RAKAN PEJUANG

28 April 2011

PAS DESAK MCA DAN GERAKAN TINGGALKAN BN! HARAMKAH ATAU HARAMJADAH?

SALAM....
KALAU ADA ORANG TANYA SIAPAKAH YANG MENGHANCURKAN BANGSA MELAYU DI NEGARA INI, ANAK SUFI AKAN KATAKAN PARTI MELAYU PAS. KENAPA? KERANA HARAMKAH TELAH BANYAK MENABUR FITNAH SEJAK AKHIR-AKHIR INI UNTUK MERUNTUHKAN PERPADUAN MELAYU DAN MERANAPKAN KEJAYAAN BANGSA MELAYU DI NEGARA INI. 

KITA SEMUA TAHU BAHAWA PAS MERUPAKAN KUDA TUNGGANGAN DAPPIG CELAKA DAN PEMIMPIN ERDOGAN PAS SANGAT BERGANTUNG HARAP UNTUK MENJADI PEMIMPIN NEGARA DI BAWAH TERAJU DAN KASIH SAYANG DAPPIG INI. SEJAK DAPPIG MULA MENDAPAT PERHATIAN LUAR BIASA DARIPADA MASYARAKAT CHINA, PAS MENJADI SEMAKIN CINTA KEPADA DAPPIG. BAGI PAS, DAPPIG ADALAH SATU-SATUNYA HARAPAN YANG ADA UNTUK MENUMBANGKAN KERAJAAN BN DI BAWAH PIMPINAN BANGSA MELAYU BERAGAMA ISLAM.


PAS BERASA SANGAT IRI HATI DENGAN KEJAYAAN UMNO/BN MENERAJUI NEGARA. NAMUN, UNTUK BERTANDING KEKUATAN DENGAN UMNO/BN MEREKA TAHU MEREKA SANGAT TIDAK MAMPU. OLEH ITU MEREKA SANGGUP MENJADI BALACI DAN HAMBA ABDI DAPPIG CELAKA BERSEKONGKOL BERSAMA KAFIR HARBI INI MENCACI DAN MENGHINA BANGSA MELAYU ISLAM SENDIRI ASAL SAHAJA MEREKA DAPAT BERSAMA DAPPIG MENTADBIR NEGARA INI KELAK JIKA MEREKA MENANG BESAR DALAM PRU 13 (PASTI TIDAK AKAN BERLAKU WAHAI ORANG PAS! ALLAH AKAN BERSAMA KAMI!)


DALAM KEADAAN INI, PAS SANGAT TAKUT KEHILANGAN DAPPIG. PAS SANGAT TAKUT KERANA MEREKA TAHU BAHAWA PENGARUH DAPPIG SEMAKIN MELUAS. TAMBAHAN PULA MEREKA MELIHAT HAMPIR SELURUH ORANG CHINA NEGARA INI MEMBERIKAN SOKONGAN PADU PADA DAPPIG. TIDAK CUKUP ITU, PAS DALAM HARAMKAH, TELAH MENGAJAK MCA DAN GERAKAN BERSAMA DAPPIG UNTUK MEMUSNAHKAN TERUS BANGSA MELAYU UMNO. 


TANPA TAKUT PADA AZAB ALLAH,MEREKA SANGAT TERUJA MENGAJAK ORANG CHINA BERSATU DI BAWAH PAYUNG POLITIK KOMUNIS DAPPIG UNTUK MEMBUNUH ORANG MELAYU ISLAM UMNO. MEREKA JUGA TAKUT DAPPIG MENINGGALKAN MEREKA. DI ATAS BAYANGAN KETAKUTAN INI MEREKA TELAH MENCIPTA KISAH DUSTA PENUH ONAR KHUSUS UNTUK MEMPERLEKEHKAN BANGSA MELAYU UMNO. KISAH ONAR ITU ADALAH UMNO MEMUJUK DAPPIG UNTUK MENYERTAI BN!
INILAH HARAKAH KITAB KESAYANGAN ULARMAK DAN OSTAD PARTI MELAYU PAS YANG SUKA MENGHANCURKAN HIDUP UMAT ISLAM SENDIRI AGAR MEREKA DAPAT TERUS MEMPERGUNAKAN AGAMA DEMI KELANGSUNGAN POLITIK MEREKA. MEREKA TERUS MEMPERKUDAKAN AGAMA UNTUK MEMENUHI TEMBOLOK ANAK BINI MEREKA DENGAN MENABUR KACA DI DALAM PERIUK NASI BANGSA MEREKA SENDIRI SERTA MENCALAR MARUAH ISLAMIYAH MELALUI FITNAH YANG TIADA HENTI DITEBAR PADA UMAT ISLAM UMNO!

ANAK SUFI MOHON SELURUH RAKYAT MALAYSIA MENILAI PEMBOHONGAN HARAKAH KITAB SUCI PAS INI. ANAK SUFI YAKIN, UMNO TIDAK PERNAH AKAN MENGGADAI MARUAH BANGSA DAN AGAMA UNTUK BERSEKONGKOL DENGAN DAPPIG KOMUNIS CELAKA INI. KAMI TETAP MEMPERTAHANKAN MARUAH KAMI SEBAGAI UMAT MUHAMMAD YANG BERPEGANG PADA AHLUS SUNNAH WAL JAMAAH. 


JIKA PUN DAPPIG MERAYU DAN MELUTUT PADA UMNO UNTUK BERSAMA BN, ANAK SUFI YAKIN DAN SANGAT YAKIN PEMIMPIN UMNO TIDAK SEBACUL PAS! PEMIMPIN UMNO TIDAK SEDUNGU PAS! PEMIMPIN UMNO MEMPUNYAI JATI DIRI BANGSA MELAYU ISLAM YANG SANGAT TINGGI TIDAK MUDAH DIRUNTUH DENGAN JANJI MANIS MULUT HAPRAK DAN BACIN SI CELAKA DARIPADA PARTI ANAK BERANAK CAUVINIST DAPPIG INI. 


BIARLAH PAS SAHAJA YANG TERKINJA-KINJA MENGGADAIKAN PRINSIP KEPARTIAN MEREKA UNTUK TUNDUK DI CELAH KAKI DAPPIG! KAMI, ANAK MELAYU ISLAM YANG LAIN, TIDAK AKAN SEKALI MELAKUKANNYA!

5 comments:

Anonymous said...

BUKAN APA DOK HARAP UNDI BUKAN MELAYU LA TU, KALAU TIDAK TAK BAU NAK RASA PANGGILAN YB . NAMA PARTI ISLAM KONON TAPI DOK HARAP DEKAT KAUM BUKAN MELAYU KALAU HARAP MELAYU SAJA TAK DAPAT SOKONGAN JAWABNYA.

Anonymous said...

Kalau ingatkan kato kato mato2 dalam filem Allahyarham P.Ramlee..''Ini bukan rumah haram..tapi anak haram...'jelas lah jawapan nya HARAMJADAH..

Anonymous said...

Dah pueh kucar kacirkan bangso sendiri lah nie nak suruh nyalokan api perkauman lak...

Eyo lah tu! biar semakin bonci dan bersatunya komunis2 tu menontang kerajaan dan bangso Melayu.

Sah Haramjadah=Dajjal=iblis

Mohd said...

PAS ni memang buta sejarah!
Kaji apa yg PAP di Singapura telah buat kpd orang Melayu.
Mula2 kononnya nak ambil hati orang Melayu Lee Kuan Yew sanggup pakai kopiah bila berjumpa dgn orang Melayu.
Presiden pertama Singapura ialah Saudara Ishak yg berasal dari Padang Gajah, Terong, Taiping yg telah berhijarah ke Sinapura pada masa itu. Lepas itu kita tak dengar pun nama Melayu yg diangkat ke sebarang jawatan tinggi dlm pentadbiran Singapura.
Begitulah juga nasibnya yg akan diterima PAS jikalah Pakatan berjaya memerintah Malaysia.
Lihat sahaja di Penang, apa boleh ADUN2 PAS buat utk membela orang Melayu. Mereka cuma angguk2kan kepala sahaja kpd semua tindak-tanduk DAP.
Tengok di Selangor, MBnya aje Melayu. Tetapi yg berkuasa adalah DAP sehingga Ustad Haron Din pun kena tutup mulut.
Inikah caranya nanti PAS berkongsi kuasa dgn DAP?
Melayu bodoh mudah lupa??????????

atiq said...

waaaa...dia suruh cina masuk dap ler tu.....dia ingat dap tu bodoh ake ake...kang adalak pelobi2 suruh DAP ganti MCA... masuk BN haaaa kantoi kena tinggal ake ake....tambak lak kes nuar yang dulu dalam gengaman dap tu dah tak leh pakai..