RAKAN PEJUANG

22 February 2011

KAKAK BENG HOCK JADI CALON DAPIG UNTUK PRU 13?

BENG HOCK DAH LAMA MATI. TAPI KES DIA MASIH LAGI DIJAJA OLEH DAP DENGAN KEJAM TANPA MEMPEDULIKAN KELUH KESAH KAUM KELUARGA BENG HOCK SENDIRI. DAPIG DAN PAKATAN HARAM YANG LAIN SEDAPAT MUNGKIN UNTUK CUBA DAN CUBA DAN TERUS MENCUBA UNTUK MENGAITKAN KEMATIAN BENG HOCK DENGAN SPRM. DAPIG CELAKA YANG MEMANG CELAKA INI, KAFIR HARBI LAKNATULLAH YANG MENAKLUKI NIK AZIZ, ANWAR DAN KHALID IBRAHIM INI MENGAMBIL KESEMPATAN YANG MAHA DAHSYAT KE ATAS KEMATIAN BENG HOCK DAN DIJADIKAN ISU INI ISU YANG SANGAT BESAR DI KALANGAN ORANG CHINA KHUSUSNYA KAUM KELUARGA BENG HOCK SENDIRI BAHAWA SPRM TERLIBAT DALAM KEMATIAN BENG HOCK. 


WALAUPUN INKUES TELAH DIJALANKAN, WALAUPUN SUDAH ADA KEPUTUSAN TAPI KERAJAAN MALAYSIA YANG IKHLAS DAN BAIK HATI INI, YANG BERANI KERANA BENAR DAN JUJUR DALAM MEMBELA RAKYAT, TERUS MEMBERI PELUANG KEPADA KAUM KELUARGA BENG HOCK UNTUK MENUBUHKAN SURUHANJAYA BAGI MENYIASAT KES KEMATIANNYA. KERAJAAN JUGA TELAH BERMURAH HATI MEMBERIKAN SURAT BERANAK YANG BERBINKAN BENG HOCK KEPADA ANAK LUAR NIKAHNYA DENGAN TUNANGNYA DULU.


DARIPADA RENTETAN PERISTIWA KEMATIAN BENG HOCK HINGGA KEPADA KES YANG DIBAWA KE MAHKAMAH MENGENAI KEMATIANNYA, JELAS MENUNJUKKAN BAHAWA DAP SENGAJA MENGAMBIL KESEMPATAN UNTUK KEPENTINGAN POLITIK MEREKA. DAPIG CELAKA INI MEMANG JAHAT. SIAPAKAH YANG LEBIH BERUNTUNG DENGAN KEMATIAN BENG HOCK INI? SPRM YANG MENYIASAT ATAU DAPIG CELAKA YANG DISIASAT? 


TANGISAN KERANA BENG HOCK ATAU KERANA DAPIG?
 
TAPI KERANA DAH MEMANG DASAR DAPIG CELAKA INI SUKA MENABUR FITNAH, MAKA BERJAYALAH MEREKA MENGABURI MATA SEMUA ORANG TERMASUK ORANG MELAYU ISLAM PAS YANG BERSEKONGKOL MENGGANTUNG GAMBAR BENG HOCK DI DADA DAN MUKA KONON UNTUK PEMBELAAN.


SETELAH MASA BERLALU, KINI SATU BERITA GEMPAR SEDANG BERLAKU, KAKAK TEOH BENG HOCK YANG DI BAWA KE HULU KE HILIR TERMASUK DI GALAS OLEH DAPIG CELAKA INI RUPANYA BUKAN SEKADAR UNTUK MENAGIH SIMPATI ORANG CINA TAPI JUGA SEBENARNYA UNTUK MEMBERI LATIHAN KEPADA TEOH LEE LAN AGAR MENJADI SALAH SEORANG CALON PRU 13 NANTI. 


JIKA INI YANG BERLAKU, TERNYATA BENG HOCK DAN KELUARGANYA HANYA MENJADI ALAT KEPADA DAP! DAP BUKAN NAK MENOLONG TAPI SEBENARNYA MEMPERGUNAKAN APA SAHAJA YANG ADA UNTUK MENARIK SOKONGAN UNDI ORANG CINA. 


ALANGKAN ORANG CINA SENDIRI MENJADI ALAT KEPENTINGAN DAP INIKAN PULA PAS YANG HANYA TAHU MENGGUNAKAN TABUNG BULUH  MENGUTIP DERMA TAPI MEMPUNYAI PENGARUH YANG RAMAI! DAPIG CELAKA HANYA INGIN PENGARUH BUKAN PARTI PAS SENDIRI! FIKIRKAN!

3 comments:

Pokok said...

Ni Sama mcm kes lawyer Linggam lah ni. Tukang pegang kamera dapat jadi ahli parlimen. MEmang pandai ambil kesempatan.. Bodoh punya DAPIGS

Penditakainsingkat said...

DAP akan memperkudakan apa sahaja, termasuk mayat orang yang sudah mati.

Anonymous said...

hang nadim: memang ada persamaan dengan tukang pegang kamera kes linggam. samalah tu. cumanya yang ni kakak si beng hock tukang nangis lak yang ditawarkan jadi calon dapig nanti. bengong!

pendita: memang dah betoi dah kot rasanya mayat beng hock ni berjalan sampai pru 13! dapig setan ni memang kan ke anak cucu setan dan hantu. jadi dorang ni memang suka berkawan dengan hantu termasuk hantu beng hock yang dijelmakan dalam diri akaknya si lee lian tu!