RAKAN PEJUANG

24 April 2011

MUNGKINKAH SOI LEK DITAJA DAP?

SALAM...
CHUA SOI LEK MEMANG SENGAJA MENCARI FASAL DENGAN MELAYU. SOI LEK SANGAT TIDAK BERTANGGUNGJAWAB PADA ORANG CHINA YANG MASIH MENYOKONG POLITIK PERPADUAN BN. 

ANAK SUFI SANGAT YAKIN, TIDAK SEMUA ORANG CHINA YANG MENYOKONG CAUVINIST DAPPIG CELAKA. TIDAK SEMUA ORANG CHINA TIDAK MENGENANG BUDI SEBAGAIMANA SOI LEK! TIDAK SEMUA ORANG CHINA YANG KURANG AJAR SEBAGAIMANA KURANG AJAR DAN BIADABNYA SOI LEK DAN PEMIMPIN DAPPIG CELAKA!


TIDAK SEMUA ORANG CHINA MENYOKONG DAPPIG CELAKA! TIDAK SEMUA ORANG CHINA SUKA API PERKAUMAN DITIUPKAN SEBEGINI RUPA! MASIH ADA ORANG CHINA YANG FAHAM TENTANG PERI PENTINGNYA MEMPERTAHANKAN PERPADUAN ANTARA KAUM! MASIH ADA ORANG CHINA YANG MASIH MENGHORMATI ORANG MELAYU YANG  BANYAK BERKORBAN UNTUK MEREKA! ORANG MELAYU YANG BAIK HATI DAN SELALU MEMBERI KURANG MENERIMA DARIPADA ORANG CHINA!


ANAK SUFI YAKIN, MASIH ADA ORANG CHINA YANG TIDAK SENANG UNTUK BERMUSUH DENGAN MELAYU. MEREKA SEDAR MEREKA TIDAK MAMPU MENJADIKAN MALAYSIA INI TANAH BESAR CHINA YANG KEDUA! MEREKA TAHU MEREKA MASIH MEMERLUKAN MELAYU UNTUK MENJADI PELANGGAN KEDAI MEREKA! 


JADI, KEPADA CHUA SOI LEK,  SILA LAH LETAK JAWATAN SEBAGAI PRESIDEN MCA! ORANG CHINA MCA TIDAK MEMERLUKAN PEMIMPIN CAUVINIST DAN PERKAUMAN MACAM KAMU! SUDAHLAH PERNAH MENGGEMPARKAN DUNIA POLITIK DENGAN PERBUATAN TIDAK BERMORAL. BILA KINI DIBERI PELUANG UNTUK MENJADI PRESIDEN, CHUA SOI LEK MULA MENAMPPAKKAN DIRINYA YANG LANGSUNG TIADA HARGA SEBAGAIMANA MORALNYA YANG RENDAH!


APAKAH MUNGKIN NAIKNYA SOI LEK SEBAGAI PRESIDEN MCA ADALAH DI ATAS POLITIK WANG YANG DITAJA OLEH DAP? INI KERANA NAMPAKNYA SUARA DAP DAN SOI LEK SELARI DAN SEKATA! NAMPAK LOGIK JUGA BUKAN? 

BACA JUGA DI SINI.

No comments: