RAKAN PEJUANG

07 January 2011

INDAHNYA MELIHAT DS NAJIB DAN TG NIK AZIZ BERSENDA....

KEPADA JIWA YANG CINTAKAN ALLAH SEBENAR-BENARNYA!
ANAK SUFI INGIN MENGAJAK JIWA-JIWA YANG CINTAKAN ALLAH INI MEMBUKA PINTU HATI MEREKA SELUAS-LUASNYA UNTUK MELIHAT BETAPA AGAMA ISLAM KITA KIAN DIPERMAINKAN OLEH MUSUH-MUSUH ALLAH. SIAPAKAH YANG MENJADI BONEKANYA? TIDAK LAIN ADALAH KITA SENDIRI UMAT ISLAM YANG KIAN PARAH. MENGAPA KITA BUTA UNTUK MELIHAT BETAPA DAP SEDANG MENGHAYUN TENAGA SEKUATNYA UNTUK MEMUSNAHKAN KITA?
MASJID DICEROBOHI SEWENANGNYA
MASJID DICEROBOH KITA BIARKAN, ZAKAT DIGANGGU KITA BIARKAN, INSTITUSI RAJA KITA DIKECAM, KITA BIARKAN, NAMA ALLAH INGIN DIPERGUNAKAN DALAM KITAB INJIL PUN KITA DIAMKAN. PERANCANGAN JAHAT DAP, TAPI  KITA YANG MENJADI KULI BATAK UNTUK MELUNASKANNYA. MENGAPA KITA SANGGUP BERSEKONGKOL DENGAN DAP? 
PERJUANGAN YANG TELAH LARI DARI KEBENARAN ISLAM

DAP TIDAK PERNAH LUPA PADA SEJARAH! DAP TIDAK PERNAH MEMADAM NIAT DAN MATLAMAT UNTUK MENUKAR NEGARA INI MENJADI REPUBLIK! DAP TIDAK PERNAH LUPA UNTUK MENGHAPUSKAN NEGARA BERAJA! DAP TIDAK PERNAH LUPA UNTUK MEMPERBODOHKAN MELAYU! DAP TIDAK PERNAH LUPA UNTUK MENGHANCURKAN ISLAM!
BARUA DAP
YANG LUPA ADALAH KITA ORANG MELAYU! YANG LUPA KITA ADALAH KITA ORANG ISLAM! YANG LUPA ADALAH KITA PERIBUMI NEGARA INI! 
SENJATA AMPUH YANG MEMUTUS PERPADUAN UMAT ISLAM SECARA SENYAP
KINI DAP MENDAPAT SENJATA AMPUH UNTUK MEMBUNUH KITA. SENJATA YANG DULUNYA TAJAM MATA PEDANGNYA! SENJATA YANG DULU TERHUNUS PADAT MENJUNJUNG KALIMAH ALLAH! SENJATA YANG DULU DITAKUTI OLEH DAP! 
SIAPAKAH YANG BERADA DI SEBALIK GAMBAR INI? 
MASA BERGANTI MASA, WAKTU TERUS BERLAKU, DALAM PERGELUTAN KUASA ANTARA KITA UMAT ISLAM, DAP MENDAPAT SENJATA YANG DULU MENJADI MUSUHNYA! SENJATA ITU KINI MENJADI ALAT YANG PALING LUNAK UNTUK DAP MENCAPAI MATLAMAT MEREKA. SENJATA ITU KINI SEBODOH-BODOHNYA DIGUNAKAN UNTUK MENDAPATKAN KUASA DI NEGARA INI! 
SENJATA ITU BUKAN LAGI TERHUNUS KERANA ALLAH S.W.T. TAPI SENJATA ITU DIGUNAKAN UNTUK MERUNTUH DAN MEROBOHKAN TALI ALLAH. MEMUTUSKAN SILATURAHIM ANTARA UMAT ISLAM. MEMBUATKAN UMAT ISLAM BERPECAH DAN TERUS BERGOLAK! 
DAP BERGEMBIRA KERANA TELAH BERJAYA MEMBODOHKAN UMAT ISLAM
DAP TELAH BERJAYA MENGHASUT PEMIMPIN PARTI ISLAM INI UNTUK MENAIKKAN KEBENCIAN UMAT ISLAM TERHADAP PARTI YANG DIPIMPIN OLEH ORANG ISLAM SENDIRI!
KINI JIWA-JIWA YANG CINTAKAN KEAMANAN DAN CINTAKAN ALLAH SUDAH TIDAK TENANG LAGI. JIWA INI DIKACAU DAN DIKOCAH OLEH SENJATA DAP! RAKYAT SUDAH MERASA BAHANG PANAS YANG SENGAJA DITIUP OLEH DAP MELALUI SENJATA MEREKA YANG SUDAH HILANG JATI DIRI!
KEPADA JIWA-JIWA YANG CINTAKAN ALLAH DAN SAYANGKAN AGAMA DAN BANGSANYA, BANGUNLAH MENENTANG DAP LAKNATULLAH! DAP TELAH BANYAK MEMPORAK PERANDAKAN KETENANGAN DAN KEDAMAIAN HATI KITA UMAT ISLAM DI NEGARA INI! 
KITA DITUNTUT UNTUK BERSATU
ALANGKAH BAIKNYA JIKA PEMIMPIN ISLAM BERSATU!
ALANGKAH INDAHNYA MELIHAT NIK AZIZ DAN DS NAJIB BERGURAU BEGINI. KEAKRABAN KEDUANYA PASTI AKAN MENGGENTARKAN HATI MUSUH ALLAH! TAPI SAYANG.....
BUKANKAH KITA DITUNTUT OLEH ALLAH DAN RASULNYA UNTUK BERSATU DAN BERPEGANG PADA TALI ALLAH? BUKANKAH KITA DILARANG UNTUK MENJADIKAN ORANG KAFIR ITU PEMIMPIN APATAH KAFIR ITU MENENTANG AGAMA KITA? BUKANKAH KITA DIPERINTAHKAN OLEH ALLAH AGAR TIDAK BERPECAH DAN TIDAK MUDAH PERCAYA PADA BERITA-BERITA YANG DISEBARKAN OLEH ORANG-ORANG KAFIR DAN MUNAFIK! BUKANKAH RASUL KITA YANG KITA SAYANG TELAH MEMINTA KITA SUPAYA TERUS BERSATU DEMI ALLAH DALAM MELAWAN MUSUH ISLAM? JIKA KITA BERPECAH, MUSUH AKAN MUDAH MENJATUHKAN KITA! APAKAH KITA LUPA?ADAKAH KITA LUPA? ADAKAH KITA LUPA?

3 comments:

YANG GAMBI said...

Salam ziarah, memang indah dan lapang dada bila melihat kepimpinan Melayu Islam bermesra begitu, tetapi ada juga Melayu yang gundah gulana..... kebimbangan...

YANG GAMBI said...
This comment has been removed by the author.
Laksamana Bentan said...

Ajaran agama tidak pernah menyuruh berpecahbelah..melainkan ajaran agama Islam ala Pas.