RAKAN PEJUANG

30 January 2011

TIKET PAS DAH TAMAT TARIKH! SELAMAT MENGUNDI!

SALAM KEPADA SEMUA MUSLIMIN!


HARI INI MASYARAKAT DUN TENANG AKAN MENGUNDI. ANAK SUFI MENGUCAPKAN SELAMAT MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB KEPADA AGAMA, BANGSA DAN NEGARA. UNDILAH DENGAN PENUH RASA TANGGUNGJAWAB. BUATLAH PILIHAN YANG TEPAT!LIHAT LAH PADA KRITERIA SEORANG PEMIMPIN YANG ADA PADA KEDUA-DUA CALON. 

 PESAKIT YANG SIHAT - MAAROF DAN 
MALA YANG HANYA ALAT PERJUDIAN PAS DAN DAP!

ADAKAH NORMALA SUDIRMAN LAYAK UNTUK MENJADI PEMIMPIN DI DUN TENANG SEDANGKAN DIRINYA PENUH DENGAN MASALAH. SUDAHLAH DIRINYA BERMASALAH, SUAMINYA JUGA DENGAN TANPA SEGAN SILU TELAH MENGAMBIL SIJIL SAKIT TETAPI BEGITU GEMBIRA MENEMANI ISTERINYA.  PAS JUGA TELAH TERANG-TERANG MENGGUNAKAN PELBAGAI TAKTIK YANG BERBENTUK PENIPUAN DAN DOA YANG MENGHANCURKAN UMAT ISLAM BERSEKONGKOL DENGAN DAP LAKNATULLAH. BERDUSTA DAN MEMPERMAINKAN HUKUM ALLAH! DOSA PAHALA BUKAN NIK AZIZ YANG TENTUKAN. MATI DALAM KEADAAN HUSNUL KHATIMAH ATAU BISUIL KHATIMAH
HANYA DITENTUKAN OLEH AMALAN YANG DITERIMA OLEH ALLAH BUKAN AMALAN YANG DITERIMA OLEH PAS NIK AZIZ. NIK AZIZ HANYALAH ORANG POLITIK. DIA BUKAN ULAMAK! UNDI PAS BERMAKNA KALIAN MENGUNDI DAP!


TOK AI - MESRA PENDUDUK DAN MEMPUNYAI IMEJ YANG BERSIH

TOK AI PULA CALON YANG TIDAK ADA ISU UNTUK DIMAINKAN OLEH PEMBANGKANG, HANYA ADA ISU TANAH MANSOR YANG DIBUAT SECARA TERATUR DAN MENGIKUT PROSEDUR. TOK AI ADALAH CALON BARISAN NASIONAL. SEORANG YANG MESRA PADA PENDUDUK SETEMPAT!
PILIHLAH WAHAI PENDUDUK DUN TENANG! PILIHLAH DENGAN HATI DAN AKAL. JANGAN PILIH DENGAN NAFSU TANPA MEMPERDULIKAN AKAL. TINDAKAN KALIAN HARI INI AKAN MENENTUKAN HARI ESOK!

SELAMAT MENGUNDI!

1 comment:

Anak Jawa said...

BN akan menang dengan tenang di TENANG.

kerajaan BN lebih realiti daripada PAS, yang terawang2 untuk membela rakyat !!!