RAKAN PEJUANG

14 April 2011

KESIAN..KENA PUKUL SAMPAI SELUAR DALAM KOYAK!

SALAM..


DAPPIG CELAKA INI MEMANG SUKA BERBOHONG! PKR PENGKHIANAT JUGA SUKA BERBOHONG! MEREKA MEMANG SENGAJA NAK MELUMPUHKAN KREDIBILITI SPRM AGAR POLITIK RASUAH DAN KRONISME MEREKA TIDAK TERBONGKAR. 

HASILNYA, PEGAWAI PEMASARAN KUMPULAN SEMESTA SDN. BHD, T. SIVANESAN BERBOHONG SEMASA PROSIDING PENYIASATAN SURUHANJAYA KEMATIAN BENG HOCK SEMALAM. MEMANG DASAR PENIPU! 
ANTARA PENIPUAN YANG DINYATAKAN YANG BERCANGGAH KETERANGAN SEMASA INKUES 2008 DAN PENYIASATAN SURUHANJAYA SEMALAM ADALAH MENGENAI TANGAN YANG BERGARI DAN SATU LAGI TANGAN YANG TIDAK BERGARI. SELAIN ITU, KENYATAANNYA YANG MENGATAKAN PENGSAN DAN HAMPIR PENGSAN. SATU LAGI YANG TIDAK LOGIK DAN MASUK AKAL ADALAH, SELUAR DALAMNYA KOYAK DEPAN DAN BELAKANG KERANA DIPUKUL OLEH PEGAWAI SPRM TAPI DALAM MASA YANG SAMA TAK INGAT SAMA ADA KEMALUANNYA CEDERA ATAU TIDAK. TAPI INGAT PULA ADA AIS PADA KEMALUAN SEMASA TERSEDAR DARI PENGSAN. SECARA LOGIKNYA KALAU DAH SELUAR DALAM KOYAK BERMAKNA, KEMALUAN BUKAN SAHAJA AKAN CEDERA TAPI TAK BERFUNGSI LANGSUNG LAH JAWABNYA. 


HAKIKATNYA ITU SEMUA MENIPU. MENIPU UNTUK MENYELAMATKAN DAPPIG CELAKA YANG TERDAPAT ISU RASUAH DALAM KES TERSEBUT. KEMATIAN BENG HOCK PUN NAK MERASUAH JUGA. MERASUAH SIVANESAN DENGAN JAWATAN DAN DUIT UNTUK MEMBURUKKAN SPRM. DAPPIG CELAKA DAN RASUAH TIDAK DAPAT DIPISAHKAN SEBAGAIMANA PUAK DAPPIG CELAKA NI MERASUAH PENGUNDI DENGAN WANG RINGGIT DALAM BUKU JINGGAY MEREKA. 

APA LAGI YANG NAK DIKATAKAN OLEH PENGANUT PAS DAN NUAR BRAHIM?BUKA MATA LUAS-LUAS! TENGOK LAH SATU PERSATU ALLAH TUNJUKKAN DAN LONDEHKAN KEJAHATAN PEMBANGKANG YANG MENJADI PEROSAK NEGARA!

1 comment:

Anonymous said...

agak2 berapa dia dibayar oleh dapig utk menipu?