RAKAN PEJUANG

04 June 2011

TAHNIAH KEPADA GUAN ENG DI ATAS KEMENANGAN MAT SABU SEBAGAI TIMBALAN PRESIDEN PAS!

SALAM....
KEMENANGAN KUMPULAN PROFESIONAL DALAM KEPIMPINAN PAS MEMBUKTIKAN BAHAWA PERWAKILAN PAS TIDAK MEMPERDULIKAN PANDANGAN DAN CADANGAN BEBERAPA VETERAN DALAM PAS SUPAYA MENGEKALKAN KEPIMPINAN ULAMA. 

ANAK SUFI UCAPKAN TAHNIAH YANG TIDAK TERHINGGA KEPADA LIM GUAN ENG DI ATAS KEMENANGAN MAT SABU SEBAGAI TIMBALAN PRESIDEN PAS PADA SESI PEMILIHAN PADA KALI INI. KEMENANGAN MAT SABU PASTINYA MENGGEMBIRAKAN HATI PEMIMPIN TERTINGGI DAP. PERCAYALAH SELEPAS INI PENGUASAAN DAP TERHADAP PAS SEMAKIN KUKUH. INI KERANA MAT SABU ADALAH SAHABAT BAIK GUAN ENG. MALAHAN MAT SABU PERNAH MENULIS SEBUAH BUKU MENGANGKAT MARTABAT GUAN ENG SETINGGINYA SEHINGGA PUJIAN YANG DIBERIKAN AGAK MELAMPAU DARIPADA SEPATUTNYA. 


JADI, JIKA INI YANG BERLAKU, MAKA BERMAKNA HALA TUJU PAS SELEPAS INI AKAN TURUT BERUBAH. NEGARA KEBAJIKAN YANG DILAUNGKAN OLEH HADI AWANG HANYALAH SEBUAH SLOGAN MUNDUR YANG MENUNJUKKAN KEMUNDURAN PEMIKIRAN PEMIMPIN PAS TERSEBUT. SEBAB KERAJAAN BN TELAH LAMA MENDAHULUI MEMBERI KEBAJIKAN, KESELAMATAN DAN KESENANGAN KEPADA RAKYAT. 


KITA TUNGGU REAKSI SETERUSNYA......

No comments: