RAKAN PEJUANG

27 April 2011

RUPANYA BENG HOCK MATI KERANA "DIBUNUH" OLEH DAPPIG!

SALAM...
SEMANGAT CHIN PENG TIDAK PERNAH MATI DALAM JIWA DAP!
KINI IA MERESAP DALAM JIWA PAS DAN PKR!INILAH ISU SEBENAR YANG MEMBAWA KEPADA KEMATIAN BENG HOCK! PENGLIBATAN DAPPIG CELAKA DALAM PEMBERIAN TENDER DAN BENG HOCK MERUPAKAN ORANG TENGAH ANTARA KONTRAKTOR DAN ADUN SERI KEMBANGAN EAN YONG DENGAN MENGGUNAKAN TENDER MILIK BUMIPUTERA.


MEMANG DAPPIG CELAKA INI SELALU MENGGUNAKAN ORANG MELAYU (PAS DAN PKR) UNTUK KEPENTINGAN PERIBADI DAN POLITIK MEREKA. SEBELUM INI DAPPIG CELAKA DAN SEKUTUNYA INI MENGAITKAN UMNO DENGAN RASUAH, KINI TERNYATA SEBENARNYA YANG MELAKUKAN PENYELEWENGAN ADALAH DAPPIG CELAKA! YANG RASUAH ADALAH DAPPIG CELAKA! BENG HOCK MATI KERANA MENGALAMI TEKANAN YANG DAHSYAT DARIPADA DAPPIG YANG TERLIBAT DENGAN PENYELEWENGAN PEMBERIAN TENDER. APA YANG MENARIK DALAM SETIAP PEMBERIAN TENDER INI, PERUNTUKAN UNTUK PARTI CELAKA INI PASTI ADA. 


INI BERMAKNA, DAPPIG CELAKA INI TELAH MENGGUNAKAN WANG RAKYAT UNTUK MENYARA POLITIK MEREKA! SEBAHAGIAN MASUK POKET PERIBADI DAN SEBAHAGIAN LAGI MASUK TABUNG DAPPIG! MEMANG CELAKA DAPPIG LAKNATULLAH INI! BILA DAH BALING BATU SEMBUNYI TANGAN. BILA DAH BERI TEKANAN HINGGA BENG HOCK MATI, DITUDUH, DIDERA, DIDESAK DAN DIHENYAK ADALAH MELAYU YANG BEKERJA SEBAGAI PEGAWAI SPRM. MEMANG CELAKA DAPPIG INI NAK MENCALARKAN IMEJ SPRM KERANA SPRM ADALAH NADI KERAJAAN YANG MEMBENTERAS RASUAH HABIS-HABISAN! 

HANYA MELAYU BODOH DAN DUNGU MACAM PENGANUT PAS DAN PKR SAHAJA YANG PERCAYA PADA SANDIWARA DAPPIG CELAKA INI! JANGAN TERLALU PERCAYA PADA WARIS PARTI KOMUNIS INI! BERSATULAH WAHAI ORANG ISLAM! JANGANLAH KITA LUPA PADA CERITA IKTIBAR YANG TERDAPAT DI DALAM ALQURAN MENGENAI KEJAHATAN PUAK KAFIR DAN MUNAFIQUN INI. APAKAH KITA LUPA BAHAWA ORANG KAFIR LAKNATULLAH INI AKAN SENTIASA MENYESATKAN KITA DENGAN PELBAGAI CARA. ADAKAH KITA LUPA BAHAWA JANJI MEREKA ADALAH UNTUK MEMECAHBELAHKAN KITA ORANG ISLAM SUPAYA KITA GAGAL MEMBENTUK PENYATUAN UMMAH DAN DENGAN MUDAH DAPAT DIKALAHKAN OLEH MEREKA?

MENGAPA KITA MASIH GAGAL MENILAI MANA KACA MANA PERMATA? DALAM AKHBAR HARAKAH DAILY, PENULIS POJOK HARAKAH (YANG TIDAK SEDALAM MANA ILMU AGAMANYA PUN) ASYIK MERUNTUHKAN MARUAH SAUDARA SEAGAMA MEREKA DENGAN PELBAGAI TUDUHAN DAN TOHMAHAN. SEDANGKAN KAFIR LAKNAT INI DIANGKAT DAN DIJULANG! 


DALAM HARAKAH DAILY HARI INI, IDRIS AHMAD YANG CELUPAR DAN BIADAB MEMPERTIKAI DAN MEMPERLEKEHKAN USAHA DAN KESUNGGUHAN DS NAJIB DALAM MEMBENTERAS RASUAH. IDRIS MENGATAKAN USAHA DS NAJIB INI DIKAITKAN DENGAN PROJEK KRONI YANG SUDAH HABIS. APA NI? KRONI SIAPA? ADAKAH PAS TIDAK ADA KRONI? TANYALAH HUSAM MUSA MENGENAI PERNIAGAAN DINAR EMAS. TU BUKAN KRONI? TANYALAH DAPPIG CELAKA BETAPA BANYAKNYA SALURAN PROJEK UNTUK KRONI DI PULAU PINANG SEHINGGA SATU SYARIKAT CHINA SAHAJA DIBERI RM70 JUTA! 


ITU BUKAN KRONI? ANAK SUFI BUKAN NAK CARI MUSUH DENGAN IDRIS TAPI IDRIS ADALAH MERUPAKAN ANTARA PEMIMPIN PAS YANG SANGGUP MEMBELAKANGKAN DOSA UNTUK MENABUR FITNAH TERHADAP UMAT ISLAM UMNO ITU SENDIRI. BUKANKAH RASULULLAH TELAH BERPESAN SUPAYA KITA MENGHORMATI PEMIMPIN? DS NAJIB TIDAK PERNAH MELARANG IDRIS MENGERJAKAN IBADAH DAN TIDAK PERNAH MERUNTUHKAN DAULAH ISLAMIYAH DI NEGARA INI. MALAHAN SARANAN DS NAJIB UNTUK MEMBENTERAS RASUAH SEWAJARNYA DIPUJI DAN DISOKONG OLEH SELURUH RAKYAT!


DS NAJIB TELAH MELAKUKAN YANG TERBAIK UNTUK RAKYAT NEGARA INI. YANG BUTA HANYALAH PEMBANGKANG YANG HANYA TAHU MEMBANGKANG TAPI KURANG BIJAK MEMBINA! IKUTLAH TELUNJUK DAPPPIG CELAKA, PASTI SATU HARI NANTI ANAK CUCU KAMU AKAN MENANGISI KEBODOHAN DATUK NENEKNYA YANG DUNGU MENJADI KELDAI TUNGGANGAN SI CELAKA DAPPIG!

4 comments:

Anonymous said...

ISLAM/PRIBUMI BERSATU SELESAI MASAALAH, MELAYU UMNO, PAS,PKR SEMUA TELAH,SEDANG DAN AKAN KENA TIPU LAGI DGN MCA GERAKAN DAN DAP, HANYA RAKYAT RAMAI YG DAPAT SELAMATKAN KEDAULATAN AGAMA DAN BANGSA, PEMIMPIN2 MELAYU SEMUANYA PENAKUT, NAK JAGA KEDUDUKAN. AYUH AYAHANDA2,ABANG2, BIAR SUSAH SEKEJAP DARI SUSAH SEPaNJANG USIA.BUAT SESUATU........................!!!

Anonymous said...

SAPE MASIH PERCAYAKAN DAP TU MEMANG BEBAL NAK MAMPUS!!!

Mohd said...

Jawab aje siapa beruntung jika Teoh Beng Hock mati?
SPRM atau DAP?

Anonymous said...

bawah najib karambunai dapat 9.8billion (ETP)

bawah DAP syarikat cina dapat 70 juta

bawah Husam, ah meng buat istana utk sultan :p

macam semue same jer.. camno nak pilih?