RAKAN PEJUANG

05 January 2011

SYAITAN DAP

DAP MEMANG SYAITAN! SYAITAN BERWAJAH MANUSIA YANG BERJAYA MENAWAN HATI USTAZ-USTAZ DALAM PAS DAN INDIVIDU YANG KECEWA DALAM PEMBANGKANG!


SYAITAN INI SEDANG MENGEMBANGKAN OPERASINYA MENGHALAU ORANG ISLAM DARIPADA PULAU PINANG. BUKAN SAHAJA MELAYU TETAPI INDIA MUSLIM PUN HABIS MEREKA REMBAT! DENGAN NADA BIADAB ANAK SYAITAN DAP MENYEBUT TUTUP KEDAI DAN BALIK INDIA! MENGAPA MEREKA BERTINDAK MENUTUP KEDAI-KEDAI MAMAK DI PULAU PINANG? KERANA MAMAK INI MUSLIM! SYAITAN INI MEMANG SAKIT HATI MELIHAT ORANG ISLAM BERNIAGA TIDAK KIRA APA BANGSA!


SYAITAN INI SEDANG BERDENDANG DAN TELAH TERUS MEMUKUL GENDANG PERMUSUHAN ANTARA ORANG ISLAM. SYAITAN INI ADALAH MUSUH KITA! SYAITAN INI ADALAH PETUALANG KEPADA PERPECAHAN KITA! SYAITAN INI TELAH MEMASANG STRATEGI UNTUK MENGHANCURKAN INSTITUSI RAJA. SYAITAN INI TELAH BERJAYA MEMBUATKAN MELAYU SUDAH HILANG HORMAT PADA SULTAN! SYAITAN INI TELAH BERJAYA MENJADIKAN  MASJID SEBAGAI TEMPAT UNTUK BERSENAM ROBIK DAN MUNGKIN TEMPAT BERPESTA!


SYAITAN INI ADALAH SYAITAN BERWAJAH MANUSIA! SYAITAN INI AKAN MEMPERDAYAKAN ORANG ISLAM UNTUK BERASA SENANG MELIHAT LAKONAN MEREKA MENDEKATKAN DIRI DENGAN MASJID DAN BERCAKAP TENTANG ISLAM. SYAITAN INI ADALAH SYAITAN YANG SANGAT BAHAYA PADA KITA ORANG ISLAM!


SYAITAN INI SEDANG MENGARUK MENGHALAU ORANG ISLAM DI PULAU PINANG! SYAITAN INI SEDANG MENGARUK UNTUK MENGEMBANGKAN PENGARUHNYA DI BANDARAYA ANGGERIK YANG DIWARTAKAN 70% UNTUK ORANG ISLAM! JADI KEPADA PAS DAN ISLAM PKR, BERHATILAH BILA BERSAHABAT DENGAN SYAITAN INI! JANGAN KAMU PULA SAMA MENJADI SYAITANNYA!!!!!

No comments: