RAKAN PEJUANG

23 April 2011

MILO SUAM MEMANG KAKI FITNAH DAN PENCACAI BUTA HATI!

SALAM...
TERBUKTI...MILO SUAM MEMANG PENABUR FITNAH! BUKAN MILO SUAM JE. ANAK SUFI YAKIN SEBAHAGIAN BESAR BLOGGERS PEMBANGKANG NI MEMANG PENABUR FITNAH. 

MILO SUAM TELAH MENGAITKAN EMAIL 1 MALAYSIA ADALAH BERTUJUAN UNTUK MENYELAMATKAN ADIK DS NAJIB. HAKIKATNYA NAZIR TUN RAZAK TELAH MEMBUAT KENYATAAN DI TV3 MALAM INI BAHAWA TRICUBES SDN. BHD. BUKANLAH MILIK CIMB. JADI KENYATAAN MILO SUAM YANG MENGATAKAN EMAIL 1 MALAYSIA ADALAH UNTUK MENYELAMATKAN PERNIAGAAN ADIK DS NAJIB ADALAH SATU FITNAH YANG TERANG DAN NYATA!


INI ADALAH SEDUTAN DARIPADA BLOG MILO SUAM YANG BASI DAN BUSUNG!
Rupa-rupanya, najib tak bodoh, najib tak gila. Najib sendri sedar bahawa projek email 1 Malaysia ini adalah projek membazir dan bangang. Tapi apa kan daya, Najib terpaksa luluskan projek ini untuk menjadi seorang abang yang baik kepada adiknya Nazir Tun Razak.

WAHAI PENCACAI DAN PENGKHIANAT NEGARA! JANGAN MAIN KOTOR! APA SAHAJA YANG KERAJAAN BUAT SEMUA DIKAITKAN DENGAN KRONI! YANG KAMU TAK NAMPAK ATAU BUAT TAK NAMPAK ADALAH PARTI PEMBANGKANG PAS, PKR DAN DAPPIG CELAKA ITU LEBIH TERUK KRONINYA! KERANA ITULAH BENG HOCK BUNUH DIRI!

MILO SUAM KATA FAKTA BUKAN AUTA TAPI ANAK SUFI KATA MILO SUAM PENCACAI PALING AUTA DAN BUTA!

15 comments:

UjangRanggi said...

Bro Sufi...

Auww...takkan Bro Sufi tak tau mulut bapok camana...jubor ayam pun kalah...

Projek email 1Malaysia tu bertujuan mendedahkan rakyat dalam penggunaan IT. Kan bagus tu? Bukan macam DAPig yg bagi WiFi tak berfungsi kat Penang tu.

Milo Suam ni makhluk tak cukup sifat. Memang golongan mcm nilah yg selalu jadi tukang "tolak dinding", tadah bontot kat dalam PKR dan PAS...

Auwwww!! Mioww!!

Pejuang Revolusi 1957 said...

eeee geli la u.. tengok milo suam rasa cm nk naik ja kaki.. spesis darai rupanya..

Anonymous said...

alaaaaa, orang suam memang camtu perangainya...auwwwwww

headbomb said...

ai milo suam ni pencacai bernafsu songsang tui.. haram bangsat tui perangai...

un manjung said...

milo suam ni sebenonya dah kena sondol dengan papa jahat itu sebab jadi penyokong tegar yang tak boleh di ajar. anak sapa la budak ni ye...

blogenstarz said...

Dia ni ada penyakit Gila Babi Tahap Radiasi yang kuat.
Mulut busuk macam longkang.Perangai mengalahkan BEROK makyeaaaa !

Anonymous said...

TAK BAIK KORANG BALUN MINAH NI. ORANG MACAM NI KITA SERAH JER KAT NUAR BRAHIM. TAULAH NUAR NAK BAGI TAZKIRAH...

AKU MAAFLAH, GELI...

Anonymous said...

Spesis kucing parsi ni...memang kuat meleset kat tuan dia......letak seko anjing dekat-dekat dia lari lah dia....

Anonymous said...

Penipu..Tak taulah siapa yg fitnah siapa.. tapi bagi saya Anak Sufi ni yg kaki sebar fitnah..kepada yg ada akal bandingkan blog2 pro kerajaan dan pro pembangkang..

Anonymous said...

tipu kat mana tu anynomous 7 july? apa yang anak sufi katakan tu betul apa? pk dlu.

Anonymous said...

KAHKAHKAHKAH MULIA SANGAT LA PAPAGOMO DGN PARPUTODI TU KAHKAHKAHKAHKAHKAH RASUL KPD ANJING2 UMNO KAHKAHKAHKAHKAH KALAU TAK TAKKAN TV3SUKU RUJUK PAPAGOMO PUNYA CERITA KAHKAHKAHKAH DAH TAHAP WAHYU KAHKAHKAHKAH DEYY FUCKOSS GO TO FUCKING HELL LA KAHKAHKAHKAH

Anonymous said...

pada pandangan saya perlembagaan yang mendpt reda Allah hanyalah yg di bawa oleh nabi muhammad s.a.w jadi sangat tidak benar kalau mengatakan orng yg meruntuhkan perlembagaan malaysia sbg mencemar agama tapi sebagai rakyat yg derhaka benar atau anda ni agama apa

Anonymous said...

anak sufi!!!cuba kau cakap tricubes tu sapa punya...

Anonymous said...

anak sufi!!!kenapa ko senyap?ko selidik betul2 tricubes tu sapa punya!!ini arahan...

ANAK SUFI said...

ANON 7.56AM...

KALAU KO ADA OTAK, KALAU KO TAK MERENG, KALO KO ADALAH MANUSIA YANG DIKURNIA OLEH ALLAH AKAL DAN KUDRAT, AKU RASA ELOK LAH KO JE CARI MAKLUMAT TU. JANGANLAH BODOH SANGAT SAMPAI NAK CARI MAKLUMAT MUDAH CAMTU PUN KO NAK SURUH AKU MAT! BUANG KAREN JE LAYAN KO MAT. DAH LAH BACUL GUNA ANONYMOUS!!!!!