RAKAN PEJUANG

07 April 2011

PAS TAKUT PADA BAYANGAN MAUT

SALAM...
ANAK SUFI MASIH LAGI MENANTI LIDAH RASMI PAS HARAKAH DAILY MENYIARKAN BERITA KEMATIAN ADIK SAIFUL. TAPI HAMPA JUGA. DAH DUA HARI PERISTIWA INI BERLAKU NAMUN HARAKAH SEOLAH MEMBISU. 


ANAK SUFI AJAK SEMUA UMAT ISLAM DI MALAYSIA NI GANYANG PARTI PAS YANG PENUH HIPOKRIT, MENIPU, DAN SUKA MEMBELA MEREKA YANG SALAH. ASAL SAJA ADA KEPENTINGAN DENGAN POLITIK SEMPIT MEREKA, MEREKA AKAN SOKONG. TAPI BILA TAK ADA KEPENTINGAN, KERANA YANG KAKI PUKUL TU PUAK MEREKA, MEREKA LANGSUNG TIDAK BERSUARA.


INIKAH ISLAM? WAHAI PENGANUT PAS, KALAU NAK IKUT CARA KEHIDUPAN RASULULLAH, IKUTLAH KESELURUHANNYA. BERTINDAKLAH DENGAN ADIL. BERKATALAH WAHAI PAHIT DAN TERPAKSA MENAMPAR MUKA SENDIRI DAN MENELAN LUDAH YANG DILUAH. 
MENDIDIK KEGANASAN

PUAK PAS NI TERNYATA TAKUT PADA BAYANG-BAYANG SENDIRI. MEREKA HANYA TAHU MENGKRITIK NAMUN SUKAR UNTUK MENERIMA KESILAPAN DIRI! 


JOM SEMUA UMAT ISLAM YANG MASIH WARAS DI MALAYSIA NI. KITA TOLAK PARTI MELAYU PAS YANG TERNYATA SEMAKIN SONGSANG DAN SUMBANG!

1 comment:

Harun Samad said...

Pas adalah pengamal fahaman khawarij tegar. Sebab itu parti ini sanggup bersekongkol dengan DAp yang sangat perkauman itu.

Puak khawarij sanggup bekerjasama dengan kafir harbi demi untuk memecahkan umat Islam bagi mencapai matlasmat politik mereka.