RAKAN PEJUANG

25 April 2011

SPIN SANKARA SPIN LAGI! NUAR DAH HAPPY TERLEPAS DARI TUDUHAN!

SALAM....
ANAK SUFI ADA TERBACA HUJAH SI SANKARA NAIR NI YANG MENGATAKAN BAHAWA KAEDAH PEMADANAN ANWAR SEBAGAI LELAKI Y DIRAGUI. BIASALAH, KALAU DAH PEGUAM, MEMANG KAKI PUTAR. SEBABNYA DIA CUBA SPIN DENGAN MENGATAKAN SAIFUL TAK MASUK PUN KE KONDOMINIUM DI MANA ANWAR BERADA. MALAHAN SI PEGUAM BALACI NUAR BRAHIM NI TURUT MEMPERSOALKAN KEPAKARAN DUA ORANG AHLI JABATAN KIMIA MALAYSIA YANG MENJALANKAN UJIAN DNA ITU SEBAGAI MERAGUKAN DAN TIDAK MENGIKUT PIAWAIAN ANTARABANGSA!


BIASALAH, KAKI PUTAR! MEMANG KEBANYAKAN KERJA PEGUAM PUTAR JE! KERANA KESILAPAN TEKNIKAL, MEREKA BOLEH PUTAR FAKTA SAMPAI YANG FAKTA DIKATAKAN AUTA DAN AUTA DIKATAKAN FAKTA. APAPUN, UNTUK KES SEBEGINI, SIAPALAH SANKARA NAIR INI BERBANDING DENGAN PAKAR YANG MEMANG PROFESIONAL DALAM BIDANG UJIAN DNA NI. 


DI ATAS KEHEBATAN SANKARA NAIR NI SPIN, MAKA ANWAR PUN BEGITU GEMBIRA BERGEGAK GEMPITA MEMBERITAHU PADA KAUM PENYOKONGNYA BAHAWA PEGUAMNYA KATA TAK SEPADAN LELAKI Y DENGAN DNA DIA! TAPI ANAK SUFI NAK INGATKAN PENYOKONG NUAR BRAHIM, JANGAN TAKSUB DENGAN CERITA NUAR DAN PEGUAMNYA NI SEBAB DALAM SOAL URUSAN MAHKAMAH YANG SUKA DITANGGUH OLEH NUAR BRAHIM NI, BUKAN PERKARA MAIN-MAIN. 


PAKAR YANG TERLIBAT BUKAN CALANG-CALANG! MEREKA ADA HARGA DIRI DAN SANGAT BERPEGANG PADA PROFESIONALISME KERJAYA MEREKA SEBAGAI PAKAR DALAM BIDANG KIMIA DNA NI. 


BERLAINAN DENGAN SANKARA NAIR DAN NUAR BRAHIM YANG MEMANG SEMUA ORANG DAH TAHU SI SANKARA ADALAH PEGUAM. PEGUAM YANG BOLEH MELEPASKAN PEMBUNUH KERANA KEPINTARAN SPIN MEREKA. 


DAN NUAR BRAHIM PULA, TERLALU BANYAK BUKTI PENDUSTAAN DAN PEMBOHONGAN YANG DILAKUKAN PADA KITA RAKYAT MALAYSIA. CARILAH DI YOU TUBE PERLAKUAN NUAR BRAHIM YANG PENUH HIPOKRIT DAN LAKONAN MANTAP YANG MENGABURI MATA KITA. TIDAK SUSAH UNTUK MEMBUKTIKAN BETAPA NUAR BRAHIM INI ADALAH PENGKHIANAT BANGSANYA DAN PENGKHIANAT AGAMANYA!


NUAR BRAHIM, INGAT LAH BAHAWA KITA TIDAK MEMPUNYAI JARAK DENGAN KEMATIAN. KEMATIAN AKAN DATANG TANPA DIUNDANG. SEMOGA AKHIR MU HUSNUL KHATIMAH DAN BUKANNYA BISUIL KHATIMAH!

No comments: