RAKAN PEJUANG

12 May 2011

UTUSAN MALAYSIA DITEGUR KDN...KESIANNYA MELAYU!

SALAM....


KESIANNYA UTUSAN...INILAH MELAYU. MELAYU HANYA BERANI MENENTANG MELAYU DAN MENGAMBIL TINDAKAN TERHADAP MELAYU. ITULAH YANG BERLAKU PADA UTUSAN YANG TELAH DIBERI TEGURAN OLEH KDN KERANA PENYIARAN BERITA BERKAITAN DENGAN KRISTIAN AGAMA RASMI. ANAK SUFI DULU PERNAH INGATKAN AGAR MEDIA MASSA TIDAK TERLALU MEMBESARKAN ISU INI KERANA IA HANYA MENGUNTUNGKAN DAP. KINI, MELAYU JUGA YANG MENERIMA HUKUMANNYA. (SILA BACA PENULISAN ANAK SUFI TERDAHULU.)


ANAK SUFI RASA MEMANG TAK SALAH TINDAKAN KDN JIKA BENAR IA BERCANGGAH DENGAN AKTA MESIN CETAK DAN PENERBITAN 1984 (AMCP 1984). NAMUN, ANAK SUFI JUGA MENYARANKAN AGAR AKHBAR RASIS CHINA JUGA PERLU DIPANTAU DI AMBIL TINDAKAN SERUPA KERANA SESUNGGUHNYA AKHBAR-AKHBAR INI LEBIH TERUK KESANNYA SEHINGGA MENGGUGAT KESTABILAN NEGARA.


INI MENGINGATKAN ANAK SUFI PADA KES ANAK SYAITAN NAMAWEE BERBANDING DENGAN DUA ORANG PENGETUA YANG DITUDUH RASIS HANYA KERANA MENYATAKAN YANG SEBENAR. 


SELEPAS INI, ANAK SUFI YAKIN PUAK PEMBANGKANG HARAMJADAH NANTI, AKAN TERUS GIAT MENEKAN KDN MENGENAKAN TINDAKAN SEHINGGA MUNGKIN MENAMATKAN TERUS UTUSAN MALAYSIA. 


KESIANNYA MELAYU.....


BACA SETERUSNYA TAIPING MALI

4 comments:

Anonymous said...

Sayang anak dipukul2...

Tak gituuu, Hisham?

Penditakainsingkat said...

Salam AS,

Sabor la...tentu ada kebijaksanaan yang kerajaan sedang lakukan...kita harapkan yang terbaik..

Ini negara kita, tanahair kita, hak anak cucu warisan kita..

Kita yakin kerajaan melakukan yang terbaik.

Aimi Naqiuddin said...

BEZA ANTARA SALIH YAACOB DAN ANWAR !
http://aimi-naqiuddin.blogspot.com/
MESTI BACA !!!

Anonymous said...

memberi komen bukan bermaksud MENENTANG...kita sepatutnya berfikiran positif dengan menganggap bahawa semua kritikan yang diberi adalh untuk memperbetul / sebagai nasihat supaya orang Melayu dapat membaiki diri-sendiri.itulah orang Melayu X RELA MENERIMA KRITIKAN!