RAKAN PEJUANG

05 May 2011

APA NAK HAIRAN, CACI MAKI TU SENJATA MUKMIN PAS!

SALAM...


ANAK SUFI TIDAK TERKEJUT DENGAN KATA-KATA BAHLUL OLEH MAHFUZ DALAM TWITTERNYA. MEMANG DARI DULU LAGI PUAK PAS TIDAK KIRA PEMIMPIN ATAU PENYOKONGNYA KEBANYAKAN DARIPADA MEREKA SUKA MENGGUNAKAN BAHASA KASAR DAN KESAT BILA BERDEBAT DENGAN KITA YANG BERLAINAN IDEOLOGI POLITIK DENGAN MEREKA. 


MAKI HAMUN ADALAH SALAH SATU CARA PENGANUT PAS MELUAHKAN KEMARAHAN KEPADA ORANG LAIN. DENGAN SERBAN, DENGAN JANGGUT, DENGAN JUBAH DAN DENGAN MENGISI BORANG KEAHLIAN PAS, IA MENJADI TIKET UNTUK MEREKA MENGHALALKAN KECELUPARAN DAN KEBIADABAN BERBICARA. 


DAH BANYAK KALI SEBUT DAH TAPI PENGANUT PAS NI BUTA HATI DAN BUTA JIWA UNTUK MENERIMA NASIHAT DARIPADA ORANG LAIN SELAIN DARIPADA TOK GURU KESAYANGAN MEREKA YANG KIAN UZUR TU. OLEH KERANA TOK GURU MEREKA NI SENDIRI MENGATAKAN ALLAH PUN MEMAKI HAMUN (NAUZUBILLAH) JADI MEREKA PUN TIDAK ADA RASA BERSALAH, BERDOSA ATAU TAKUT PADA ALLAH UNTUK MAKI HAMUN ORANG. 


SEJAK BERNIKAH BATIN DENGAN DAPPIG CELAKA, PERLAKUAN AGRESIF PENGANUT PAS MENJADI-JADI. KINI PERLAKUAN AGRESIF INI CUBA PULA DITERAPKAN DALAM JIWA ANAK MUDA MAHASISWA DAN MAHASISWI UNIVERSITI DI BAWAH PERTUBUHAN GAMIS.  


ADAKAH PERLU BILA MEMBAWA NAMA ISLAM MEREKA MEMBAWA SEKALI KEGANASAN DAN MAKIAN? ADAKAH PERLU? ADAKAH ALLAH MEMBENARKAN CACI MAKI? ADAKAH ALLAH MEMBENARKAN KEGANASAN SEHINGGA MENGGUGAT KETENTERAMAN AWAM? KENAPA GAMIS DAN PAS MEMBISU DAN MEMBUTA BILA SAMDUL BERSAMA GENGNYA MEMBUAT ONAR DI MASJID MINGGU LEPAS?


ADAKAH PARTI ISLAM SEMALAYSIA DAN GABUNGAN MAHASISWA ISLAM INI AGRESIF KERANA MEREKA LEBIH ISLAM DARIPADA ORANG ISLAM YANG LAIN? PERLUKAH MEREKA BERKELAKUAN BIADAB DAN KURANG AJAR UNTUK MEMBUKA MATA ORANG KAFIR BAHAWA MEREKA PEJUANG ISLAM SEBENAR? WAJARKAH? ADAKAH MEREKA YAKIN BAHAWA MEREKA PEJUANG ISLAM ATAU SEBENARNYA MERUPAKAN ALAT YANG PALING AMPUH UNTUK DAPPIG CELAKA?
KALAU NAK MEMPERJUANGKAN ISLAM, TIDAK PERLU MAKI HAMUN MACAM MAHFUZ OMAR. KALAU NAK MEMPERJUANGKAN ISLAM TIDAK PERLU MENGHINA BANGSA SENDIRI. YANG PERLU ADALAH KEMBALI SEMULA KEPADA AL-QURAN DAN SUNNAH NABI AGAR UMAT ISLAM DI NEGARA INI TERUS BERSATU BERPEGANG TEGUH PADA TALI ALLAH AGAR ORANG KAFIR BERASA GENTAR UNTUK MENGANIAYAI KITA!
BILA UMAT ISLAM BERSATU KAFIR AKAN GENTAR

3 comments:

komandomelayu said...

SEBAGAIMANA WASIAT RASULULLAH SAW;

"BERPEGANGLAH KAMU PADA TALI ALLAH SESUNGGUHNYA KAMU TAKKAN SESAT SELAMA-LAMANYA"

UMAT ISLAM AKAN DITANYA OLEH MUNGKAR NANGKIR SIAPA SAUDARA MU?
ORG YG BERIMAN AKAN MENJAWAB "SEMUA ORANG ISLAM SAUDARAKU"

AGAMA ISLAM BUKAN HANYA UNTUK AHLI PARTI ISLAM MALAYSIA ATAU UMNO TETAPI SEMUA YG BERIMAN!

MAKA WAJIB BAGI KITA BERPERANG MENENTANG GOLONGAN PAS SELAGI MENOLAK PERSAUDARAAN SESAMA ISLAM TETAPI BERKAWAN DENGAN SYAITAN DAP KAFIR LAKNATULLAH BERSUBAHAT PULA DENGAN ANWAR YAHUDI MUNAFIK MURTAD YG PELIWAT,PENZINA,PENIPU DAN PEMFITNAH!

TERBUKTI PAS GAGAL DENGAN JANJI DAN AMANAH KEPADA ALLAH SEPERTIMANA TERDAPAT DIDALAM PIAGAM PERLEMBAGAAN PERTUBUHAN PAS

DEMI MASA SESUNGGUHNYA ALLAH SENTIASA BERSAMA ORANG2 YG BENAR!

PAS ORANG2 YG BENAR?

ALLAH BERI MASA 22 TAHUN UNTUK MEMAJUKAN DAN MENEGAK HUKUM AL QURAN DIKELANTAN
TETAPI MENJADI NEGERI ISLAM TERMUNDUR DI NEGARA INI KEMUDIAN DI KEDAH,P.PINANG DAN SELANGOR MEREKA TELAH JUAL AGAMA ISLAM KEPADA DAP KAFIR LAKNATULLAH DENGAN MENGUBAH HUKUM MENGIKUT SELERA KAFIR HARBI!

PAS GAGAL MENYATUKAN UMAT ISLAM TAK KIRA AHLI PAS ATAU UMNO SEPATUTNYA SEMUA UMAT ISLAM TELAH BERJAYA PAS SATUKAN DEMI AGAMA ALLAH DAN RASULULLAH TETAPI PAS TELAH MENGAJAR UMAT ISLAM MALAYSIA SUPAYA-

#SEMBAHYANG 5 WAKTU TETAPI PAS AJAR BERDUSTA DAN BERBOHONG DALAM SEMUA PERKARA TENTANG ORG ISLAM UMNO CONTOH: TUDUH UMNO MENOLAK HUKUM AL QURAN DAN ISLAM TETAPI BERAPA BUAH MASJID,BANK ISLAM DAN RUMAH ANAK YATIM PAS BANGUNKAN DI MALAYSIA?

#BERPUASA TETAPI MEMFITNAH SESAMA ISLAM TANPA BUKTI CONTOH-ISU ALTANTUYA,ISU APCO,LIWAT,TUN M,HADHARI DLL

#BERZAKAT TETAPI PAS AJAK BERSUBAHAT DENGAN ORANG YANG PERASUAH SPT PKR DAN DAP ISU PASIR SELANGOR,ISU TEOH BENG HOCK,ISU KG BUAH PALA,PENJAJA MELAYU PPINANG

#BERSEDEKAH TETAPI PAS MENYELEWENG DANA ZAKAT KERAJAAN PAKATAN DAN DANA SUMBANGAN AHLI SPT DANA MEMALI DAN KUTIPAN DERMA CERAMAH AGAMA,LADANG RAKYAT

#MEMBACA ALQURAN TETAPI PAS AJAR MENGUMPAT SAUDARA SEISLAM DAN MENGUBAH MAKSUD AL QURAN DAN HADIS CONTOH ALLAH MENCARUT,BOLEH BERKAWAN DGN SYAITAN ,UNDI PAS KE SYURGA DAN ISTERI RASULLULLAH BERDEMONSTRASI MINTA DUIT BELANJA.

#MENGERJAKAN HAJI DAN UMRAH TETAPI PAS MENYOKONG GOLONGAN ANTI SYARIAT ISLAM DAP & PKR MENUBUHKAN PUSAT BERJUDI,BERZINA DAN SPA SPT MANA DI SELANGOR DAN PPINANG,

#MEMERCAYAI QADA DAN QADAR TETAPI PAS AJAR JANGAN PERCAYA BUKTI KEBENARAN WALAUPUN 22 TAHUN SEMBAHYANG HAJAT MOHON DIZALIMI TUN M,DS NAJIB DAN UMNO

#BERBUAT BAIK PADA IBUBAPA DAN ORANG TUA TETAPI PAS AJAR CARA BERCAKAP KASAR, MEMAKI HAMUN,MENCACI DAN BIADAP TERHADAP ORANG TUA& RAJA.

#BERJASA DAN BERKORBAN UNTUK AGAMA TETAPI PAS AJAR KITA LUPAKAN JASA PEMPIMPIN TERDAHULU YANG MEMAJUKAN NEGARA DAN KORBANKAN PERJUANGAN ISLAM UNTUK KAFIR LAKNAT.

#JASA TUNKU ABD RAHMAN,TUN RAZAK,TUN HUSIN,TUN MAHATHIR,PAK LAH DAN SEMUA RAJA- RAJA MELAYU LAH YANG BOLEH PAS DITUBUHKAN DAN BEBAS MENJUAL NAMA ISLAM!

#BERSYUKUR DENGAN REZEKI ALLAH TETAPI PAS AJAK MENGKUFURI SEMUA NIKMAT ILMU,KEMUDAHAN,KEMAJUAN DAN PELUANG REZEKI YANG KERAJAAN USAHAKAN UNTUK ANAK BANGSA.

SESUNGGUHNYA PAS MENANGGUNG DOSA BAGI ORG2 YANG TELAH MENINGGAL TETAPI BERPEGANG PADA FAHAMAN AJARAN PAS!

HANYA PAS DAN UMNO BOLEH SATUKAN UMAT ISLAM DEMI MENUBUHKAN KERAJAAN ISLAM HAKIKI DI MALAYSIA DAN MENGALAHKAN DAP KAFIR LAKNATULLAH DAN PARTI MUNAFIK PKR!

BULLET M4 BAKAL KU HADIAHKAN KEPADA PENGKHIANAT AGAMA DAN BANGSA YG BEBAL DAN BODO TAK KIRA UMNO KE PAS KE PKR!
ALLAHUAKBAR!

Anonymous said...

SYABAS KOMANDOMELAYU DIATAS ULUSAN TUAN YANG BERANI, TEPAT DAN BENAR.

anak sufi said...

TERIMA KASIH KOMANDO MELAYU. SAUDARA PEJUANG SEBENAR. KITA BERJUANG KERANA ALLAH. MENEGAKKAN KEBENARAN DAN MENENTANG KEMUNGKARAN. SESUNGGUHNYA APA YANG SAUDARA KATAKAN TEPAT DAN BERNAS. PAS SUDAH BANYAK MENYELEWENG DAN PAS JUGA TELAH BANYAK MENYESATKAN UMAT ISLAM DENGAN PELBAGAI JENIS FATWA POLITIK MEREKA. BEGITU JUGA DENGAN SEBAHAGIAN ORANG UMNO YANG SUKA MENABUR JANJI UNTUK KEPENTINGAN MEREKA TETAPI SUKAR MELUNASKAN JANJI TERSEBUT.
APAPUN, DI ANTARA PAS, UMNO DAN PKR, TERBUKTI PERKEMBANGAN ISLAM DI NEGARA INI ADALAH USAHA PEMIMPIN UMNO. USAHA DS NAJIB SEHARUSNYA DIPUJI APABILA SEDAYA UPAYA MENYATUKAN UMAT ISLAM YANG KINI KIAN BERPECAH HINGGA MENGUNTUNGKAN DAPPIG CELAKA ITU.