RAKAN PEJUANG

08 May 2011

KURANG AJAR NYA MEREKA ORANG ISLAM YANG MENYOKONG DAP!

SALAM..
ANAK SUFI MEMANG MARAH SANGAT DENGAN ORANG MELAYU ISLAM YANG NAMPAK MACAM ISLAM LEBIH DARIPADA ORANG ISLAM TAPI PUNYA JIWA YANG BUSUK SEBUSUK BANGKAI ANJING. 
APAKAN TIDAK, DALAM MASA KEBIMBANGAN KITA MEMPERKATAKAN TENTANG KEASYIKAN ORANG KRISTIAN UNTUK MEMPERJUANGKAN KRISTIANITI SEBAGAI AGAMA RASMI NEGARA, MEREKA TIDAK SUDAH-SUDAH MENGHINA UMNO. MALAHAN MEREKA YANG MUNAFIK INI SANGGUP PULA MENGATAKAN UMNO ITU LEBIH TERUK DARIPADA KAFIR KRISTIAN NI. ALASANNYA, KAFIR-KAFIR TERSEBUT TIDAK TAHU HUKUM. TAPI UMNO YANG TAHU HUKUM TAPI TIDAK MENGIKUT LUNAS AGAMA ITU DIKATAKAN LEBIH TERUK.


INILAH AKIBATNYA BILA JIWA SUDAH ROSAK. MEREKA LEBIH CINTAKAN KAFIR YANG MEMPERJUANGKAN KRISTIANITI DARIPADA ORANG ISLAM SENDIRI. KERANA ORANG SEBEGINILAH YANG AKAN MEMPERMUDAHKAN LAGI JALAN KAFIR LAKNATULLAH INI MENGUBAH PERLEMBAGAAN NEGARA DAN MENGENYAHKAN SEGALA KEMASYHURAN AGAMA KITA DI BUMI MALAYSIA. 


MEREKA INILAH PEMBANGKANG PENCACAI DAN PENGGADAI MARUAH UMAT DAN MEMPERMAINKAN AGAMA ISLAM. MEREKA INI LAH PENGANUT PAS, PENGANUT NIK AZIZ DAN PENGANUT AGAMA SEKULARISME ANWAR IBRAHIM. MEMANG SANGAT MENCELAKAKAN UMAT ISLAM. BILA MEREKA TIDAK SENSITIF DALAM HAL AGAMA SEPERTI INI, MAKA SELAYAKNYA MEREKA INI DILETAKKAN SETARAF DENGAN TARAF KAFIR BERSAMA ORANG KAFIR LAKNATULLAH!

3 comments:

Haji Rashid Yan said...

Jangan susah hati AS,

Kita bina generasi muda hari ini supaya mereka mampu menawan Singapura dan Nusantara dalam pelbagai bidang dan urusan kehidupan.

Selama ini kita hanya biarkan kaum China monopoliti segala-galanya terutama bidang ekonomi.

Kini mereka telah bersatu untuk mengambilalih kuasa politik pula.

Mari kita didik generasi muda kita menyekat kemaraan ini kerana ini adalah wilayah kita.

Anonymous said...

kau ni mmg bodoh. dah tak tau agama, jangan memandai2 cakap psl agama. ORG MUNAFIK TEMPATNYA LEBIH RENDAH DARI ORG KAFIR PENYEMBAH BERHALA... refer surah An-Nisa, tu pon kalau kau tau surah An-Nisa tu di mana.

UMNO mmg penuh dgn munafik, pemimpin yang kejam macam mahathir mohd dan najib tun razak. mereka tu mmg dah terang2 MUNAFIK. berdusta, mungkir janji, berlebih2 di kala berbalah, khianat amanah.
dan mereka LEBIH TERUK dari org DAP kerana org Islam macam dorg hanya memalukan agama, dan mempermainkan hukum Allah. Itu rau la namanya kurang ajar.

org cam kau pulak, kurang belajar. jadi banyakkan membaca dan tutup mulu. Jangan jd tin kosong.

Anonymous said...

Orang Islam sekarang ini berpecah belah :(