RAKAN PEJUANG

21 April 2011

MANA PERGI SI PENGECUT MATA SATU NI?

SALAM...


ANWAR IBRAHIM NI MEMANG PENGECUT! PENGECUT! INI KAH ORANG YANG MENJADI KEBANGGAAN DAN HARAPAN RAKYAT YANG MENYOKONG PEMBANGKANG? 


BILA SAJA TAHU NAK KALAH, DIA TERUS MELARIKAN DIRI KE LUAR NEGARA MENINGGALKAN AZIZAH SENDIRIAN UNTK MENJAWAB PELBAGAI SOALAN WARTAWAN. 


ANAK SUFI MASIH INGAT SEBELUM PILIHANRAYA SARAWAK DI ADAKAN PADA 16 APRIL, SEORANG WARTAWAN BERTANYA KEPADA ANWAR TENTANG KENYATAAN PETRA KESAYANGAN NUAR. JAWAPAN SI MUNAFIK DAN PENYANGAK NUAR BRA..HIM ADALAH "HARI ESOK ADALAH PRN SARAWAK. RAKYAT SARAWAK AKAN MENGUNDI. KITA FOKUS DULU PADA PRN SARAWAK. INI SEMUA ADALAH UNTUK SAYA MINTA KAWAN-KAWAN DI SARAWAK FOKUS DULU PRN SARAWAK.....ESOKNYA 17 HB BOLEH TANYA BALIK TENTANG NI. SAYA AKAN JAWAB!" ITULAH ANTARA KENYATAAN HAPRAK SEORANG PEMIMPIN PEMBANGKANG YANG SANGAT DISANJUNG OLEH PENGIKUT ATAU PENGANUTNYA!


TAPI HAKIKATNYA, BILA DAH KALAH, NUAR BRA...HIM INI TERUS JE MENGHILANGKAN DIRI KE LUAR NEGARA WALAUPUN KEPUTUSAN BELUM DIUMUMKAN. DIA IBARAT PENGECUT YANG MENINGGALKAN PENGIKUT DI KALA PENGIKUTNYA MEMERLUKAN KEKUATAN DARIPADA NYA KERANA SEDIH KALAH TERUK DI SARAWAK.


SI MUNAFIK INI TERUS MELARIKAN DIRI SEHINGGA HARI INI UNTUK MENCARI KAEDAH MENAMBAH PERISA DALAM CERAMAHNYA BAGI MENGHASUT DAN MENGHASUT RAKYAT MEMBENCI KERAJAAN SEDANGKAN DIA LAH PENGHANCUR KEHARMONIAN NEGARA KITA DAN DIA JUGALAH PENGAMAL KRONISME YANG TERBAIK! 


NUAR BRA...HIM ADALAH PENGHKHIANAT NEGARA! SUMBATKAN SAHAJA DIA KE DALAM ISA BERSAMA PENGANUTNYA YANG TELAH MEMBAWA PERPECAHAN DI NEGARA KITA!

3 comments:

Anonymous said...

tak habis2 dengan tipu dia. yg herannya, masih ramai yg masih rela ditipu hidup2 oleh biawak seorang ni..

Anonymous said...

YE LA..DEPA SANGGUP KENA TIPU HIDUP2 SEBAB DAH MINUM KENCING DIA..SILAP JUBUR PUN DAH KENA BALUN GAK. HAHAHAHA

Anonymous said...

apa nak heran broo mak dia nak masuk lubang kubo dia spin biase jerr....