RAKAN PEJUANG

10 May 2011

PENULIS POJOK HARAKAH MEMANG DAH SANGAT MELAMPAU! PERTAHANKAN DAP BERMATIAN!

SALAM..


APA NAK JADI DENGAN PARTI MELAYU PAS NI? DALAM HARAMKAH DAILY HARI INI SEORANG PENULIS HARAKAH TELAH MENJADI PENGKHIANAT AGAMA DAN BANGSA DENGAN MENGANGKAT DAN MENJULANG TERUS-TERUSAN MARUAH DAPPIG CELAKA LAKNATULLAH INI. 


PENULIS BIADAB INI MENGATAKAN BAHAWA UMNO SENGAJA MEMBUAT TUDUHAN TERHADAP CELAKA DAPPIG LAKNATULLAH DENGAN BERMAIN SENTIMEN AGAMA SEDANGKAN DAP TIDAK BEGITU KATANYA.  


ANAK SUFI MEMANG BERASA SANGAT SAKIT HATI DAN BENCI TERAMAT SANGAT PENULIS POJOK PAS DALAM HARAMKAH ATAU AKHBAR HARAMJADAH INI. BIADAB DAN KURANG AJARNYA MEREKA YANG SEKONYONG-KONYONG MENYOKONG DAPPIG CELAKA.


KATA PENULIS PENGKHIANAT AGAMA ISLAM INI, KONONNYA UMNO DAH KEHILANGAN TARING DI KALANGAN PENGUNDI MELAYU JADI UNTUK MENARIK UNDI RAKYAT DI PEDALAMAN, UMNO TELAH BERMAIN DENGAN SENTIMEN AGAMA DAN MENJADIKAN DAPPIG CELAKA INI SEBAGAI KAMBING HITAM.


TOLONGLAH SIKIT WAHAI PENULIS KEPARAT! UMNO TAK PERLU MAINKAN ISU AGAMA UNTUK MENARIK PENGUNDI. RAKYAT DI MALAYSIA NI TIDAK BUTA DAN TIDAK BODOH MACAM ORANG-ORANG PAS YANG MEMBABI BUTA PERCAYA PADA DAPPIG CELAKA. JANGAN LUPA, ALLAH TELAH BANYAK MENURUNKAN AYAT PERINGATAN AGAR KITA BERHATI-HATI DENGAN SANDIWARA MUNAFIQUN DAN KAFIRUN NI. 


TAPI KALAU DAH MEMANG BENAR, DAPPIG CELAKA INI YANG MEMPUNYAI KEINGINAN UNTUK MENJADIKAN KRISTIAN AGAMA RASMI SEBAB MELIHAT BETAPA BODOHNYA PEMIMPIN PAS YANG BOLEH DITARIK HIDUNG MACAM LEMBU, TAKKANLAH KAMI ORANG ISLAM YANG LAIN BOLEH TENGOK SAJA. 
SIAPA YANG TAKUT SEBENARNYA? PAS ATAU UMNO? KALAU PAS TAK TAKUT, KENAPA PERLU BERSEKONGKOL TERUS TERUSAN DI BAWAH CELAH KANGKANG DAP? MASIH BERPAUT PADA KAKI DAP UNTUK MEMENUHI IMPIAN BERKUASA DI NEGARA INI? SEBAB PAS TAHU, KALAU MEREKA MELEPASKAN DAP MAKA MEREKA LANGSUNG TIDAK DAPAT MEMERINTAH DI NEGARA INI. KERANA APA? KERANA MEREKA TAHU, KEBANYAKAN ORANG MELAYU ISLAM DI NEGARA INI MEMANDANG PAS SEBAGAI PARTI MELAYU ISLAM YANG PALING LEMAH DALAM SEGALA SEGI.


 MEREKA SEDAR BAHAWA YANG DAPAT MEMPERTAHANKAN MARUAH ISLAM DAN BANGSA HANYALAH UMNO SAHAJA! PAS HANYA MEMPERGUNAKAN AGAMA SEBAGAI SANDARAN SEDANGKAN MEREKA SEMAKIN JAUH DARI LANDASAN PETUNJUK ALLAH SEJAK MEREKA TELAH BERNIKAH BATIN JIWA DAN RAGA DENGAN KAFIR HARBI DAP. SELAGI PAS MENGIKUT TELUNJUK DAPPIG DAN SELAGAI PAS TERUS INGKAR PADA SARANAN SELURUH UMAT ISLAM UNTUK BERSATU DENGAN UMNO DEMI PERPADUAN UMMAH,MAKA SELAGI ITULAH PAS AKAN TERUS HILANG KEKUATAN UNTUK MENDAPAT UNDI MELAYU!


PAS HANYALAH BALACI DAPPIG! SEDARLAH WAHAI PENGANUT PAS! PUAK PAS MEMANG DAH MELAMPAU SEHINGGA LANGSUNG TIDAK ADA RASA CURIGA PADA DAPPIG LAKNATULLAH. SANGGUP PULA PUTAR KENYATAAN DEMI KENYATAAN UNTUK MEMPERTAHANKAN DAPPIG. BAHKAN MEREKA SANGGUP PULA MENUDUH UMNO MUNGKAR DAN MENJADIKAN DAP SEBAGAI KAMBING HITAM UNTUK MENDAPAT UNDI ORANG MELAYU. 


ADUH! MEMANG BIADAB PENULIS INI! HARAKAH ATAU HARAMJADAH?


SILA BACA PENULISAN SI PENGKHIANAT INI.

2 comments:

Anonymous said...

memang sah penulis haram jadah 'alaihi laknatullah.

golongan parti hampas haprak haramjadah.

seluruh keturunan mudaha2an di laknat Allah.
"Ya Allah, kau laknatkan penulis dan penerbit akbar ini berserta dengan mereka yang taksub dengannya kerana kesungguhan mereka mempertahankan kaum kafir laknatullah melebihi saudara seagama mereka sendiri".

"Kau jadikanlah mereka golongan yang menjadi bahan neraka Mu Ya Allah".

Anonymous said...

penulis haramjadah bin pandikutty.

penulis haramjadah syitan jadian.

penulis haramjadah cicit komunis.

penulis haramjadah upahan anjing

penulis haramjadah mulut disumbat lancau dip dan kena kencing itu sebab hotak tersangat tonggong dan tak kenal bangsa melayu dan islam.
penulis dimedia islam belum tentu dia islam bergitu kuga penerbitnya yg subahat menerbitkan tulisan yg sangat sasau.