RAKAN PEJUANG

20 May 2011

INI JAWAPAN PAS BILA DITANYA MENGAPA AKHBAR MEREKA BANYAK FITNAH!

SALAM....
HARAKAH TERUS MENERUS MENJADIKAN AKHBAR RASMI MEREKA SEBAGAI KAWAH FITNAH YANG BESAR. MEREKA BEGITU KOMITED DENGAN SI KAFIR LAKNAT UNTUK MENJATUHKAN UMNO PARTI ORANG MELAYU ISLAM YANG TERBESAR. 


SETIAP HARI BILA BUKA SAJA HARAKAH TAK KIRA DAILY ATAU AKHBAR BIASA, MUKA SURAT DEPAN MESTI MENGUMPAT, MENGEJI, MENGHINA DAN MENABUR FITNAH PADA UMNO BN. 


ANAK SUFI PERNAH TANYA PADA PENYOKONG PAS MENGENAI HAL INI, KATA NYA PEMIMPIN PAS MEYAKINKAN PENYOKONGNYA TENTANG BERITA YANG DIPAPARKAN TIDAK KIRA SAMA ADA DALAM HARAKAH ATAU SUARA KEADILAN, HANYA DENGAN SATU PERNYATAAN. JIKA PENULISAN MEREKA DALAM HARAKAH ITU FITNAH, MENGAPA KERAJAAN ATAU ORANG UMNO TIDAK MENYAMAN HARAKAH DAN SUARA KEADILAN?
ANAK SUFI MEMPUNYAI JAWAPAN TETAPI ANAK SUFI NAK TANYA PENDAPAT RAKAN BLOGGER YANG LAIN. APA JAWAPANNYA? SOALAN MACAM MUDAH TAPI IA MENGANDUNGI RACUN YANG MENYERAP MASUK DALAM JIWA DAN PEMIKIRAN PENYOKONG PARTI PEMBANGKANG INI. MEMBUATKAN MEREKA MENGAKUINYA. YA, MENGAPA KERAJAAN ATAU UMNO TIDAK MAHU MENYAMAN HARAKAH DAN SUARA KEADILAN DAN PASTIKAN AKHBAR-AKHBAR PARTI PEMBANGKANG INI DIAMBIL TINDAKAN UNDANG-UNDANG SEHINGGA MEMBOLEHKAN MEREKA TERKUBUR TERUS DARI BUMI MALAYSIA NI!


APA PANDANGAN SAUDARA? MARI KITA GEMPUR MEREKA! 

No comments: