RAKAN PEJUANG

11 April 2011

BENARKAH DIA SUDAH HAMPIR GILA?

SALAM... 


SEMUA ORANG TAHU BAHAWA ANWAR IBRAHIM TELAH GENTAR BILA DITANYA TENTANG JAM OMEGA. GENTARNYA BUKAN KEPALANG. KALAU KITA PERHATIKAN DARIPADA VIDEO KLIP INI, ANWAR DENGAN JELAS CUBA MENGALIH PERHATIAN DARIPADA JAM OMEGA KEPADA DS NAJIB. 


MENGAPA ANWAR TIBA-TIBA MENGAITKAN DS NAJIB DALAM HAL INI? INI LAH ANWAR IBRAHIM. MEMANG DIA SUKA MENCARI HELAH UNTUK MENYELAMATKAN DIRINYA. SEMUA ORANG TAHU BAHAWA DS NAJIB JUGA PERNAH DITANYA MENGENAI KES ALTANTUYA DAN DS NAJIB TELAH BERSUMPAH BAHAWA BELIAU TIDAK ADA KAITAN DENGAN PEMBUNUHAN ALTANTUYA JUGA TIDAK MENGENALI ALTANTUYA. BUKAN SEPERTI ANWAR IBRAHIM YANG SANGAT SESUAI DENGAN LAGU BANGAU OH BANGAU! 
TIBA-TIBA SAHAJA MELIBATKAN DS NAJIB! ORANG YANG PUTAR ALAM MACAM NUAR BRAHIM NI MEMANG AKAN SENTIASA MENCARI PEMANGSA UNTUK MELEPASKAN DIRI!


LAGIPUN, SIAPA ANWAR IBRAHIM BERBANDING DS NAJIB? ANWAR ADALAH MAKHLUK PEROSAK. MEROSAKKAN HUBUNGAN SESAMA ISLAM, MEMECAHBELAHKAN PERJUANGAN PAS, DAN MENABUR FITNAH DI LUAR NEGARA MENGENAI KEPIMPINAN NEGARA. LAGI SATU, ANWAR DENGAN JELAS NYA TERLIBAT DENGAN PENIPUAN. MENIPU KONONNYA DIA UZUR YANG TERAMAT SANGAT SEMASA DALAM PENJARA DAN MENIPU KONONNYA 16 SEPTEMBER  PEMBANGKANG MENGUASAI PUTRAJAYA! 


JIKA  TIDAK BERSALAH, JANGAN CEPAT MELATAH! YANG HAQ PASTI AKAN MENGATASI YANG BATIL WAHAI ANWAR!

2 comments:

Anonymous said...

Tulisan YB Zul yang paling mencengkam kalbu.

Marking Bagpie

Anonymous said...

berceritalah semua penglipur lara tentang kehebatan Taming Sari yang digunakan oleh Hang Tuah. Berbedza pula dengan cerita Nuar ni berkaitan dengan Anunya. Ya-Allah... lindungilah umat Islam dan Malaysia amnya.