RAKAN PEJUANG

05 January 2011

DAP BERTANDING DI TENANG?

ANAK SUFI TERSENYUM MEMBACA HARAKAH DAILY HARI INI APABILA MEMBACA ARTIKEL BERTAJUK Tenang: Risalah fitnah mula disebar.

ARTIKEL INI JELAS MENUNJUKKAN PAS SUDAH SEMAKIN GENTAR DAN TAKUT KALAH! PEMIMPIN PAS DENGAN JELAS KINI TIDAK LAGI MEMPERJUANGKAN KEBENARAN ISLAM KERANA RESAH JIWA MEREKA LANTARAN KHUATIR GAGAL MELUAS KUASA SEMAKIN TERTANAM JAUH DI SUDUT HATI DAN PEMIKIRAN PEMIMPIN PEMBANGKANG INI. 

APAKAN TIDAK, YANG DIKATAKAN RISALAH FITNAH ITU ADALAH RISALAH YANG DIDAPATI TELAH BERLEGAR DI KEDAI-KEDAI RUNCIT DAN KAWASAN DUN TENANG DENGAN TAJUK DAP ANTI ISLAM. 

ITULAH YANG MEMBUATKAN ANAK SUFI TERSENYUM MEMBACANYA! KESIAN PAS! KERANA BERSEKONGKOL DENGAN DAP LAKNATULLAH INI MAKA SANGGUP MEREKA MEMPERTAHANKAN DAP DAN MENUDUH PULA UMNO YANG MENJADI DALANG PENYEBARAN RISALAH TERSEBUT. KALAU YA PUN UMNO YANG BUAT (INI ANDAIAN SAHAJA, ENTAH2 PKR ATAU DAP SENDIRI NAK MELAGAKAN KITA!) APA SALAHNYA? SALAHKAH TAJUK RISALAH YANG DIEDAR?

MEMANG DAP ANTI ISLAM! ADAKAH BERDOSA KITA MEMBUAT KENYATAAN DEMIKIAN APABILA PERNAH SATU KETIKA DULU LIM KIT SIANG MENJADI PENCETUS MENGHINA ORANG MELAYU DAN MENGHINA ORANG ISLAM DALAM TRAGEDI 13 MEI? ADAKAH SALAH MENGATAKAN DAP ANTI ISLAM BILA KARPAL SINGH BERSUMPAH LANGKAH MAYAT DIA DULU UNTUK MENUBUHKAN NEGARA ISLAM? APA YANG INGIN DIPERTAHANKAN OLEH PEMIMPIN HIPOKRIT PAS TENTANG ISU DAP ANTI ISLAM INI BILA NAMAWEE CELAKA ITU TELAH MENGHINA AZAN DAN WANITA BERTUDUNG SATU KETIKA DULU? DI MANAKAH ISLAM NYA PAS BILA SANGGUP BERSEKONGKOL DENGAN AHLI PARLIMEN JELUTUNG JEFF OII MENGAITKAN SYARIAH ISLAM DENGAN EKSTREMISME DAN RONIE LIU MENGARAHKAN SUPAYA SEMUA ARAK DIKEMBALIKAN SEMULA KE KEDAI YANG TELAH DIRAMPAS OLEH PIHAK BERKUASA TEMPATAN DI SHAH ALAM?
 DUA BERANAK YANG ANTI ISLAM

 DR. RIDHUAN TEE DIBENCI KERANA MENGUTAMAKAN ISLAM DARIPADA BANGSANYA! SIAPA YANG RACIST???
 
BELUM LAGI ISU-ISU PANAS YANG LAIN YANG MELIBATKAN KURANG AJAR PAS TERHADAP ORANG MELAYU ISLAM DI PULAU PINANG YANG TERANG LAGI BERSULUH ITU?

INILAH PAS! KERANA CINTAKAN DAP LEBIH DARIPADA CINTA KEPADA ALLAH, BANGSA DAN NEGARA, SANGGUP MEMPERTAHANKAN DAP DAN MENUDUH YANG BENAR KEPADA FITNAH!!!!!

RAKYAT TENANG SENTIASA TENANG! TIDAK KECOH DAN KEPOH MACAM PAS YANG SEMAKIN GILA KUASA! APAKAN TIDAK, YANG DIJULANG DAN DIPERTAHANKAN ADALAH DAP YANG SEMUA ORANG DAH TAHU MERUPAKAN PARTI YANG TERLALU MEMENTINGKAN SATU KAUM SAHAJA BERBANDING DENGAN MCA YANG LEBIH PRAKTIKAL DAN MENYELURUH!

BENDERA PAS DIGANTUNG LEBIH RENDAH DARI DAP DI TENANG?
 
APA KAITAN DAP DENGAN DUN TENANG???????  DAP NAK BERTANDING KE???? JIKA TIDAK ADA, PAS SIBUK PERTAHANKAN DAP KENAPA???????????????

No comments: