RAKAN PEJUANG

27 February 2011

NIK AZIZ DAH TERBENAM....KARUNG BABI JADI PILIHAN?

ANAK SUFI SANGAT TERTARIK DENGAN PENULISAN AZLI SYUKRI MENGENAI KEPIMPINAN PAS YANG HANYA BERTOPENGKAN AGAMA TETAPI DALAM MASA YANG SAMA BERKAWAN DAN BERSAHABAT DENGAN SYAITAN BERTOPENGKAN MANUSIA IAITU DAPPIG LAKNATULLAH. 


MEMANG SUDAH BANYAK DIPERKATAKAN MENGENAI KEPINCANGAN KEPIMPINAN NIK AZIZ DAN PEMIMPIN PAS YANG LAIN YANG MENGHALALKAN MAKI HAMUN DAN SUMPAH SERANAH DALAM MEMPERJUANGKAN KELANGSUNGAN HIDUP PARTI POLITIK MEREKA. YANG DIMAKI, YANG DIHAMUN, YANG DIFITNAH, YANG DICACI, YANG DIKUTUK BUKAN DAPPIG, BUKAN MCA, BUKAN MIC, BUKAN MAKKAL SAKHTI, BUKAN! BUKAN! TAPI UMAT ISLAM DARI KALANGAN PEMIMPIN DAN PENYOKONG UMNO! 


MEREKA SANGGUP BERSEKONGKOL DENGAN DAPPIG LAKNATULLAH DARIPADA BERSAMA KAUM MUSLIMIN DALAM UMNO! INILAH POLITIK KOTOR PAS! ANAK SUFI YAKIN DENGAN PANDANGAN AZLI SYUKRI BAHAWA ALLAH TIDAK AKAN MENOLONG PAS YANG TELAH BERGANTUNG PERTOLONGAN DARIPADA DAPPIG LAKNATULLAH ITU! BIARPUN MEREKA MENAFIKANNYA TAPI TERNYATA SEMAKIN ERAT LANGKAH BERIRING SEMAKIN JELAS PAS JATUH KE DASAR BUMI DI KAKI DAPPIG CELAKA YANG MENUNGGU MASA MELEKEH UMAT ISLAM SATU KETIKA NANTI! 


JADI APA MAKNA ULAMA MEREKA JIKA MULUT KOTOR PENUH PENGHINAAN SESAMA ISLAM? APA MAKNA ILMU AGAMA MEREKA JIKA JIWA KOTOR PENUH KEBONGKAKAN? INIKAH YANG DIAGUNGKAN OLEH ANAK MUDA YANG MENCARI SYURGA? PAS TERLALU BANYAK BUAT KESILAPAN DAN KESILAPANNYA YANG PALING BODOH ADALAH MEMBENAMKAN KEPALA DALAM KARUNG BABI DAPPIG CELAKA! 
FIKIRKAN LAH!NIK AZIZ MEMECAHBELAHKAN UMAT ISLAM DI NEGARA INI MELALUI FATWA POLITIKNYA! APAKAH MASIH ADA YANG TIDAK SEDAR TENTANG BURUK LAKU NIK AZIZ?

2 comments:

Penditakainsingkat said...

Nik Aziz ni ustaz politik. Sebab itu DAP sangat sayang.

Pas sanggup melacurkan tafsiran agama Islam untuk memuaskan nafsu DAP menawan kuasa politik umat Islam di negara ini.

Pas dan Nik Aziz adalah haiwan peliharaan kesayangan DAP dunia akhirat.

Anonymous said...

PAS DENGAN DAP KO KOMPLEN,MCA TU BUKAN CINA KE? PEMIKIRAN YANG DIJAJAH UMNO...