RAKAN PEJUANG

10 January 2011

RAKYAT SELANGOR AKAN AJAR PKR DALAM PRU13!

PAKATAN TELAH GAGAL MEMBERIKAN PERKHIDMATAN TERBAIK DI SELANGOR. ITU LAH YANG MAMPU ANAK SUFI KATAKAN BERDASARKAN PADA PERKEMBANGAN SEMASA YANG BERGOLAK SEKARANG INI. PENTADBIRAN SELANGOR DI BAWAH PEMANTAUAN PKR DAN DI BAWAH KEPIMPINAN DAN ARAHAN DAP SEMAKIN HARI SEMAKIN KELAM ARAH TUJUNYA. SEHINGGAKAN PERINTAH SULTAN PUN TIDAK DIPEDULI! SULTAN PUN TIDAK DIHORMATI OLEH KHALID YANG DIKAWAL OLEH DAP!
INIKAH YANG BERLAKU DI SELANGOR?
ANAK SUFI PERCAYA, RAKYAT SELANGOR TIDAK KIRA BERADA DI KOTA ATAU DI DESA, TIDAK KIRA KAYA ATAU MISKIN, TIDAK KIRA SEMPURNA ATAU CACAT, TIDAK KIRA TUA ATAU MUDA PASTI BOLEH MENILAI SENDIRI MELALUI AQAL YANG WARAS YANG ALLAH BERIKAN KEPADA KITA MENGENAI KEPINCANGAN PENTADBIRAN PAKATAN HARAM DENGAN KECEKAPAN PENTADBIRAN BN DULU. 

LIHAT SAJA ISU YANG SELALU DISENSASIKAN OLEH PAKATAN HARAM DENGAN MENGGUNAKAN KAEDAH PERBESARKAN SESUATU ISU, POLITIKKAN ISU TERSEBUT DAN SENSASIKAN IA SUPAYA MENAMPAKKAN PENTADBIRAN BN ITU JAHAT DAN KEJAM KIN TELAH MAKAN DIRI SENDIRI. 

ANAK SUFI PERCAYA RAKYAT SELANGOR BERASA BIMBANG DAN CEMAS. BIMBANG KERANA BEKALAN AIR BERSIH SEMAKIN BERKURANG, CEMAS KERANA BERKEMUNGKINAN SELANGOR AKAN BERDEPAN DENGAN KRISIS AIR YANG PASTI AKAN MELUMPUHKAN EKONOMI DI SELANGOR. SEDANGKAN PEMIMPIN PEMBANGKANG SANGAT SERONOK MEMPOLITIKKAN ISU AIR SEHINGGA SANGGUP MENGENEPIKAN KEPENTINGAN RAKYAT. SEHINGGA KINI ISU AIR MASIH BELUM SELESAI. 
BELUM CUKUP ISU AIR, ISU SUK NEGERI SELANGOR PUN SAMA DISENSASIKAN. PELANTIKAN KAKITANGAN AWAM CUBA DIPOLITIKKAN OLEH PKR YANG TAKUT AKAN KETEGASAN SUK YANG BARU DILANTIK. MENTERI BESAR TIDAK MAMPU BERFIKIR DENGAN TENANG KERANA KEBENCIANNYA PADA DATUK KHUSRIN. TIDAK ADA SEPAKATAN KEDUANYA, JADI PENTADBIRAN NEGERI MENJADI KUCAR KACIR. BILA PENTADBIRAN KUCAR-KACIR, SIAPAKAH YANG AKAN MENERIMA KESANNYA? TENTU PEMBANGUNAN NEGERI SELANGOR DAN KEBAJIKAN RAKYAT YANG KIAN TERABAI.

ITU BELUM LAGI MASUK ISU-ISU LAIN SEPERTI WUJUDNYA KELAB MALAM DAN PUB YANG SEMAKIN BERLELUASA DI SELANGOR. SHAH ALAM SUDAH DI MASUKI ANASIR-ANASIR JAHAT SEPERTI PERLAKUAN SUMBANG INI. MENGAPA DI SHAH ALAM? KERANA DAP PUNYA HASRAT MEMECAHKAN KAUM DI SHAH ALAM. IA BUKAN LAGI BANDAR ANGGERIK YANG DIWARTAKAN OLEH SULTAN SELANGOR 70% ORANG MELAYU. KINI IA SEMAKIN BERTUKAR WARNA. SUDAH ADA BANDAR BARU DI SHAH ALAM YANG DILIHAT MEMPUNYAI UNSUR-UNSUR HIBURAN YANG MENGKHAYALKAN SEPERTI DI KUALA LUMPUR. 

DALAM MASJID BERSENAM ROBIK!
SELAIN ITU, ISU MASJID DAN SURAU SUDAH TIDAK DIHORMATI SEBAGAI TEMPAT IBADAH KITA! BETAPA BODOHNYA KITA KERANA MEMBENARKAN TEMPAT KITA BERSOLAT DI JADIKAN RUANG SENAM ROBIK DENGAN PERCAMPURAN LELAKI PEREMPUAN? IA DILAKUKAN DALAM KAWASAN MASJID! MASJID KITA JUGA TELAH DICEMARI DENGAN KEHADIRAN LELAKI DAN WANITA BUKAN ISLAM YANG MASUK DAN PIJAK DI TEMPAT SUJUD KITA UNTUK MENTABIAHKAN KITA DAN MENGAJAR KITA TENTANG BUDI DAN KEBAIKAN. APAKAH MEREKA ITU ORANG BERIMAN KEPADA ALLAH? LAIN LAH KALAU MEREKA DATANG KE MASJID DAN SURAU KITA UNTUK BELAJAR ILMU AGAMA! INI KEDATANGAN MEREKA KERANA RAYUAN POLITIK DAN MEMPUNYAI MAKNA TERSIRAT YANG JAHAT!

RAKYAT SELANGOR SEDANG MEMERHATI. KAMI MEMERHATI BETAPA SUMBANGNYA TARIAN PKR MENGIKUT RENTAK DAP! KAMI MEMERHATI BETAPA KEJAMNYA PKR MENGENEPIKAN RAKYAT DAN MENGUTAMAKAN KETAMAKAN KUASA POLITIK, KAMI MEMERHATI PKR BETAPA NAZAKNYA PEMIMPIN PKR YANG TELAH DIPIMPIN OLEH PEMIMPIN YANG KORUP, SALAH LAKU DAN BACUL! KAMI SEDANG MEMERHATI BETAPA LEMAHNYA PKR DALAM MEMPERJUANGKAN NASIB ORANG ISLAM DI SELANGOR! KAMI SEDANG MEMERHATI SEMUA ITU! DAN PADA PRU 13 NANTI, KAMI AKAN PERLIHATKAN APA YANG KAMI PERHATI!

KEBIADABAN PKR DAN PAKATAN HARAM PASTI AKAN DIAJAR!

No comments: