RAKAN PEJUANG

16 February 2011

SEDIHNYA BILA TENGOK PAS MENYOKONG KOMUNIS KERANA DAPIG!

CHIN PENG BAPA KOMUNIS

BERKALI-KALI ANAK SUFI MENYATAKAN BAHAWA PAS KINI MEMANG SUDAH JAUH TERSASAR DARI PERJUANGAN PARTI. ANAK SUFI YAKIN PAS KINI SUDAH DIRESAPI ANASIR DAN IDEOLOGI KOMUNIS SEJAK PERKAHWINAN HARAM NIK AZIZ DENGAN PEMIMPIN DAPIG CELAKA. WAHAI PENYOKONG-PENYOKONG PAS YANG MENJADI TALI BARUT KOMUNIS, TAHUKAH KAMU BAHAWA KOMUNIS TIDAK PERCAYA PADA TUHAN? YA! IDEOLOGI KOMUNIS ADALAH TIDAK PERCAYA PADA TUHAN! SELAIN DARIPADA MERAMPAS SEGALA BENTUK KEMEWAHAN INDIVIDU DAN PEMILIKAN TANAH! SEGALANYA MILIK PEMERINTAH! 


KEKEJAMAN KOMUNIS

ANAK SUFI TIDAK PASTI APAKAH PAS MENYOKONG KOMUNIS KERANA TIDAK MEMAHAMI MAKNA SEMANTIK KOMUNIS ITU DALAM KONTEKS PENTADBIRAN DAN PEMERINTAHAN ATAU SEBENARNYA MEREKA SENGAJA MENYOKONG KOMUNIS KERANA MEREKA MERASKAN CHIN PENG BAPAK KOMUNIS ITU LEBIH ISLAM DARIPADA ORANG ISLAM UMNO! WALAUPUN ANAK SUFI SEDAR KEBANYAKAN ANAK MUDA PAS DAN PENYOKONG TEGAR PAS NI ADALAH MEREKA YANG TAKSUB SANGAT PADA NIK AZIZ, TAPI ITU BUKAN BERMAKNA KOMUNIS PUN NAK DISOKONG JUGA!


MANGSA KEJAHATAN KOMUNIS

ORANG PAS KATA KERAJAAN TIDAK BERLAKU ADIL PADA CHIN PENG KERANA DAH TUA NAK MATI PUN MASIH TIDAK DIBENARKAN PULANG KE NEGARA INI TAPI SEDARKAH MEREKA BAHAWA IDEOLOGI CHIN PENG ITU UMPAMA BOM JANGKA YANG BOLEH MERANAPKAN SELURUH UMAT ISLAM DI NEGARA INI KERANA CHIN PENG DAN PEMIMPIN KOMUNIS YANG MASIH BELUM MATI TU ADALAH MEREKA YANG TIDAK PERCAYA WUJUDNYA TUHAN DAN TIDAK PERCAYA PADA AGAMA! JIKA KAMU MENYOKONG PERJUANGAN MEREKA WAHAI ORANG PAS YANG DUNGU (KHUSUS PENYOKONG KOMUNIS DAN DAPIG CELAKA) MAKA BERSEDIALAH KAMU MASUK KE DALAM NERAKA JAHANAM BERSAMA DENGAN MEREKA! KAMU SANGGUP MENGGADAI AGAMA KAMU KERANA SAKIT HATI DAN KEBENCIAN KAMU PADA MELAYU UMNO SEHINGGA SANGGUP KAMU BERSATU DENGAN KOMUNIS YANG TIDAK BERTUHAN? 


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PENYOKONG PAS YANG MENYOKONG IDEOLOGI KOMUNIS INI SILA BACA BLOG PENDITA INI. BLOG INI SANGAT MENARIK UNTUK DIKONGSI SUPAYA KITA GENERASI BARU INI SEDAR BETAPA MELAYU PAS TELAH DIRESAPI IDEOLOGI KOMUNIS!

1 comment:

Anonymous said...

komunis malaya bunuh tentera dan orang awam nak di biar aje, patut di bicara di mahkamah antarabangsa chin peng babi nie..

pas memang bangang sokong pkm..