RAKAN PEJUANG

08 May 2011

NIK AZIZ PENYUMBANG PENYEBARAN AGAMA KRISTIAN?

SALAM....
PADERI MELAYU 
ANAK SUFI TIDAK PUN RASA TERKEJUT BILA URA-URA DAPPIG CUBA UNTUK MENJADIKAN KRISTIAN SEBAGAI AGAMA RASMI NEGARA KITA NI. INILAH SEBENARNYA PERANCANGAN MEREKA. MEREKA INI SANGAT LICIK. STRATEGI DAN PERANCANGAN MEREKA HAMPIR SEMPURNA APABILA MEREKA MAMPU UNTUK MENUTUP MULUT ULARMAK PAS YANG SEBELUM INI MUSUH MEREKA. 


NAMUN, ANAK SUFI MENYARANKAN AGAR ISU INI TIDAK DIPERBESARKAN DI TELEVISYEN DAN MEDIA MASSA KERANA IA BOLEH MEMBERI IMPAK YANG BESAR KEPADA NEGARA.CUKUPLAH PERJUANGAN KITA MENENTANGNYA MELALUI BLOG SAHAJA.


INI KERANA ISU INI MEMBUATKAN ADA PENGANUTNYA YANG AKAN MENARUH HARAPAN IA DIREALISASIKAN DAN TERUS MELETAKKAN HARAPAN KEPADA DAPPIG CELAKA LAKNATULLAH INI UNTUK MELUNASKANNYA. JIKA INI BERLAKU, JANGAN TERKEJUT JIKA NEGERI-NEGERI YANG RAMAI PENGANUT AGAMA INI BERPIHAK KEPADA PEMBANGKANG KHUSUSNYA DI SABAH DAN SARAWAK. 

KITA SEMUA TAHU BAHAWA DAPPIG LAKNATULLAH INI ADALAH MUSUH KITA ORANG ISLAM, ORANG MELAYU DAN KAUM BUMIPUTERA. MEREKA INI PERLU DITENTANG HABIS-HABISAN. 

ANAK SUFI MENYERU KEPADA AHLI PAS YANG MASIH ADA KEWARASAN YANG CINTAKAN AGAMA LEBIH DARIPADA CINTAKAN PARTI, DESAK PEMIMPIN MEREKA MENINGGALKAN DAPPIG INI. MEREKA INI SANGAT BAHAYA. JANGAN SANGKA MEREKA TIDAK MAMPU MENUKAR PERLEMBAGAAN NEGARA. MEREKA BOLEH MELAKUKAN APA SAHAJA HATTA MEMPERGUNAKAN KATA-KATA KERAMAT SABDA NABI DAN AL QURAN NUR KARIM.

UNTUK ITU, MEREKA HANYA PERLUKAN KEMENANGAN BERGAYA DALAM PRU 13 HASIL SOKONGAN MELAYU PAS DAN PKR. 
 NIK AZIZ PENYUMBANG PENYEBARAN AGAMA KRISTIAN?

DENGAN KEMENANGAN INI MEREKA MAMPU MENUKAR SEGALANYA BUKAN SAHAJA SISTEM BERAJA MALAHAN AGAMA JUGA.

ALLAH TELAH MEMBERIKAN PETUNJUK KEPADA KITA ORANG ISLAM DI MALAYSIA INI AGAR BERHATI-HATI DENGAN KELICIKAN DAPPIG DAN ANWAR IBRAHIM. 

MENGAPA KITA MASIH BUTA UNTUK MELIHAT KEBENARAN?

MAKLUMAT LANJUT SILA BACA UNSPINNERS

4 comments:

Anonymous said...

rasa2nya tak lah! agama rasmi pakatan rakyat mestilah melambangkan satu agama kesemuapakatan antara dap+pas+pkr, bermakna kristian +buddha +hindu +tao +confucius +islam +sik +yahudi ++++ kot.

kalau sekarang ni (dulu?) dah ada agama campur-aduk (bahai?), mungkin akan dijenamakan balik untuk disesuaikan dengan masakini, rasa2nyalah. kita tunggulah saja, mesti ada antara pemimpin pr yg cadangkannya.

sedangkan ideologi perjuangan parti pun boleh digabungkan, tak kan takde kesamarataan dalam beragama! syurga kan dah ada ...

ayuhai, auwwwwwwwwwwwww ...

sgray said...

Inilah akibatnya bila fahaman Semua agama itu benar dan menyembah Allah..
Apa punya baghal manusia yang mengaku Islam dan menjadikan Al Qur'an dan sunnah ikutan yang berfahaman demikian..

Nauzubillah.

Anonymous said...

asfagfirullah....jangan buat fitnah...korang nie ..neraka besar ..

Anonymous said...

dengar korang semua!!! jangan tabur fitnah ..seorang ulamak...awas kamu semua.... korang semua memang buta kayu....nnti akhirat korang tahu lerr.....