RAKAN PEJUANG

14 February 2011

MEMANG DAPIG NAK MELAHIRKAN KEBENCIAN MELAYU PADA ORANG CHINA!

MEMANG TUJUAN DAP NAK MELAHIRKAN KEBENCIAN ORANG MELAYU PADA ORANG CHINA DI PULAU PINANG AGAR PERPADUAN DAN UNGKAPAN 1 MALAYSIA TERUS TERLERAI DI KALANGAN KITA. MEMANG MEREKA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SANGAT STRATEGIK BILA MENGEDARKAN RISALAH BALIK PULAU YANG MENGANDUNGI ARTIKEL MEMPERBODOH DAN MEMPERKECILKAN MELAYU. MEREKA MAHU MEWUJUDKAN RASA TIDAK SENANG ANTARA ORANG MELAYU DENGAN ORANG CHINA. MEREKA MAHU MERANAPKAN HUBUNGAN PERPADUAN ANTARA KITA. DENGAN INI SOKONGAN ORANG CHINA AKAN TERUS BERSAMA MEREKA!


INGATLAH DAPIG CELAKA TIDAK PERNAH MELUPAKAN MATLAMAT MEREKA MENGHURU-HARAKAN NEGARA MELALUI PERPECAHAN KAUM SEBAGAIMANA YANG TELAH MEREKA LAKUKAN PADA PERISTIWA 13 MEI. WALAU APAPUN, JIKA KITA MARAH, MARAHLAH PADA DAPIG CELAKA DI BAWAH NAUNGAN GUAN ENG LAKNATULLAH! TAPI JANGAN MARAH PADA RAKAN-RAKAN KITA, JIRAN KITA DAN ORANG SEKELILING KITA YANG BERBANGSA CHINA. MEREKA JUGA MENJADI MANGSA KEPADA KERAKUSAN DAPIG CELAKA! MEREKA JUGA ADALAH ALAT UNTUK GUAN ENG DAN DAPIG CELAKA TERUS MENGUASAI PULAU PINANG. BUKAN KITA SAHAJA YANG MENJADI MANGSA TETAPI JUGA ORANG CHINA DAN ORANG INDIA YANG TELAH DIAPIKAN PERKAUMAN MEREKA OLEH DAPIG CELAKA INI.  UNTUK MENERUSKAN KELANGSUNGAN KUASA MEREKA, MEREKA PERLU MENGGADAI SEBUAH HARGA! HARGA YANG DIGADAIKAN ADALAH PERPADUAN ANTARA KITA. 


JIKA INGIN MENARIK RAMBUT, BIARLAH RAMBUT TIDAK PUTUS, TEPUNG TIDAK BERSELERAK!

1 comment:

Bahtera Merdeka said...

Sejak zaman darurut komunis dahulu, kaum China tidak pernah berhenti untuk menguasai Tanah Melayu.

Masa itu mereka berjaya mempengaruhi Rashid Maidin, Musa Ahmad dan beberapa orang Melayu untuk memperjuangkan ideologi mereka.

Malangnya agama Islam yang dipegang oleh orang Melayu menjadi benteng kepada mala petaka yang dibawa oleh komunis ini. Di Indonesia juga sama, Islam menjadi benteng menyelamatkan negara itu dari jatuh ke tangan komunis walaupun pernah berlaku GESTAPO yang mengorbankan banyak jiwa yg terdiri dari putera puteri Indonesai.

Di negara kita beberapa orang Rashid Maidin sedang beraksi bersama China DAP.

Sama2 lah kita berwaspada dan menentang mereka ini untuk menyelamatkan agama, bangsa dan negara kita.