RAKAN PEJUANG

10 January 2011

PAS DAH BERTAUBAT???

APABILA ANAK SUFI MELIHAT PERHIMPUNAN UMAT ISLAM YANG DIANJURKAN OLEH PAS DI STADIUM MELAWATI MEMBUATKAN ANAK SUFI RASA KAGUM DAN RASA BERSYUKUR KERANA PAS TELAH KEMBALI KE PANGKAL JALAN. SOLAT HAJAT TERBESAR INI ADALAH UNTUK BERMOHONKEPADA ALLAH AGAR DISELAMATKAN NEGARA INI DARIPADA GANGGUAN MAKHLUK-NYA YANG MENGGUGAT AGAMA ISLAM DI NEGARA TERCINTA INI.
CUBA BAYANGKAN BETAPA GENTAR NYA HATI MUSUH ALLAH BILA MELIHAT UMAT ISLAM BERSATU BEGINI! ANAK SUFI TURUT BERSAMA BERDOA AGAR ALLAH MEMAKBULKAN DOA  HAMBA-NYA YANG IKHLAS UNTUK MENYELAMATKAN MARUAH AGAMA KITA DARI TERUS DICEMAR OLEH KAFIR LAKNATULLAH SEPERTI DAP!


WAHAI PENGIKUT PAS, BERDOALAH DAN KAMI JUGA BERDOA AGAR ALLAH MEMBERIKAN PETUNJUK DAN HIDAYAH KEPADA KITA UNTUK BERSATU DI BAWAH PAYUNG ISLAM DAN BERPEGANG PADA TALI ALLAH UNTUK MENENTANG KAUM KAFIR YANG TELAH MEMECAHBELAHKAN UKHUWAH KITA YANG KIAN LEMAH INI. BERDOALAH AGAR NEGARA KITA INI TERUS AMAN DAN BERDOALAH AGAR MEREKA YANG KHIANAT PADA AGAMA DAN BANGSANYA INI AKAN DITURUNKAN BALA OLEH ALLAH S.W.T AGAR TIDAK LAGI MENJADI MUSUH DALAM SELIMUT, GUNTING DALAM LIPATAN DI ANTARA KITA!


JIKA BENAR ARAH TUJU SOLAT HAJAT INI, INSYA-ALLAH ALLAH AKAN MEMAKBULKAN PERMINTAAN KITA. TAPI JIKA ARAH TUJU SOLAT HAJAT INI UNTUK MEMUSNAHKAN SESAMA ISLAM, MAKA LIHATLAH NANTI KEMURKAAN ALLAH AKAN TURUN KEPADA SI PENDOA!


JIKA ITULAH MATLAMATNYA, SELEPAS INI, JIKA BERLAKU KEGAGALAN DAN MUSIBAH JANGAN LAGI MENYALAHKAN TAKDIR KERANA JIKA ALLAH TIDAK MEMAKBULKAN DOA 30 RIBU ORANG YANG BERSOLAT HAJAT, MAKA MAKNANYA, ADA SESUATU YANG TIDAK KENA!


ANAK SUFI SEKADAR BERTANYA, ADAKAH DAP GEMBIRA MELIHAT SOLAT HAJAT INI KERANA SOLAT INI BERTUJUAN MENGHANCURKAN UMAT ISLAM SENDIRI? ATAU DAP TIDAK SEDAR BAHAWA SOLAT HAJAT INI ADALAH UNTUK MEMUSNAHKAN MUSUH ALLAH KHUSUSNYA DAP LAKNATULLAH ITU ? JIKA SOLAT INI UNTUK MENGHANCURKAN MUSUH ALLAH YANG TERDIRI DARIPADAKAFIR HARBI, MAKA KAMI TURUT MENGAMINKANNYA!


HANYA ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI!

1 comment:

Mesin Propaganda said...

harap dapat kerjasama tuan, untuk linkkan blog saya ke blog tuan.

http://propagandamesin.blogspot.com

sama2 kita berjuang.

salam.