RAKAN PEJUANG

14 June 2011

PEMBOHONGAN DAN FITNAH MERUPAKAN BARAH DALAM NEGARA! KITA BONGKAR FITNAH PEMBANGKANG!

SALAM..


 ANAK SUFI MENGAJAK SEMUA BLOGGERS, FACEBOOKERS DAN PENYOKONG UMNO/BN SUPAYA FOKUS KEPADA PEMBOHONGAN PUAK PEMBAKANG HARAM NI. ANAK SUFI TELAH MENGEMUKAKAN BEBERAPA KES BERKAITAN DENGAN FITNAH YANG DILEMPARKAN OLEH PUAK PEMBANGKANG KEPADA UMNO.
SESUNGGUHNYA ALLAH MAHA KAYA. SATU PERSATU PENIPUAN, PEMBOHONGAN, FITNAH PUAK HARAM INI TERBONGKAR DENGAN SENDIRINYA. MEREKA SENDIRI YANG MEMBONGKARNYA. JIKA KITA PENYOKONG KERAJAAN MENGATAKAN SEGALA TOHMAHAN DAPPIG, PKR DAN PAS TERHADAP KITA ADALAH FITNAH, RAKYAT TAK PERCAYA. PENYOKONG MEREKA TIDAK PERCAYA. TAPI KINI MEREKA SENDIRI YANG MENUNJUKKAN MEREKA MERUPAKAN AGEN PEMBAWA FITNAH YANG SANGAT BAHAYA.


KERANA TERMAKAN FITNAH PEMBANGKANGLAH MAKA UMAT ISLAM TELAH BERPECAH KINI. KERANA TERMAKAN FITNAH PEMBANGKANG LAH PERPADUAN KITA BERSAMA KAUM-KAUM YANG LAIN GOYANG DAN BERPREJUDIS. KERANA FITNAH MEREKA LAH, ANAK-ANAK MUDA BANGKIT MENENTANG KERAJAAN DAN MENYOKONG MEREKA. 

TUDUHAN DEMI TUDUHAN DAN PENDUSTAAN SERTA FITNAH YANG DILEMPARKAN BERPULUH TAHUN TERHADAP TUN DR MAHATHIR YANG KONONNYA MENOLAK HUDUD KINI TERBONGKAR. SILA BACA BLOG PENDITA.


PENYEBARAN VCD MAT SABU KONONNYA DILAKUKAN OLEH UMNO KINI TERBUKTI DIAKUI SENDIRI OLEH BLOGGER PAS BAHAWA PENGANIAYAAN DILAKUKAN OLEH PKR. SEDANGKAN PKR MELALUI BLOGGERS MEREKA SEDAP BERMAIN KATA MEMFITNAH UMNO/BN.


PEMBOHONGAN MEREKA TERHADAP SPRM DAN SPR KONONNYA TIDAK BEBAS ADALAH TIDAK BERASAS. SEBENARNYA SPRM DAN SPR ADALAH MERUPAKAN BADAN BEBAS DARIPADA TAKLUK KUASA LEGISLATIF DAN EKSEKUTIF. TAPI PEMBANGKANG TERUS BERMAIN FITNAH BAHAWA KONONNYA SPRM DAN SPR TIDAK BEBAS.


KINI BERBEKALKAN FITNAH-FITNAH YANG BERTERUSAN, MEREKA MENGORAK LANGKAH UNTUK MENGADAKAN BERSIH 2. TUJUANNYA ADALAH UNTUK MENGHURU HARAKAN NEGARA. GUAN ENG KATA, DIA MAHU JADIKAN BERSIH 2 SEBAGAI PEMBERONTAKAN DI MESIR. BERBEKALKAN FITNAH YANG SARAT, PEMBANGKANG KINI MENJADIKAN IA SEBAGAI BAHAN BAKAR YANG PENTING. BAHAN BAKAR UNTUK MEMBAKAR KEBENCIAN PADA KERAJAAN DAN MEMBAKAR KEBENCIAN KAUM DI NEGARA INI.


MARI KITA TERUS BONGKAR FITNAH MEREKA. BIAR RAKYAT TAHU BAHAWA HIDUPNYA PEMBANGKANG INI ADALAH KERANA KUATNYA FITNAH YANG MEREK TABUR! JANGAN PANDANG MUDAH KERANA IA ADALAH BARAH!

No comments: