RAKAN PEJUANG

30 June 2011

BABIMGA SYAITAN KEPALA ULAR! PENGANUT PAS PULAK????

SALAM...


PENGERUSI BERSHIT 2.0 BABIMGA TETAP AKAN MENERUSKAN HIMPUNAN BERSHIT. BABIMGA YANG SATU KETIKA DULU TELAH MEMPERSOALKAN PERLEMBAGAAN NEGARA YANG MENGHALANG UMAT ISLAM MENUKAR AGAMA (MURTAD) KINI TELAH MENDAPAT SOKONGAN PADU DARIPADA PARTI YANG KONONNYA SANGAT ISLAM DAN LEBIH ISLAM DARIPADA UMAT ISLAM YANG LAIN. 


BABIMGA TIDAK MAHU MEMOHON PERMIT KERANA KATANYA POLIS TELAH MENYATAKAN TIDAK AKAN MENGELUARKAN PERMIT UNTUK PERHIMPUNAN INI. HAKIKAT SEBENARNYA POLIS AKAN MENGELUARKAN PERMIT JIKA PERHIMPUNAN INI DIADAKAN DI DALAM STADIUM ATAU TEMPAT TERTUTUP. NAMUN, SI BABIMGA SYAITAN KEPALA ULAR INI TELAH MENGGUNAKAN AMARAN POLIS INI UNTUK TERUS MELANGGAR PERATURAN DAN UNDANG-UNDANG NEGARA. 


TUJUAN SYAITAN KEPALA ULAR INI MENGADAKAN PERHIMPUNAN ADALAH UNTUK MENUNTUT PILIHANRAYA YANG BERSIH DAN ADIL NAMUN DALAM MASA YANG SAMA SI SYAITAN INI DENGAN SELAMBANYA TELAH MELANGGAR UNDANG-UNDANG NEGARA DENGAN MENJADIKAN JIWA DAN HARTA RAKYAT SEBAGAI TARUHAN. 


POLIS TERUS BERTINDAK KERANA BANYAK LAPORAN TELAH DIBUAT OLEH PELBAGAI NGO TERHADAP PERHIMPUNAN INI. NAMUN, MALANGNYA HADI AWANG SENDIRI SELAKU ULAMA DAN PRESIDEN PAS TETAP MENYOKONG SI BABIMGA INI. AKHIRNYA POLIS TELAH BERTINDAK ATAS DASAR UNDANG-UNDANG YANG DIBENARKAN OLEH NEGARA.


ISU INI SANGAT MUDAH. POLIS BERTINDAK JIKA TERDAPAT LAPORAN DIBUAT DAN BERTINDAK TERHADAP APA SAHAJA YANG HARAM DI SISI UNDANG-UNDANG. APA KATA KITA BUAT PERHIMPUNAN HARAM DI KELANTAN MENUNTUT AGAR ISLAM DIGUGURKAN DARIPADA PAS KERANA PAS TELAH MEMPERGUNAKAN NAMA ISLAM UNTUK MENYESATKAN PENGANUTNYA. AGAK-AGAK, KALAU PERHIMPUNAN DIBUAT DIKELANTAN, APA KERAJAAN KELANTAN AKAN BUAT YA? 

1 comment:

Anonymous said...

TULISAN KUNING LA..HEHE PROMO KUNING KE? HEHE