RAKAN PEJUANG

28 February 2011

KELANTAN TERNYATA LEBIH HEBAT DARI MELAKA!

APA YANG HENDAK DIPERJUANGKAN OLEH NIK AZIZ DAN PENGANUT PAS SEKARANG INI? ADAKAH MEREKA IKHLAS DALAM MEMPERJUANGKAN AGAMA ISLAM? ATAUPUN KEIKHLASAN ITU SUDAH TERHAKIS DEK KERANA LAHAPNYA MEREKA INGIN MEMEGANG TAMPUK KUASA BERSAMA DAPPIG LAKANATULLAH? 


DI MANA HEBATNYA KEPIMPINAN PAS? LIHAT SAHAJA DATA YANG ANAK SUFI AMBIL DARI BLOG AZLI SHUKRI BERHUBUNG DENGAN PERBANDINGAN NEGERI MELAKA DENGAN KELANTAN PADA TAHUN 2009 - 2010. INI ADALAH DATA YANG DIAMBIL DARI DETIK DAILY. JIKA SEBEGINI URUS TADBIR PAS DI KELANTAN, BAGAIMANA DAN KEMANA ARAH TUJU KITA ORANG ISLAM SELEPAS INI JIKA PAS DIBENARKAN BERKUASA? SUDAH PASTI MEREKA AKAN TUNDUK DI BAWAH TELUNJUK DAPPIG CELAKA NERAKA JAHANAM INI. 
UNTUK APA KITA MEMILIH PAS? KALAU PAS MENUDUH UMNO INI TERLALU TAKSUB PADA BANGSA, PAS LAGI TERUK BILA MEREKA INI TAKSUB PADA PARTI! BANGSA ADALAH KURNIAAN ALLAH S.W.T KE ATAS MAKHLUKNYA AGAR BERSATU DAN HIDUP HARMONI. TAPI PARTI ADALAH ALAT UNTUK MANUSIA ITU BERKUASA. IA BUKAN KURNIAAN ALLAH TAPI CIPTAAN MANUSIA HASIL DARIPADA NAFSU YANG INGINKAN KUASA POLITIK! 


KERANA ITULAH, DI KERDAU DAN DI MERLIMAU, PAS SANGGUP BERKATA BAHAWA MEREKA BERTANDING ADALAH UNTUK TEST MARKET SAMA ADA MEREKA INI MAMPU MENARIK UNDI MASYARAKAT KEDUA-DUA DUN INI ATAU TIDAK. MEREKA TAHU MEREKA AKAN KALAH! JADI MEREKA BERTANDING KERANA NAK TENGOK UNDI YANG LEBIH SIKIT DARIPADA SEBELUMNYA. KERANA NAK UNDI YANG LEBIH SIKIT PERATUSANNYA INI BERBANDING PRK TERDAHULU, MAKA MEREKA PUN MULA MENGORAK LANGKAH MENGGUNAKAN STRATEGI BIASA SEPERTI SEBELUMNYA IAITU MENGHASUT ORANG RAMAI DENGAN MENYEBUT UMNO DAN BN INI ZALIM! RASUAH! DAN YANG LEBIH POWER SEKALI ADALAH UNDI UMNO MASUK NERAKA!


INILAH MENTALITI PEMIKIRAN PENGANUT PAS DI BAWAH SIFU MEREKA NIK AZIZ NIK MAT! MEREKA HANYALAH BONEKA! ANAK SUFI TERINGAT APA YANG DIPERKATAKAN OLEH USTAZ ZAHAZAN PAGI TADI DALAM TAZKIRAHNYA: HANYA 3 GOLONGAN YANG BOLEH MENGHANCURKAN UMAT ISLAM IAITU RAJA, ULAMA DAN ORANG YANG BERILMU. MAKNANYA MUNGKIN ANAK SUFI BOLEH TAFSIRKAN BAHAWA RAJA YANG ZALIM, ULAMA YANG JAHAT YANG MEMENTINGKAN DIRI SENDIRI DAN ORANG YANG BERILMU YANG MENYESATKAN! 


JADI KEPADA PENDUDUK KERDAU DAN MERLIMAU BUATLAH PILIHAN YANG BIJAK. PILIHLAH PARTI YANG BANYAK MEMBANTU ANDA DAN BUKAN PARTI YANG HANYA BANYAK PROPAGANDA TANPA ADA SEBARANG KEJAYAAN PUN!


ANAK SUFI INGIN JUGA MENGAJAK SEMUA BERKONGSI BLOG PENDITA UNTUK DIJADIKAN RENUNGAN BETAPA ORANG YANG ADA ILMU AGAMA TAPI MEMPERGUNAKAN AGAMA UNTUK KEPENTINGAN PERIBADI MEREKA.

2 comments:

Bahtera Merdeka said...

Salam Anak Sufi,

Statistik tu tak berguna la...

Zaman Rasulullah dulu mana ada statistik macam tu. Bida'ah jer. Ini kaedah Yahudi.

Ini semua rekaan UMNO nak memalukan Pas dan menjatuhkan maruah Yang Amat Berhormat Datuk Tuan Guru Mursyid al Baroqah Tuan Haji Nik Abdul Aziz bin Tuan Haji Nik Mat keturunan Raja Jembal

Anonymous said...

berkawan dgn syitan lebih keji dariberbuat satu kejahatan,kerana berkawan dgn syaitan,dia akn sentiasa mengajar utk berbuat kejahatan