RAKAN PEJUANG

22 June 2011

KECIL MENJADI KAWAN BESAR TIDAK TERLAWAN. KERAJAAN HANYALAH MENTIMUN....NAK TAHU KENAPA? SILA BACA!

SALAM...


ADA RAHSIA MENGAPA PAKATAN HARAM MENJADIKAN ISU PILIHANRAYA YANG BERSIH SEBAGAI ALAT. SEBENARNYA MEREKA TAHU BAHAWA MEREKA AKAN KALAH DALAM PRU 13. MEREKA TAHU SEKUAT MANA MEREKA PUN , TIDAK AKAN MAMPU UNTUK MENYAINGI SILENT VOTERS (RAKYAT SEPERTI KAMI YANG MELIHAT DAN MEMANTAU) YANG RAMAINYA BERPULUH KALI GANDA DARIPADA SEJUTA PENGIKUT MEREKA. MEREKA TAHU BAHAWA PRU 13 TIDAK AKAN MEMBAWA MEREKA SAMPAI KE PUTRAJAYA.


OLEH KERANA ITU, MEREKA PERLU MERANCANG SESUATU YANG BOLEH MENAMPAKKAN PERBUATAN MEREKA MENGHURU HARAKAN NEGARA INI KELAK SEBAGAI SUATU YANG DINAMAKAN MENUNTUT KEADILAN. 


JUSTERU, MEREKA PERLU MENCETUSKAN ISU. ISU YANG AKAN MEMBAKAR JIWA ANAK MUDA YANG KEBANYAKANNYA BUTA SEJARAH DAN HILANG JATI DIRI. HANYA ANAK MUDA YANG BENAR-BENAR BERAQAL WARAS, BERISTIQAMAH DALAM MENCARI KEBENARAN DAPAT MELIHAT PERANCANGAN JAHAT PEMBANGKANG YANG DIKETUAI OLEH PENGKHIANAT NEGARA DAN PUAK RASIS CAUVINIST DAPPIG. 


ISU RASUAH SUDAH LAPOK, ISU MISKIN SUDAH TIDAK RELEVAN, ISU ZALIM KURANG MENDAPAT SAMBUTAN KERANA SEMUA ISU INI DAPAT DITANGANI DENGAN BAIK OLEH KERAJAAN SAMADA PADA ZAMAN TUN MAHATHIR ATAU DS NAJIB. JUSTERU, MEREKA PERLU MENCARI ISU YANG BARU ATAU DI BERI NAFAS BARU IAITU ISU PILIHAN RAYA. 


ISU PILIHANRAYA INI BOLEH MENJADIKAN KERAJAAN SEPERTI MENTIMUN DAN MEREKA ITU DURIAN. JIKA KALAH PUN KENA JIKA MENANG PUN KENA JUGA. 


PERHIMPUNAN BERSIH INI HANYA BERTUJUAN UNTUK MERACUNI PEMIKIRAN RAKYAT MALAYSIA.  PEMIKIRAN RAKYAT DIRACUNI  DENGAN CARA MEMFITNAH  SPR TELAH BERSEKONGKOL DENGAN KERAJAAN UNTUK MEMASTIKAN BN AKAN MENANG DALAM SETIAP PILIHANRAYA. DAKWAAN MEREKA ADALAH SPR MENGGUNAKAN KAEDAH PENGUNDI HANTU, UNDI POS DAN PENGUNDI YANG TELAH MENINGGAL DUNIA SEBAGAI CARA MEMBERIKAN UNDI PERCUMA KEPADA KERAJAAN. 


BILA RAKYAT DAH TERMAKAN HASUTAN, MAKA IA LEBIH MUDAH BAGI MEREKA MEMBUAT TINDAKAN SETERUSNYA. SETELAH DEMONSTRASI INI BERJAYA DITANGANI OLEH KERAJAAN, MEREKA AKAN MENJADIKAN IA MODAL BAHAWA KERAJAAN SEBENARNYA TAKUT RAHSIA MEREKA TERBONGKAR SEHINGGA TERPAKSA MENGGUNAKAN TENTERA DAN POLIS UNTUK MENGHALANG DEMONSTRASI BERSIH INI. HAKIKATNYA, MEREKA MEMANG MERANCANG IA BERLAKU DEMIKIAN UNTUK MENCEMARKAN IMEJ KERAJAAN.


PADA MASA PRU 13 NANTI, MEREKA AKAN TERUS MENGINGATKAN RAKYAT MENGENAI DEMONSTRASI TERSEBUT AGAR TERTANAM DALAM PEMIKIRAN RAKYAT TENTANG PENYELEWENGAN DAN KEJAHATAN SPR DAN KERAJAAN BN. SEANDAINYA MEREKA MASIH GAGAL DALAM PRU 13, MEREKA AKAN MENGGUNAKAN ISU PILIHANRAYA INI SEBAGAI ALAT UNTUK TERUS MENUDUH BAHAWA PRU 13 INI TIDAK SAH. 


NAH! KETIKA INILAH, MEREKA AKAN MENAJA SEBERAPA RAMAI UMAT MANUSIA YANG SUDI MENJADI BALACI MEREKA UNTUK MELAKUKAN DEMONSTRASI GANAS UNTUK MENGGULINGKAN KERAJAAN. 


DALAM PROSES INI, RAKYAT AKAN MENJADI SEMAKIN SUSAH DAN KEKACAUAN AKAN BERLAKU. PELABUR AKAN MENARIK PELABURAN MEREKA DARI SINI, EKONOMI NEGARA JATUH, PEKERJAAN AKAN SEMAKIN MENGECIL, PENGANGGURAN BERTAMBAH, KETENTERAMAN AWAM TERCEMAR. 


HASILNYA, MEREKA AKAN TERUS MENJADIKAN KERAJAAN BN SEBAGAI KAMBING HITAM UNTUK DISALAHKAN ATAS SEGALA APA YANG BERLAKU DAN AKHIRNYA MEMBAKAR SEMANGAT SELURUH RAKYAT UNTUK MEMBERONTAK MENJATUHKAN KERAJAAN YANG DIPILIH OLEH RAKYAT SENDIRI. MALAHAN MUNGKIN RAKYAT MYANMAR, RAKYAT BANGLADESH, RAKYAT INDONESIA AKAN TURUT DITAJA UNTUK MENDAPATKAN GERAKAN HARAM SEBEGINI. MEREKA BOLEH MELAKUKAN APA SAHAJA. APA SAHAJA! AKHIRNYA, YANG MENDERITA ADALAH KITA RAKYAT MALAYSIA, YANG MERANA ADALAH KITA RAKYAT MALAYSIA. 


MUNGKIN PENGIKUT PEMBANGKANG AKAN KATA, INI SEMUA FITNAH. ANAK SUFI SENGAJA MEMBESARKAN CERITA. IA ADALAH SEKADAR DEMONSTRASI AMAN. MANA BOLEH BERLAKU SAMPAI KE TAHAP ITU. YA, BENAR. PADA AWALNYA DICANANGKAN HANYALAH DEMONSTRASI AMAN. ANAK SUFI HANYA MEMBERIKAN GAMBARAN APA YANG AKAN BERLAKU. WALAUPUN CUMA BERDEMONSTRASI AMAN TAPI IA BOLEH MEMBAWA MUSIBAH YANG SANGAT BESAR KEPADA NEGARA. 


DEMONSTRASI INI IBARAT API. KECIL MEMANG MENJADI KAWAN TAPI OLEH KERANA API INI TERUS DITIUP DAN DIKIBAS DENGAN HASUTAN, PENIPUAN DAN FITNAH DARIPADA PEMIMPIN PEMBANGKANG, IA BOLEH MEMBAKAR SEBUAH NEGARA YANG AMAN DAN MAKMUR INI. JIKA BERLAKU PERGADUHAN, IA AKAN MENYUSAHKAN SEMUA ORANG TERMASUK ANAK, ISTERI, IBU DAN KELUARGA KITA. 
URUT DADA TANYA IMAN!“Dan jika mereka benar-benar beriman kepada Allah dan kepada 


nabi dan wahyu yang diturunkan kepadanya tentulah mereka tidak 
mengambil orang-orang kafir sebagai sahabat setia, tetapi 
kebanyakan mereka adalah fasiq.” (Al-Maidah :Ayat 81).

1 comment:

Mohd said...

Orang Melayu janganlah terpedaya dgn hasutan parti Pembangkang ini. Lihat shj kaum Cina dan India kebanyakannya melihat shj dari jauh dan menunggu utk mengaut Putrajaya dari tangan kaum Melayu.
Kerajaan BN haruslah bertindak menangkap semua penganjur Bersih2 di bawah ISA kerana mengancam keselamatan dlm negara.
Mengikut kajian yg telah dibuat oleh suratkhabar The Star, lebih satu juta rakyat Malaysia mahu Bersih2 diadakan. Ini mungkin kerja Pembangkang yg akan membuat pengundian secara beribu kali seorang di komputer. Tidak masuk akal langsung bahawa terdapat di Malaysia ini lebih sejuta orang yg begitu bodoh yg inginkan huru-hara tercetus di Malaysia dan seterusnya hidup susah dgn nyawa sendiri dan keluarga terancam.
Fikirlah masak2 wahai rakyat Malaysia.
Sesal dahulu kedapatan, sesal kemudian tidak berguna!