPA MENGIRA BANGSA DAN AGAMA, TANPA MENGIRA MISKIN DAN KAYA. KITA BERSATU MEMBINA NEGARA MEMBINA BANGSA TANPA PERLU MELONDEHKAN APA YANG KITA ADA. 1 MALAYSIA ADALAH KITA!


1 MALAYSIA NADINYA ADALAH KITA RAKYAT MALAYSIA, DENYUTAN JANTUNGNYA ADALAH PERPADUAN KITA, SENYUMANNYA ADALAH KEHARMONIAN KITA, MARUAHNYA ADALAH BIJAKSANA KITA MENJAGA HUBUNGAN AGAR TIDAK TERLERAI DARI IKATAN BERSAMA!


OLEH ITU, BAGI MEREKA YANG MEMBENCI 1 MALAYSIA, MEREKA INI ADALAH PENGKHIANAT KITA, MEREKA INI ADALAH PENDAJAL YANG TIDAK PERNAH SUKA DAN GEMBIRA MELIHAT KITA BERSATU, MEREKA INI ADALAH SYAITAN BERTOPENG MANUSIA YANG TIDAK SUKA KEPADA KEAMANAN, MEREKA HANYA TAHU 1 IAITU MEROSAKKAN HUBUNGAN DAN MENJAHANAMKAN MASA DEPAN NEGARA INI YANG DATUK NENEK KITA JUANGKAN DENGAN IKATAN PERMUAFAKATAN ANTARA KITA TIDAK KIRA APA BANGSA DAN AGAMA KITA.

KITA BERSATU DI BAWAH SLOGAN 1 MALAYSIA UNTUK MENJAGA MARUAH NEGARA!

JADI, APA LOGIKNYA BANNER 1 MALAYSIA DITURUNKAN? MUNGKIN SELEPAS INI, KERANA GILA ISENG TIDAK DAPAT BERKUASA DAN MENTADBIR DI PUTRAJAYA, PEMBANGKANG HARAM INI SANGGUP MENYALAK MEMAKSA KITA MENURUNKAN BENDERA MALAYSIA PULAK! MANA TAHU?
ALLAH TELAH MELARANG KITA BERKAWAN DAN BERCINTA DENGAN KAFIR HARBI YANG TERNYATA TELAH MENYESATKAN KITA KINI!!!!!

1 comment:

Unknown said...

Salam Perjuangan...Harap dapat dilink blog Hamba disini...Terima Kasih..
http://klboyzwangsa.blogspot.com