RAKAN PEJUANG

02 June 2011

KETAHUILAH BUKAN SEMUA PEMIMPIN PAS ITU ULAMA! MEREKA ADALAH SEKULAR DAN ULAR!

SALAM...
PERBUATAN YANG MENCERMINKAN PEMIKIRAN SEKULAR NYA!
PAS NAK GANTI UMNO? LAYAK KE PAS NAK GANTI UMNO? SETAKAT MENGAMBIL ALIH BIDANG KEAGAMAAN TU, BOLEH LAH TAPI LAYAK KE MEREKA NAK MENGEMUDI NEGARA DALAM KEADAAN EKONOMI DUNIA YANG TIDAK STABIL NI? LAYAK KE ULAMA PAS BERCAKAP TENTANG EKONOMI GLOBAL? ANAK SUFI CUMA BERTANYA SEBAB GOLONGAN ERDOGAN PAS PUN TELAH MEMPERSOALKAN KREDIBILITI ULAMA PAS UNTUK MEMERINTAH KHUSUSNYA MENANGANI MASALAH EKONOMI! 

JADI KALAU MEREKA DAH TAK LAYAK, BERMAKNA YANG LAYAK ADALAH UMNO SAHAJA YANG MEMPUNYAI KEPAKARAN DALAM PELBAGAI DISIPLIN ILMU DUNIA DAN AKHIRAT. 


MUNGKIN PENYOKONG PAS DI LUAR SANA TAK TAHU BAHAWA PARTI PAS YANG ADA SEKARANG NI BUKAN LAGI DIKUASAI SEMATA-MATA OLEH GOLONGAN ULAMA. KEPIMPINAN ULAMA DAH SEMAKIN MENIPIS DALAM PAS. 


YANG TINGGAL DALAM PAS SEKARANG INI ADALAH GOLONGAN YANG BUKAN ULAMA. BERMAKNA MEREKA INI ADALAH MENDAPAT PENDIDIKAN SEKULAR DI SEKOLAH BIASA SEPERTI NIZAR, HUSAM MUSA, MAHFUZ OMAR DAN DI SERTAI PULA OLEH PENJILAT NUAR BRAHIM YANG SEKULAR BELAKA. 

LAGIPUN BUKAN SUSAH NAK DAPAT TEMPAT DALAM PAS, PAKAI SERBAN, PAKAI JUBAH, CAKAP SIKIT TENTANG AGAMA, HINA  MELAYU UMNO, KUTUK, TABUR FITNAH DAN PANDANG RENDAH PADA YANG BUKAN QARIAH MEREKA, PENYANYI DAN PELAWAK PUN BOLEH TUKAR KERJAYA JADI OSTAD DAN AHLUL BAHLUL PAS!
JADI, DI MANA KUATNYA PAS? BENARKAH PAS KINI MASIH KEKAL BERJUANG BUKAN KERANA KEKAYAAN HARTA DAN KUASA TAPI NIAT SEMATA KERANA ALLAH? UMAT ISLAM JANGAN LAH TERPEDAYA DENGAN LAKONAN PUAK ERDOGAN NI. MEREKA HANYA MEMPERALATKAN AGAMA! ITU SAJA!

3 comments:

blogenstarz said...

Perjuangan menegakkan Islam hanya sandiwara mencari kekayaan dunia secara mudah.
PAS penipu besar !

anak sufi said...

mereka bukan sahaja penipu malahan penyamun harta penganutnya. buat kutipan sana sini konon untuk jihad ikut cara zaman nabi tapi sebenarnya bertujuan untuk mengembangkan pengaruh politik semata-mata. yang beruntung adalah pkr dan dap yang telah memperkudakan mereka!

Anonymous said...

Bercakap tantang PAS nak ganti UMNO. Cermin lah diri tu dulu. Bukan kah PAS hanya menang 20 kerusi lebih sahaja di Parlimen? Umno menang lebih daripada 90 kerusi. How, how..Kalau PAS masih angkuh saya rasa tak perlu lah kerjasama antara dua parti ini. biar lah UMNO dengan UMNO dan PAS biar pergi mampus...