RAKAN PEJUANG

03 January 2011

TUKAR PERLEMBAGAAN....

SUNGGUH BIJAK ANWAR IBRAHIM. PELBAGAI ISU DAN GIMIK TELAH DIBANGKITKAN OLEH PEMBANGKANG UNTUK MENGALIHKAN PANDANGAN RAKYAT DARIPADA BERFOKUS PADA KEPINCANGAN PKR DAN ISU SALAH LAKU ANWAR. SETIAP HARI, PEMBANGKANG AKAN MENGEMUKAKAN ISU-ISU SENSASI YANG MEMBUATKAN KITA LUPA AKAN PENGKHIANATAN ANWAR TERHADAP AGAMA DAN BANGSANYA.


APA SAJA ISU YANG ADA DIPUTAR BELITKAN OLEH PEMBANGKANG UNTUK MENAMPAKKAN BETAPA JAHATNYA KERAJAAN INI. PELANTIKAN SUK NEGERI SELANGOR JUGA HEBAT DIPERKATAKAN. RAKYAT TURUT SAMA DIHASUT UNTUK MENENTANG PELANTIKAN INI. KONONNYA ADALAH ATAS DASAR HAQ, MAKA MEREKA MENENTANG PELANTIKAN DATUK MUHAMMED KHUSRIN MUNAWI KONONNYA TERDAPAT CAMPURTANGAN DARIPADA KERAJAAN.ATAS DASAR ITU, MAKA MEREKA BERPAKAT UNTUK MENUKAR PERLEMBAGAAN DEMI MENYESUAIKAN PELANTIKAN SUK DENGAN INDIVIDU PILIHAN MEREKA YANG PASTINYA AKAN MENGIKUT SAJA TELUNJUK MEREKA TANPA BANYAK SOAL.


KARENAH YANG DITUNJUKKAN OLEH PEMBANGKANG KHUSUSNYA PKR DI SELANGOR INI JELAS MENUNJUKKAN BETAPA MEREKA INI SANGAT TAMAK DAN TIDAK JUJUR DALAM MENTADBIR NEGERI. BELUM LAGI DAPAT KUASA PENUH KE PUTRAJAYA, MEREKA SUDAH MEMANDAI UNTUK MENUKAR PERLEMBAGAAN AGAR DAPAT MELANCARKAN KERAKUSAN NAFSU MEREKA BERKUASA.
APA SALAHNYA PELANTIKAN DATUK KHUSRIN? PERKARA INI MENGINGATKAN ANAK SUFI MENGENAI SUK NEGERI PERAK TELAH DITAMATKAN JAWATANNYA SEBAIK SAJA PEMBANGKANG MEMEGANG KUASA PADA PRU 12 DULU. MELALUI ARAHAN DAP, PAS TELAH BERTINDAK MEMBELAKANGKAN SULTAN PERAK DAN TERUS MELUCUTKAN JAWATAN SUK NEGERI PERAK KETIKA ITU.


KINI PKR PULA MENGARUK-NGARUK MEMBELAKANGKAN SULTAN MENOLAK PELANTIKAN DATUK KHUSRIN. JIKA MEREKA JUJUR DAN BENAR, KENAPA MEREKA PERLU MEMILIH KASIH TERHADAP PELANTIKAN SUK NEGERI SELANGOR? MENGAPA MEREKA PERLU PILIH KASIH DAN MENCARI INDIVIDU YANG BOLEH DIJADIKAN BONEKA UNTUK MENJADI SUK NEGERI SELANGOR?


BARU-BARU NI MEREKA TELAH MENOLAK 1 MALAYSIA, MEMAKSA KEDAI-KEDAI YANG MENGGANTUNG POSTER 1 MALAYSIA MENURUNKAN POSTER TERSEBUT KERANA MENUDUH KERAJAAN TIDAK BERLAKU ADIL PADA PEMBANGKANG KERANA KONONNYA TIDAK MEMBANTU NEGERI-NEGERI PEMBANGKANG. KINI MEREKA PULAK YANG MEMBUKA PEKONG DI DADA DAN MELUDAH MUKA SENDIRI DENGAN MENUNJUKKAN KEPADA SELURUH RAKYAT, SIAPAKAH YANG TIDAK ADIL? SIAPAKAH YANG MENGAMALKAN KONSEP PILIH KASIH?


KHALID TIDAK SETUJU DENGAN PELANTIKAN KHUSRIN KERANA POLITIK!

DATUK KHUSRIN BUKAN ORANG JAHAT, DATUK KHUSRIN BUKAN ORANG POLITIK, DATUK KHUSRIN BUKAN PERASUAH, PENZINA, PELIWAT, PEMBOHONG DAN BACUL PADA DAP! DATUK KHUSRIN ADALAH MERUPAKAN BEKAS PENGERUSI JABATAN AGAMA ISLAM SELANGOR YANG SANGAT TEGAS DAN TIDAK AKAN BERKOMPROMI DENGAN SESIAPA YANG FASIK KHUSUSNYA SI KAFIR HARBI DAP!


KERANA TAKUT PADA DAP, KERANA TUNDUK PADA LIM KIT SIANG, KERANA GENTAR PADA LIM GUAN ENG DAN KARPAL SINGH MAKA MEREKA INI SANGGUP MENUKAR DAN MEMINDA PERLEMBAGAAN NEGERI HARI INI DAN MUNGKIN PERLEMBAGAAN NEGARA HARI ESOK!


KEPADA PKR DAN PAKATAN HARAM JADAH, KENAPA TAKUT PADA DATUK KHUSRIN JIKA KAMU DIPIHAK YANG BENAR?


ISU ANWAR TERUS DILUPAKAN, ANWAR BOLEH TERUS BERGERAK SELURUH NEGARA UNTUK MENEGAKKAN BENANG BASAH KERANA BALACINYA YANG DIATUR OLEH DAP KINI BERJAYA MENUTUP SEGALA KESALAHANNYA!

3 comments:

SiamangBukit said...

Khalid lupa yang negeri Selangor adalah negeri Islam, dan arahan Datuk Khusrin adalah atas arahan dan titah baginda Sultan.
Tindakan Khalid sama juga satu tindakan menderhaka kepada Sultan. Maka Sultan berhak untuk melucutkan jawatannya dengan serta merta,

Unknown said...

Salam Anak Sufi ...

Mantap artikel saudara. Minta izin linkkan bersma dengan blog kami. Wasalam.

Unknown said...

Salam Perjuangan...Harap dapat dilink blog Hamba disini...Terima Kasih..
http://klboyzwangsa.blogspot.com