RAKAN PEJUANG

28 May 2011

KALAU DAP MEMERINTAH.....MALAYSIAN MALAYSIA MENGHAPUSKAN SEGALA YANG KITA ADA!

SALAM...
WAHAI ORANG MELAYU, WAHAI ORANG ISLAM, TAHUKAH ANDA SEMUA APA YANG DIMAKSUDKAN DENGAN MALAYSIAN MALAYSIA YANG BERMAKNA PERSAMAAN HAK BAGI SEMUA KAUM TIDAK KIRA PENDIDIKAN, EKONOMI DAN AGAMA YANG DILAUNGKAN OLEH DAPPIG CELAKA INI?

KALAU ANDA TIDAK TAHU, ANAK SUFI INGIN JELASKAN DI SINI, KONSEP INI BOLEH DIIBARATKAN SEPERTI MEMOTONG KEK KEPADA 3 BAHAGIAN YANG SAMA BESAR UNTUK TIGA KAUM DI MALAYSIA NI. BUMIPUTERA 1 BAHAGIAN, CHINA 1 BAHAGIAN DAN INDIA 1 BAHAGIAN. JADI ADAKAH IA DIKATAKAN ADIL DAN SAKSAMA? SEDANGKAN DI MALAYSIA NI, 60% ADALAH BUMIPUTERA, 40 PERATUS SAHAJA KAUM BUKAN BUMI. TAPI ITULAH YANG DIPERJUANGKAN OLEH DAPPIG CELAKA NI. MEREKA SEBENARNYA MAHU SUPAYA ORANG MELAYU DAN KAUM BUMIPUTERA MENGORBANKAN HAK KITA UNTUK DIBERIKAN KEPADA MEREKA!


ANAK SUFI NAK INGATKAN KEPADA SEMUA UMAT ISLAM, JIKA KITA TIDAK KUAT BERTAHAN UNTUK MENGEKALKAN APA YANG KITA ADA HARI INI, JANGAN MENYESAL SATU HARI NANTI ANAK CUCU KITA AKAN MENJADI PENUMPANG DI NEGARA SENDIRI DAN TERPAKSA MENJADI PENGEMIS MENUMPANG REZEKI KAUM LAIN UNTUK SESUAP NASI.


INI BUKAN RASIS TAPI ANAK SUFI BERCAKAP TENTANG HAKIKAT. DAPPPIG CELAKA INI TERUS-TERUSAN MEMAINKAN SENTIMEN PERKAUMAN DI KALANGAN ORANG CHINA DAN INDIA UNTUK MENENTANG KITA ORANG MELAYU ISLAM UMNO. APA YANG MEREKA INGINKAN HANYA SATU IAITU MENDAPATKAN KESAKSAMAAN DALAM SEGALA HAL. MALANG NYA BILA MEREKA SUDAH DAPAT KUASA, HABIS HAK MELAYU MEREKA REJAM DAN BUANG KE LAUT! LIHAT SAHAJA DI PULAU PINANG, SABAN HARI BERITA PEROBOHAN GERAI DAN RUMAH MELAYU TERJADI DI SANA. GUAN ENG CELAKA INI LANGSUNG TIDAK RASA BERSALAH KERANA DIA TAHU ADA BALACI MELAYU YANG AKAN MEMPERTAHANKANNYA.
KITA SEMUA TAHU SIAPA MEREKA BUKAN? KITA PERLU BANGKIT UNTUK MEMPASTIKAN DAPPIG DAN SEKUTUNYA DIBENAM SEMASA PRU 13 NANTI!

No comments: