RAKAN PEJUANG

13 June 2011

ALA....PILIHANRAYA MASJID JE, BUKAN APA! TUAN DAPPIG ARAHKAN..PAS IKUT JE...

DAP TIDAK PERNAH BERUBAH. PERJUANGAN MEREKA, RASIS MEREKA TETAP SAMA. KINI MEREKA SANGAT BANGGA KERANA SEMUA  BANGSA DI MALAYSIA NI TAKUT KEPADA MEREKA. PAS, PKR, HINDRAF SEMUANYA DIBAWAH TAPAK KAKI DAP! MEREKA HANYA TAKUT PADA UMNO KERANA UMNO TIDAK AKAN TUNDUK PADA MEREKA. 

KETAKUTAN PAS MENYERLAH SEHINGGA GUAN ENG CAMPUR TANGAN DALAM URUSAN AGAMA ISLAM DI PULAU PINANG. KERANA TAKUTKAN KIT SIANG, KHALID IBRAHIM SANGGUP MENGIKUT TELUNJUK DAP MENCAMPURI URUSAN KETUA-KETUA KAMPUNG DI SELANGOR. JELAS, DAP MAHU MELIHAT UMAT ISLAM BERPECAH. MEREKA TELAH BERJAYA MEMECAHKAN KITA MELALUI IDEOLOGI POLITIK. PAS MENJADI BALACI PALING BERHARGA BUAT DAP.

TAPI DAP TAK PERNAH PUAS. DAP TERUS MAHU MELIHAT PERPECAHAN. KERANA ITU, AGENDA SETERUSNYA ADALAH MENGADAKAN PILIHANRAYA MASJID. NAUZUBILLAH. APA AKAN BERLAKU BILA DIADAKAN PILIHANRAYA MASJID? MASJID RUMAH IBADAT UMAT ISLAM DIPOLITIK SECARA KOTOR OLEH DAP!


BILA DITANYA, GUAN ENG MENAFIKAN PENGLIBATANNYA TAPI DIA TETAP MENGATAKAN PILIHANRAYA TERSEBUT AKAN TERUS DILAKUKAN JULAI NANTI. GUAN ENG SIKAFIR CELAKA DAN LAKNAT ALLAH ATASNYA INI MAHU MELIHAT UMAT MELAYU TERUS BERGADUH. BUKANNYA KITA SEMUA TAK TAHU BAHAWA DI MASJID PUN TERDAPAT YANG GILA KUASA. ALANGKAN TIDAK ADA PILIHANRAYA PUN, PERASAAN BUSUK ADA DALAM JIWA ORANG YANG KOTOR, INIKAN PULA NAK DIADAKAN PILIHANRAYA MASJID. AKAN BERTAMBAHLAH BILANGAN MEREKA YANG KEMARUK KUASA DAN AKAN LEBIH JELASLAH PERPECAHAN UMAT ISLAM NANTI.


BEGITU JUGA DI SELANGOR, DAP CELAKA INI MENYARANKAN AGAR DIADAKAN PILIHANRAYA UNTUK MEMILIH KETUA KAMPUNG YANG MAKAN BELANJA RM90 JUTA. ADUH! ROSAK ORANG MELAYU! SEMAKIN BERPECAH KITA! CHINA SEMAKIN KUKUH, KITA SEMAKIN BERCERAI. ITULAH DAP KOMUNIS INI INGINKAN. MELAYU LEMAH DAN MEREKA GAGAH.


BERHUBUNG DENGAN SEORANG ADUN DAP YANG MELETAKKAN BANGSA CHINA SEDANGKAN BAPANYA INDIA DAN NAMANYA INDIA, MAKA IA JELAS SEKALI INDIA JUGA DIHINA OLEH DAP! RASISNYA MEREKA BUKAN SEDIKIT. TAPI PELIK, TAK ADA PULAK PUAK-PUAK HINDRAF ATAU MANA-MANA PARTI INDIA YANG BUAT DEMONSTRASI MEMBANTAH TINDAKAN SI HANNAH CELAKA NI. SEDANGKAN TINDAKAN BETINA INI MEMANG JELAS MENGHINA KAUM DAN BANGSA MEREKA! KENAPA TARAK BERANI? ADA TAKUT SAMA ITU GUAN ENG KE? AYYOOO....ITU INTERLOK KAMU ORANG MAU BAKAR, SEKARANG BANGSA KAMU DIHINA KAMU TARAK MARAH KE?


SI RASIS DAP NI MEMANG SUDAH MELAMPAU! HARAP SULTAN KEDAH MEMERINTAHKAN  PERSEKUTUAN MENYERAHKAN KEMBALI PULAU PINANG KEPADA BAGINDA DEMI MENYELAMATKAN AGAMA DAN BANGSA!


APAMACAM DAP? LU INGAT LU KUAT? INGAT! NEGARA INI MASIH ADA SULTAN!

1 comment:

Penditakainsingkat said...

Salam AS, Penditi turunkan kembali artikel ini untuk membantu orang ramai mengenali DAP yang kini sudah berjaya menguasai Pas.


Lagi Kekejaman Chin Peng dan Parti Komunis Malaya (PKM)

Maaf, masuk kali ini tidak kurang daripada empat entry aku tulis mengenai kekejaman Chin Peng dan PKM
aku bersumpah, aku akan gunakan apa saja kudrat yang aku ada untuk memastikan pengkhianat agama, bangsa dan negara berkenaan tidak akan kembali menjejak bumi yang telah mereka tumpahkan darah dan airmata insan-insan yang tidak berdosa
aku sedih bila mutakhir ini ada usaha untuk membasuh dosa Chin Peng dan PKM dengan menggunakan fakta yang jijik dan memualkan

Chin Peng dengan bangganya menunjukkan keratan keratan akhbar sewaktu dia diburu oleh pasukan keselamatan dulu
tadi aku ada membaca satu artikel tulisan seorang bekas pegawai tentera yang bagi aku cukup menyentuh perasaan dan patut direnung oleh mereka yang bersimpati terhadap Chin Peng dan PKM laknatullah ini. Ini sedutannya;
” Baru dua minggu pertama saya bertugas di Kuching, Sarawak, saya telah ditugaskan untuk menerima tiga mayat anggota tentera dari pasukan 9 RAMD yang diterbangkan dengan pesawat helikopter Nuri dari Sibu akibat pertempuran dengan pengganas komunis.
Keadaan salah satu mayat dalam keadaan mengerikan dengan perutnya terburai kesan dari tembakan dan tumpukan dan lumuran darah dari kesemua jenazah.
Keadaan hiba, pilu dan sebak sebaik-baik helikopter yang membawa jenazah mendarat dengan tangisan dari waris dan keluarga jenazah berkaitan. Suasana yang amat pilu amat dirasakan pada ketika itu,”
korang boleh baca luahan penuh bekas pegawai tentera itu dengan klik pautan ini http://www.mstar.com.my/variasi/pendapat/cerita.asp?file=/2009/5/29/mstar_pendapat/20090529124138&sec=mstar_pendapat