RAKAN PEJUANG

08 June 2011

PENTING! AGENDA DAP PERTAHANKAN PULAU PINANG DENGAN MEMINDAH PENGUNDI!

  ANAK SUFI MOHON IZIN MYMASSSa.BLOGSPOT.COM UNTUK SIARKAN ARTIKEL BELIAU YANG SANGAT PENTING DAN BERMAKNA!

rujuk blogMymassavoice

PENTING. UNTUK SEBARAN SEMUA BLOG: AGENDA DAP MEMPERTAHANKAN PULAU PINANG!Dalam sibuk PAS menuduh UMNO sedang 'memperkudakan' agensi-agensi Kerajaan seperti SPR dan JPN, mari kita tengok siapa sebenarnya yang telah menggunakan sistem yang ada.

Sebelum dok sembang panjang, kita tengok FAKTA dahulu (bukannya Fitnah yang sering berada di dada Harakah dan Suara Keadilan).

Demografi Pulau Pinang:
Daripada statistik penduduk, 

Melayu = 42.05%
Cina = 40.92%
India = 9.67%
Lain-lain = 7.37%

PERSOALANNYA, KENAPA PENGUNDI CINA LEBIH RAMAI DARIPADA PENGUNDI MELAYU???


Daripada statistik pengundi,


Melayu = 33.63%
Cina = 55.05%
India = 10.85%
Lain-lain = 0.06% + 0.05% + 0.34%

Hebat gile DAP buat magik. Dalam nak hasut rakyat berhimpun dalam demonstrasi BERSIH 2.0, DAP berjaya men'cina'kan Negeri Pulau Pinang!

Kalau dah pengundi Cina banyak cenggini, 'kompom' DAP tetap berkuasa di Penang.

Kalau dah berjaya daftarkan pengundi sampai kalah bilangan Melayu yang patut jadi majoriti, KENAPA PEMBANGKANG MASIH NAK HASUT RAKYAT BERDEMONSTRASI?


BODOH SANGAT KA PAK LEBAI PAS SAMPAI TAK BOLEH PIKIAQ???

Tak percaya dengan statistik pengundi, anda boleh selidik sendiri dengan data yang terbaru.

Aku ulangi.....Cina 40% tapi pengundi 55%, Melayu 42% tapi pengundi 33%


Aku ulangi.....Cina 40% tapi pengundi 55%, Melayu 42% tapi pengundi 33%Aku ulangi.....Cina 40% tapi pengundi 55%, Melayu 42% tapi pengundi 33%Aku ulangi.....Cina 40% tapi pengundi 55%, Melayu 42% tapi pengundi 33%Aku ulangi.....Cina 40% tapi pengundi 55%, Melayu 42% tapi pengundi 33%


*Tak lama lagi Penang akan repeat sejarah Singapura. Melayu semakin jadi minoriti walaupun ramai.

PANDANGAN ANAK SUFI...

PUAK PAS BUKAN TAK TAHU TAPI BUAT TAK TAHU KERANA MEREKA DAH BERSEKONGKOL DENGAN SI CELAKA DAP INI. UNTUK PENGETAHUAN SEMUA, INI LAH YANG CUBA DILAKUKAN OLEH DAP SEMASA MEMERINTAH SEMENTARA NEGERI PERAK DULU. MEREKA TELAH MULA MEMBAWA MASUK PENGUNDI CHINA SEPERTI DI BATU GAJAH. CARANYA ADALAH DENGAN MEMBINA RUMAH YANG MAHAL YANG TIDAK MAMPU DIBELI OLEH ORANG MELAYU DAN AKHIRNYA DIBELI OLEH CHINA UNTUK MEMBOLEHKAN MEREKA MENDAFTAR UNDI DI TEMPAT TERSEBUT. 


INILAH SEBAB MENGAPA PULAU PINANG BOLEH MENDAPAT PENGUNDI CHINA LEBIH DARIPADA MELAYU. MEREKA AKAN GUNAKAN ALAMAT RUMAH BELIAN MEREKA UNTUK PENDAFTARAN PENGUNDI BARU BAGI ANAK-ANAK MEREKA. HASILNYA, MEREKA BERJAYA MENGEKALKAN PENGUASAAN MEREKA DI NEGERI PEMERINTAHAN MEREKA ITU. 


ALLAH MAHA KAYA DAN SAYANG PADA UMAT ISLAM MELAYU DI PERAK. KERANA ITU LAH ALLAH TELAH MENJATUHKAN PAS YANG HANYA TUNGGUL DAN BARUA DAP! WALAU BERGANTANG DOA MEREKA MUSNAHKAN UMNO, ALLAH DAH TUNJUKKAN SEBENARNYA MEREKALAH YANG TELAH MENEMPAH DIRI MEREKA UNTUK DIMUSNAH DAN DIBENCI OLEH UMAT ISLAM DI ATAS KEPALSUAN DAN KEMUNAFIKAN MEREKA BERPOLITIK. HANYA UMNO PENYELAMAT UMAT!


PAS MEMANG BACUL, DAP MEMANG CELAKA!

4 comments:

Anonymous said...

Sebagai pemerhati luar memang setuju benar yang hamPAS bodoh lagi sombong. Tidak sedar diri yang mereka di perkudakan oleh DAPigs. Berakhir lah sabuah impian dari negara islam kapada negara kebajikan.

Anonymous said...

Pemimpin UMNO dulu pun patut juga dipersalahkan ... syiok sendiri je ... bila dah kalah macam-macam diperkatakan.

Bila Melayu tak dafter nak salahkan DAP ?

Salahkan UMNO dulu !!!

Anonymous said...

bodohnya aku sokong PAS!

Anonymous said...

Matahati bercakap, depa hingat DAPigs pandai sangatkah. penyelesaiannya mudah je serahkan balik P.Pinang kepada kerajaan kedah seperti sebelum penjajahan british