RAKAN PEJUANG

29 April 2011

ANWAR MENGAKU BUAT DOSA BESAR...MARI KITA SAKSIKAN PENGAKUANNYA.

SALAM...PEMIMPIN PEMBELIT DAN PENIPU


ANAK SUFI INGIN MENGAJAK SAUDARA SEMUA UNTUK MEMBUAT PENILAIAN TERHADAP TINDAKAN ANUWAR DALAM MEMBERIKAN ULASAN APABILA DI TANYA MENGENAI VIDEO SEKSNYA. DALAM TEMURAMAH YANG DISIARKAN OLEH TVPAS, ANUWAR TELAH MENOLAK DUA SOALAN YANG TERKENA BATANG HIDUNGNYA SECARA TEPAT. DUA SOALAN ITU IALAH JAM OMEGA DAN DNA. 


APABILA DITANYA MENGENAI JAM OMEGA, ANUWAR TERUS MENGALIH SOALAN KEPADA SOALAN LAIN. DUA KALI JAM OMEGA INI DITANYA WARTAWAN, KEDUA-DUANYA DIELAK OLEH ANUWAR. KEMARAHAN ANUWAR TIDAK TERKAWAL APABILA WARTAWAN TV3 TELAH BERTANYA MENGENAI DNA. ANUWAR MULA NAIK ANGIN DAN MEMBERI AMARAN SUPAYA TIDAK BIADAB DENGAN NYA. 


NAMUN DENGAN KUASA ALLAH, ANUWAR TELAH DITANYA MENGENAI ANGKAT SUMPAH LAKNAT. BILA SAJA DITANYA MENGENAI SUMPAH INI, ANUWAR DENGAN MUKA BERIMAN MENJAWAB BAHAWA:

"MENGIKUT DR ASRI, PERTAMANYA IKUT SYARIAH DAN KEDUANYA IKUT MAHKAMAH SYARIAH. KEDUANYA UNTUK MENGIKUT HUKUM ISLAM, ORANG YANG MENGANGKAT SUMPAH DALAM HAL-HAL SEPERTI INI HARUS BEBAS DARI DOSA BESAR MAKNANYA TIDAK PERNAH MINUM ARAK, TIDAK PERNAH BERZINA!" 

BILA DITANYA LAGI KENAPA DIA TIDAK ANGKAT SUMPAH (KALAU DAH BERSIH SANGAT) MAKA JAWAPANNYA "SAYA TIDAK PERNAH DIMINTA OLEH SESIAPA PUN!" 


NAH! KUASA ALLAH ITU BESAR ANUWAR! KAMU SENDIRI YANG BUAT PENGAKUAN BAHAWA UNTUK SESEORANG ITU BERSUMPAH DIA PERLU BERSIH DARIPADA DOSA BESAR. PATUTLAH TAK BERANI BERSUMPAH WALAUPUN DIDESAK DAN DIDESAK OLEH RAMAI TERMASUK DR. ASRI SENDIRI BARU-BARU INI BERKAITAN DENGAN VIDEO SEKSNYA. RUPANYA ANUWAR MEMANG TELAH MELAKUKAN DOSA BESAR (SEPERTI UNGKAPANNYA). 


ANUWAR TELAH MENIPU BILA MENGATAKAN DIA TIDAK PERNAH DISURUH UNTUK BERSUMPAH DAN MENOLAK SOALAN TERSEBUT DENGAN MENGAITKAN HUKUM MANA YANG MEMBENARKAN SUMPAH! TANYA PADA WARTAWAN, TANYALAH DATO HARUN DIN ATAU DR. ASRI BARU KENA TEMPAT! MEMANG DALAM ISLAM TERDAPAT HUKUM UNTUK BERSUMPAH INI. IA SENGAJA DIPUTAR OLEH ANUWAR DENGAN BERTANYA BALIK SOALAN "U IKUT HUKUM SIAPA NAK SURUH ANGKAT SUMPAH? SAUDARI ORANG ISLAM? HUKUM MANA YANG NAK SURUH ANGKAT SUMPAH?" DEMIKIANLAH CITERA WARA NUAR BRAHIM YANG MENGAMBIL PELUANG BERTANYA SOALAN KEPADA YANG KURANG ARIF MENGENAI HUKUM TERSEBUT. MAKA TERLEPAS LAH DIA DARIPADA SOALAN MEMBUNUH ITU.


NAMUN DALAM TEMU RAMAH INI , SEPERTI BIASA ANUWAR BRAHIM TIDAK PERNAH LEKANG DARI BIBIRNYA MENGUNGKAPKAN UNGKAPAN KONSPIRASI DAN MENGAITKAN DS NAJIB DAN DS ROSMAH UNTUK MENGABURI KEJAHATAN DAN KECELAKAAN PERLAKUANNYA. MEMANG ANUWAR MENGGUNAKAN STRATEGI ALA KOMUNIS ATAU ALA NAZI UNTUK MENGINDOKTRIN PEMIKIRAN RAKYAT TENTANG KERAJAAN DAN DS NAJIB YANG PERASUAH, KRONI, DAN KONSPIRASI SEDANGKAN HAKIKATNYA, NUAR SENDIRI TELAH MEMBUAT PENGAKUAN SECARA TANPA DISEDARI BAHAWA DIA TIDAK BERANI BERSUMPAH KERANA DIA TELAH MELAKUKAN DOSA BESAR!
 SILA KE MINIT 2.55 : SAAT ANWAR MENIPU

APA KATA NIK AZIZ? KITA TUNGGU FATWA MEREKA UNTUK MENGHALALKAN DOSA BESAR ANUWAR!


UNTUK DAPATKAN GAMBARAN YANG LEBIH MANTAP SILA KE BLOG ANAK JAWA.

No comments: