RAKAN PEJUANG

12 February 2011

ANWAR MEMANG ADA KAITAN DENGAN PELOBI YAHUDI CNN

TAHNIAH KEPADA KERAJAAN MALAYSIA KERANA TELAH BERJAYA MEMBAWA PULANG PELAJAR-PELAJAR MESIR KELUAR DARI MESIR DENGAN SELAMATNYA. MALAHAN KERAJAAN MALAYSIA TELAH MEMBAWA PULANG PELAJAR KITA SECARA PERCUMA. DALAM MASA 10 HARI, PELAJAR KITA BERJAYA DIPINDAHKAN.ALHAMDULILLAH. SELESAI SUDAH OPS PIRAMID.


TAPI, PEMBANGKANG TERLALU SOMBONG DAN ANGKUH UNTUK MENGUCAPKAN TERIMA KASIH PADA KERAJAAN. MEREKA CUBA MENANGGUK DI AIR KERUH. MEREKA CUBA MENGHASUT AGAR RAKYAT NEGARA INI MENGIKUTI JEJAK LANGKAH RAKYAT MESIR MELAKUKAN TUNJUK PERASAAN BESAR-BESARAN UNTUK MENJATUHKAN KERAJAAN. 

MANA PEMBANGKANG YANG KONONNYA NAK MEMBANTU PELAJAR KITA DI MESIR? MANA ANWAR IBRAHIM SEWAKTU RAKYAT KITA SUSAH? DI MANA DIA SEWAKTU BANJIR BERLAKU DI BEBERAPA NEGERI? DI MANA DIA SEWAKTU RAKYAT KITA DI MESIR BERADA DALAM KEADAAN KRITIKAL? DI MANA DIA? 


APA YANG ANAK SUFI TAHU, DIA SIBUK NAK MENJAJA KEHEBATAN DIRINYA DI MATA BARAT. SEPERTI BIASA, CNN MEDIA YANG MENJADI PELOBI YAHUDI YANG JUGA SAHABAT ANWAR IBRAHIM TELAH MEMBUAT WAWANCARA DENGAN ANWAR IBRAHIM BERKAITAN DENGAN ISU YANG BERLAKU DI MESIR. SIAPA ANWAR IBRAHIM NI? MENGAPA BEGITU MUDAH DIA MENDAPAT TEMPAT DALAM CNN? PASTI SEGALANYA ADA HARGANYA!
HANYA ORANG YANG BIJAK MENGERTI!

No comments: