RAKAN PEJUANG

25 May 2011

PAS SPIN LAGI KONON BUKAN GILA KUASA!

TERNYATA HARAMKAH SPIN LAGI. SEBENARNYA SEBAB UTAMA MENGAPA PAS BENCI SANGAT PADA UMNO ADALAH KERANA LUKA LAMA YANG PERNAH BERLAKU DULU. IA LEBIH KEPADA DENDAM DAN IRI HATI. KERANA INGIN BERKUASALAH MEREKA SANGGUP MENIKAM UMNO DENGAN MEMBAWA CERITA BURUK MENGENAI UMNO SEHINGGA MENJADI GUNTING DALAM LIPATAN.

KERANA GILA KUASALAH MAKA NIK AZIZ PADA KETIKA ITU MEMBUAT KACAU BILAU MINTA SUPAYA JAWATAN MENTERI BESAR KELANTAN DISERAHKAN KEPADA ORANG PAS PADA KETIKA ITU. KERANA RASA TIDAK PUAS HATI, KERANA RASA BENCI YANG MASIH BERSISA HINGGA KINI, MAKA PAS MULA MENABUR PELBAGAI FITNAH DAN TOHMAHAN KEPADA UMNO. 

OLEH KERANA IDEOLOGI MEREKA UNTUK BERCINTA DENGAN ORANG KAFIR DAPPIG TELAH MENDAPAT RESTU ILHAM NIK AZIZ MAKA SEJAK ITULAH MEREKA MENJALINKAN HUBUNGAN DENGAN PUAK KAFIR LAKNATULLAH ITU. MEREKA SANGGUP MEMBIARKAN ORANG ISLAM DITINDAS OLEH GUAN ENG CELAKA DI PULAU PINANG HANYA KERANA PERJANJIAN YANG TELAH DIMETERAI. JIKA MEREKA MENANG DALAM PAKATAN, APA IMBUHANNYA? BUKAN KUASA? BUKAN KUASA KE? HABIS TU APA? BILA MEREKA MENANG, MEREKA NAK SERAHKAN SAJA KUASA PADA NUAR YANG DAH BANYAK BAWA MUSIBAH DAN TIDAK BERMORAL TU? ATAU NAK JADIKAN GUAN ENG SEBAGAI PERDANA MENTERI? HANYA KERANA MEREKA TIDAK GILA KUASA?

ITULAH ORANG PAS NI KEBANYAKANNYA BILA BERCAKAP MACAM TIN KOSONG. BUAT BISING TAPI TAK ADA MAKNA. CAKAP APA SAJA ASAL SAJA MEMPERONYOKKAN MARUAH ISLAM UMNO DALAM FATWA SESAT MEREKA! 

JADI, BOLEH TERIMA KE KENYATAAN ORANG PAS NI? 

No comments: