RAKAN PEJUANG

27 January 2011

PAS SEDANG MENGALAMI SINDROM MEROYAN!


Adapun syarat untuk menjadi seorang ahli PAS itu ialah:
  • Warganegara Malaysia
  • Beragama Islam
  • ‘Aqil baligh menurut Hukum Syara'
  • Mengaku menerima serta taat kepada Perlembagaan PAS, peraturan, arahan-arahan dan keputusan-keputusan Parti dari semasa ke semasa
  • Seorang pelajar Universiti atau Kolej Universiti tidak boleh menjadi ahli tanpa mendapat kebenaran bertulis daripada Naib Canselor universiti berkenaan. 
LIHAT SAHAJA SYARAT YANG KEEMPAT YANG DIKETENGAHKAN UNTUK MENJADI AHLI. JIKA MEREKA SENDIRI YANG MELALAK MENGATAKAN PERLEMBAGAAN NEGARA INI BUKAN QURAN KERANA TIDAK BOLEH DIPINDA, TAPI MEREKA LAGI TERUK KERANA SETIAP AHLI PAS PERLU TAAT PADA PERLEMBAGAAN PAS DAN ARAHAN PARTI. PATUTLAH MEREKA NI TAAT MEMBABI BUTA PADA PEMIMPIN. APA SAJA PEMIMPIN PAS CAKAP SEMUA IKUT SEHINGGA TIDAK TERFIKIR UNTUK MENGUBAH KATA-KATA PEMIMPIN YANG SEMAKIN CELARU SEKARANG INI. 

LIHAT SAJA SI NIZAR YANG TERANG-TERANG MEMBUAT KENYATAAN SEMASA BERUCAP DI TENANG BAHAWA MEMILIH UMNO ADALAH HARAM SYARIE! SIAPA NIZAR? DIA BUKAN ULAMA, USTAZ ATAU AHLI AGAMA! SEKOLAH PUN SEKOLAH CHINA! SUKA HATI DIA MENGELUARKAN HUKUM SEBEGINI! 

ANAK SUFI YAKIN NIK AZIZ AKAN MENYOKONG KATA-KATA SI NIZAR YANG TAK TAHU HUKUM AGAMA NI! SESUKA HATI MENGADAKAN DUSTA TERHADAP ALLAH. KASIHAN! KERANA KUASA SANGGUP MENGENDONG DOSA KE NERAKA!
BACA DI SINI UNTUK LEBIH LANJUT MENGENAI DOSA NIZAR DI TENANG!

No comments: