RAKAN PEJUANG

14 April 2011

BILA ANWAR KATA RPK MEMFITNAHNYA....GEGAK GEMPITA NEGARA!

SALAM...
PENDEDAHAN YANG DIBUAT OLEH RPK TELAH MEMBUATKAN ANWAR SEMAKIN GOYAH. SATU LAGI SAHABAT KARIB ANWAR, RPK MEMBUAT PENGAKUAN BAHAWA PARTI KEPIMPINAN ANWAR IBRAHIM MEMANG BERANTAKAN. SEMALAM RPK TURUT MENDEDAHKAN MENGENAI RANCANGAN ANWAR SENGAJA MENGAITKAN DS NAJIB DAN DS ROSMAH DENGAN KES ALTANTUYA UNTUK MENGEKANG KEMARAAN DS NAJIB SEBAGAI PERDANA MENTERI MALAYSIA.
ALTANTUYA YANG DIBELA ANWAR DAN PAS

ANAK SUFI MENGAJAK PENYOKONG ANWAR IBRAHIM BERFIKIR, MENGAPA IA BERLAKU? MENGAPA SATU PERSATU KAWAN KARIBNYA MULA MEMBUKA MULUT MENCERITAKAN KEBURUKAN ANWAR? KESEMUA MEREKA INI MENGUNGKAPKAN PERKARA YANG SAMA IAITU ANWAR IBRAHIM MEMANG SUKA BERBOHONG DAN MERUPAKAN ORANG YANG SUKA MEMPERGUNAKAN ORANG LAIN UNTUK KEPENTINGAN DIRINYA. 


SEPERTI BIASA, ANWAR MULA MENGUGUT UNTUK MENYAMAN RPK KONONNYA RPK MEMFITNAHNYA! HUH! KUASA ALLAH MAHA BESAR! SELAMA INI RPK MEMBANTU ANWAR MEROSAKKAN IMEJ DS NAJIB DENGAN CARA MENABUR FITNAH DAN TOHMAHAN MELALUI BLOG MEDIANYA MALAYSIA TODAY KINI ANWAR PULA MENUDUH RPK MEMFITNAHNYA! 
PENIPUAN ANWAR DIBONGKAR OLEH SAHABATNYA SENDIRI.

ANWAR BOLEH BERKATA APA SAHAJA! TAPI ANWAR TIDAK AKAN MAMPU UNTUK MENUTUP KEBENARAN. ALLAH MAHA MENGETAHUI. BEGITU JUGA PELAKU SEKS DALAM VIDEO KLIP YANG KINI SEDANG DALAM SIASATAN POLIS. POLIS TELAH PUN MENGENALI SIAPA INDIVIDU TERSEBUT. KITA TUNGGU SAHAJA SIAPA PELAKU VIDEO SEKS TERSEBUT. ADAKAH ESKAY SENDIRI? ATAU IA BENAR-BENAR ANWAR YANG MENJADI INSAN PUJAAN PUAK PEMBANGKANG!


APA PUN, ANAK SUFI YAKIN, ANWAR AKAN TERUS MEMUKUL GENDANG DAN TERUS BERSYAIR DI ATAS PENTAS CERAMAHNYA MENDENDANGKAN LAGU DUKA HIDUPNYA YANG DIRUNDUNG FITNAH OLEH UMNO SAMBIL DITANGISI OLEH PENGIKUTNYA YANG DUNGU DAN LURUS YANG MUDAH DITIPU OLEH LAKONANNYA. TEPUK SORAK DAN TAKBIR BERGEMA APABILA ANWAR MULA MENUKAR RENTAK MENYANYIKAN PUISI PERIBADI HINA ORANG LAIN UNTUK DIKONGSI FAKTA FITNAH  BERSAMA PENGIKUTNYA ITU. 


TERUSLAH BERDENDANG NUAR BRAHIM, TAPI INGATLAH DENDANGAN ITU TIDAK MUDAH MELENAKAN SEMUA ORANG YANG KINI KIAN TERSEDAR BAHAWA SI PENDENDANG ITU ADALAH MAHA KEJAM DAN MAHA PENIPU! 

7 comments:

Anonymous said...

Syukur Alhamdulillah, Solet hajat olok-olok nuar telah dimakbulkan. Dan kini satu-persatu pemegang amanah rahsia nuar tampil buat pengakuan. Macam dapat dijangkakan nuar nanti kata rpk sudah dibagi duit oleh umno. sudah kena beli.

Anonymous said...

solat hajat yang pakatan buat tempohari akhir satu persatu rahsia kebenaran anugerah tuhan terbongkar..kepada pengikut pakatan berfikirlah sendiri yang dedah bukan UMNO mahupun BN tapi kesemuanya orang kepercayaan anugerah tuhan itu sendiri dan tidak mustahil esok lusa ada lagi "bom" akan diletupkan oleh orang2 anwar sendiri

Anonymous said...

OOHH...INI KONSPIRASI. RPK KENA BAYAR DARI NAJIB 2JUTA. HAHAHAHA

Pejuang Revolusi 1957 said...

kami memerlukan bantuaan anda untuk mempromosikan blog baru kami yg setahun jagung.. bantuan anda amatlah kami hargai.. terima kasih..

http://melayuseberang.blogspot.com/2011/04/kempen-pegang-perut-anuwar.html

semoga perjuangan kita diredai nya

Penditakainsingkat said...

Salam Anak Sufi,

Puak2 penyokong Nuar Berahim ni dah mula bising kat kedai kopi...kat pejabat tempat kerja...kat mana2 mereka berhimpun...dah mula spin cerita RPK ni...

Diorang kata...RPK dipaksa bercakap begitu jiuka tidak dia akan ditangkap. Najib dan Rosmah dah guna interpol mengintip pergerakan RPK dan tunggu masa sahaja untuk ditangkap.

Najib dan Rosmah berbuat begitu kerana pada PRU13 ini BN akan tumbang dan Nuar Berahim akan ambilalih jadi Perdana Menteri.

Jadi utk menyekat Nuar Berahim, terpaksa menggunakan RPK dan mengupahnya memburukkan Nuar.

Najib dan Rosmah amat takut sarawak jatuh ke tangan Nuar dan DAP, sebab itu terpaksa mengupah berbagai2 pihak memburukkan Nuar.

Inilah antara sembang2 penyokong Nuar Berahim yg dilaporkan pada Pendita.

Anak Sufi teruskan ulasan demi ulasan yang benar. Insyaallah semakin ramai yg sudah meninggalkkan manusia sewel ni.

Anonymous said...

SEMBAYANG HAJAT PUAK PAS DA MENJADI.. SEJAK ERA TUN M.. SEMUA DOA BALIK KE PUAK PAS...PAS YG PALING BEBAL...IKUT TELUNJUK DAP/PKR...DOAKAN ANUAR LAST KENA BALIK KAT NUAR JUGAK..ALLAH MAHA KAYA...ALLAH MAHA MENGETAHUI.. KAU AIBKAN ORG KINI AIB BALIK KEPADA DIRI KAU JUGA AL JUBURIIIIIIIIIIIII.. TAHNIAH PAK LAH.. JASA MU TTAP DIKENANG..

Anonymous said...

eh? baju warna hijau, skirt warna putih la dia pakai tu..