RAKAN PEJUANG

18 February 2011

BANGSAT SI BANGSAT...SENTIASA DIEKORI...

BERHATILAH UMAT ISLAM! BERHATILAH UMAT ISLAM! DAP MEMANG DAH MENGARUK SAKAN SEKARANG NI! PELBAGAI PERKARA YANG DILAKUKAN UNTUK MENAIKKAN KEBENCIAN ANTARA KAUM. DENGAN HARGA SERIBU DUA RIBU, MEREKA NAK BELI MARUAH ORANG ISLAM DI PENANG. KONON ATAS DASAR MEMBANTU ORANG ISLAM DALAM MASA YANG SAMA MENGHALAU DAN MENCEROBOH KETENANGAN MASYARAKAT ISLAM DI PULAU PINANG. 


MEREKA MEMANG SEDANG MENAIKKAN KEBENCIAN ORANG MELAYU PADA ORANG CHINA DENGAN HARAPAN ORANG CHINA SEMAKIN JAUH DARIPADA PERPADUAN DENGAN ORANG MELAYU. PREJUDIS TERHADAP KAUM LAIN SEMAKIN MENJADI-JADI. MEREKA SENGAJA WUJUDKAN MY BALIK PULAU! SENGAJA! MEMANG SENGAJA! 


KINI ORANG CHINA SUDAH TIDAK PERCAYA LAGI PADA MCA. KALAU DULU, SEWAKTU MEREKA BERPOLITIK SENDIRI TANPA SOKONGAN ORANG MELAYU, MEREKA TIDAK SEKUAT KINI, MEREKA GAGAL UNTUK MENARIK SOKONGAN ORANG CHINA PADA MEREKA, KINI SETELAH MEMPERKUDAKAN PAS DAN MENGHAMBAKAN PKR, MEREKA TELAH BERJAYA MENAWAN HATI ORANG CHINA DAN BERJAYA MEMBUKA MATA ORANG CHINA BAHAWA MEMANG MCA TIDAK BERGUNA KEPADA MASYARAKAT MEREKA. INI KERANA MENURUT MEREKA, MCA MENGIKUT TELUNJUK UMNO DAN TIDAK MAMPU MENJADI SEPERTI DAP YANG BERJAYA MENUNDUKKAN ORANG MELAYU SEPERTI PAS DAN PKR. 


WAHAI UMAT MUHAMMAD! WAHAI UMAT ISLAM! WAHAI KAUM BUMIPUTERA DI NEGARA INI, BERSATULAH! BERSATULAH KITA! JANGAN LAH KITA TERPESONA INDAHNYA KILAUAN CAHAYA FATAMORGANA DAPIG YANG HANYA MENJANJIKAN KEKOSONGAN DAN KEHAMPAAN BILA MEREKA MENGUASAI KITA KELAK. 


FAHAMILAH WASIAT RASULULLLAH AGAR KITA TIDAK BERPECAH! RASULULLAH BERSABDA DALAM KHUTBAH TERAKHIRNYA BAHAWA SYAITAN TIDAK MAMPU MENGUBAH PERKARA YANG BESAR MAKA BERHATILAH PADA PERKARA YANG KECIL.
OLEH ITU, ANAK SUFI INGIN MENGINGATKAN ORANG MELAYU DAN ORANG ISLAM, JANGAN MUDAH MELATAH BILA BERDEPAN DENGAN DAP. DAP SEDANG MEMPROVOK KITA! GUNALAH KEBIJAKSANAAN SEBAGAI ORANG ISLAM DALAM MENGHADAPI KAFIR YANG ZALIM INI, KAFIR YANG SANGAT BIJAK MENGGUNAKAN STRATEGI BAGI MERUNTUHKAN KITA UMAT ISLAM. 
KINI KITA PERLU MENGATUR STRATEGI TERSENDIRI. KITA LAWAN DENGAN CARA YANG TERSENDIRI. SEKALI TERSILAP LANGKAH, MARUAH AGAMA DAN BANGSA AKAN TERGADAI. ALLAH AKAN BERSAMA KITA! ALLAH AKAN BERSAMA KITA! ALLAH AKAN BERSAMA KITA! BIARLAH PENGANUT PAS KATA KITA JAHIL AGAMA, BIARLAH PENGANUT PAS KATA KITA INI JAHILIAH TAPI JIHAD KITA DENGAN CARA TERSENDIRI IAITU MENGGUNAKAN USAHA DAN DOA YANG HANYA AKAN TERCAPAI MELALUI PERPADUAN DAN KEKUATAN UMMAH SESAMA KITA!

ANAK SUFI INGIN BERTANYA, APAKAH PETANDA YANG DITUNJUKKAN OLEH KHALID IBRAHIM BILA SETIAP KALI DIA BERDIRI DAN BERUCAP DI MANA SAHAJA, PASTI AKAN DIAPIT OLEH DAP CELAKA! KEMANA PAS DAN PKR YANG LAIN? HANYA AQAL YANG WARAS MENGERTI BETAPA KITA DIAMBANG KEMUSNAHAN LANTARAN MELAYU ISLAM YANG RAKUS KUASA HINGGA SANGGUP MENGGADAI MARUAH DIRI!

No comments: